המהפכות בעולם הערבי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י דנידין, ‏30/1/11.

1. THE STRETFORD END Member

אגב,
    איפה האו"ם שמום לכנס איזה כינוס מיוחד ודחוף לגבי הפוגרום שמתחולל בלוב?
    איזו הודעת גינוי?
    איפה כל ארגוני האזרחים למינהם?
    למה אני לא רואה הפגנות בלונדון?
    איפה הזעקה באונברסיטאות ברחבי העולם?
    חרם,משהו?

מה פתאום,הרי לא מדובר בישראל,ביהודים ואיזו בנייה במזרח ירושלים בשכונות יהודיות....

העולם צבוע,תמיד היה,תמיד יהיה!

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/11
  2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה לא חדש וזה רק מראה איזה בית ספר אל גז'ירה ושות עשו לאנשי התיקשורת הישראלים.

במלחמת הפרופוגנדה ישראל הובסה ללא תנאי לצערי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    העיקר בגרמניה רצות פירסומות לטיולים בישראל...

3. דנידין Member

אני חושב שממדינות עולם שלישי לא מצפים לזכויות אדם וכבר הרימו ידיים לגביהם. הם לא נותנים לאירגוני זכויות אדם להכנס ולבחון את השטח, הם מקרה אבוד. לאירגוני זכויות האדם נשאר רק לבדוק מדינות דמוקרטיות וישראל בהבט הזה מאוד פופולארית אחרי 44 שנים בהחזקה של עם זר תחת משטר צבאי.

הרי זה ברור שהעולם מגנה בתוקף מה שקורה בלוב, אבל כבר אין יותר קאוובויס כמו בוש האבא שיכנס "כדי לעשות צדק למען העם בלוב" כמו שעשה בכווית ובתמורה לעזרה יקח קצת נפט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/11
  4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק שההתנהלות של האו"ם פאתטית אלא קראתי היום משהו בעיתון שהדהים אותי - מזכ"ל האו"ם דיבר עם קדאפי בטלפון אתמול והפציר בו להפסיק להרוג אזרחים... חתיכת סמרטוט עלוב, אין לו טיפת כבוד כלפי עצמו וכלפי התפקיד שלו? מתבצע בלוב טבח אכזרי של דיקטטור פסיכי והעולם שותק. האמת, ככה זה היה במהלך כל ההיסטוריה, פשוט היום במקום התעלמות מוחלטת יש "גינויים חריפים" ו"מחאות רשמיות". לאף אחד לא באמת אכפת לצערי.

ואולי מספיק לגרור את זה כל הזמן לישראל נגד הפלשתינים? גם בטבח בסודאן לאף אחד לא היה אכפת, גם בפשעים של רוסיה בגיאורגיה, סין בטיבט וכו'. האמת, אני כבר לא מצפה לכלום מאף אחד מהם בנושאים כאלה, לצערי אובאמה הוא אכזבה ענקית בכל הקשור לזה. מאדם עם חזון הייתי מצפה להרבה יותר מעורבות, בטח ברגע היסטורי כזה שמי יודע מה יצא ממנו.

5. Gass12 Member

גיא בכור טוען שכוהני הדת האיראנים (עולמא)התנערו מהשלטון.יתירה מזאת הם קוראים למפגינים לצאת אל הרחובות. זהו צעד מאוד משמעותי.כדאי לקרוא את הניתוח של בכור.גם אם הוא טועה.מקורות המידע והתפיסה הרחבה שלו
    שווים קריאה.
    http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1327

6. TonyAdams Member

איזה חזון היה בדיוק לאובמה? להתכופף ולהרים את התחת לעולם המוסלמי? היה לו פשוט כותב נאומים מעולה. הוא מה שנקרא פקה פקה.

7. StevieG Member

למה מה בוש עשה למען העולם?

אובאמה ניסה, אובאמה עשה לא מעט דברים(צמצום הנשק הגרעיני בעולם, דיאלוג מוצלח בין ארה"ב לרוסיה, רפורמת הבריאות בארה"ב, הניסיון הנואש להתניע את המו"מ כאן). הוא בטח עשה דברים הרבה יותר טוביםן למען העולם מאשר בושץ

וגם בוש לא היה מתערב כאן.

והאו"ם? מי מתייחס לאו"ם?

8. TonyAdams Member

דיאלוג מולצח בין אמריקה לרוסיה? בחייאת זה הישג? אפשר לחשוב שרוסיה החרימה את ארה"ב. רפורמת הבריאות שהוא מנסה לעשות זה הדבר היחידי שהוא עשה מכל ההבטחות שלו. בינתיים הוא עשה כלום ושום דבר וזה שנתנו לו פרס נובל רק מראה עד כמה ה"מעשים" שלו מגוחכים.

בוש? הזכרתי אותו במשפט? בוש ניהל מלחמה כנגד אל קאעידה. וזה מבחינתי פי 10 ממה שאובמה בירבר עד עכשיו.

9. דנידין Member

:aaarofl:

10. danielone Member

שמעתי על זה שהוא יהודי לפני איזה חצי שנה ויש לו משפחה בנתניה עד כמה זה נכון אני לא יודע מה שאני כן יודע שדווקא לאחמדינג'אד יש משפחה בחיפה לפי מה שהבנתי אבא שלו הוא יהודי שהתחתן אם מוסלמית ככה שהוא לא יהודי אבל למי שרוצה לדעת שם המשפחה הקודם שלו היה סימבג'יאן!

11. דנידין Member

שמועות שגם היטלר יהודי....

אין סוף לזה, בסוף גם אובמה יהודי, מייקל ג'ורדן יהודי, אחמד טיבי יהודי, ראול יהודי, פרגסון יהודי ושאלקה מועדון יהודי.
    :aaa021:

12. A. Arshavin Member

האמת שהשמועה שלאחמדיניג'אד יש שורשים יהודיים היא כנראה נכוה. אם אני זוכר נכון, בכתבה שקראתי ב-Ynet היה כתוב שהפירוש של שם משפחתו הקודם הוא 'מכין טליתות' או משהו בסגנון.

13. דנידין Member

מה זה? כל הדיקטטורים החלרות הם יהודים? מה נסגר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

מכין טליתות? יש משהו יותר מודרני: מעשיר אורניום! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. alexshw Member

קדאפי טובח בבני עמו ואיפה ארגוני זכויות אדם? איפה גולדסטון? אה?
    נו, צריך עוד הוכחה לייעודם האמיתי?

15. דנידין Member

מדינות עולם שלישי דיקטטוריות הן מקרה אבוד. הן לא מאפשרות בדיקה וידוע מראש שהמשטרים שם אפלים ויש הוצאות להורג כל הזמן. כבר ממזמן אין טעם לבקר אותן ואפילו המערב מתחבר אליהן בגלל הנפט.

עכשיו הם מקבלים גינויים, אבל מה זה באמת משנה? אף אחד לא יכניס כוחות כי לאף אחד לא איכפת שמתים אנשים. מישהו עזר לגאורגים?