הם משלנו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏27/7/06.

1. THE STRETFORD END Member

Wigan_Athletic

אתה צוחק עלי?
    בגדים ולהשוויץ בפני בחורות,זה הטיעון שלך?

Koby Romanista
    בגדול אני מסכים ששחקנים צעירים צריכים וזו גם המציאות ברוב המקרים לקבל את אותם התנאים כמו כולם,
    כשזה מתרחש במועדון בסדר גודל של יונייטד יהיו פחות או בכלל לא מקרים מהסוג של פטרוצ'י
    אבל במועדון כמו רומא,שאין לו את הכלים כמו ליונייטד,שהוא מועדון קטן יותר,צריכים אולי לחשוב אחרת בכדי להגן על אותם כשרונות גדולים.

ראיין גיגס נולד בקארדיף אבל גדל בעיר מנצ'סטר,בגלל זה הוא מקומי.
    מעבר לזה,רק העונה שיחקו כמה שחקנים צעירים תוצרת העיר גם כן בקבוצה הבוגרת,כולל נגד רומא בליגת האלופות.

אם ריאל מדריד עושה תרגילים מאחורי הגב בנסיון להביא את רונאלדו,איך אתה מוצא בזה משהו פחות או יותר מוסרי ממה שיונייטד עשתה כשהכל חוקי?
    ואם אתה מאמין לכל מה שכתוב בעיתונים לגבי התעניינות של יונייטד בראמוס ככביכול להחזיר באותו המטבע,
    אם אתה תמשיך לאכול את כל הלוקשים של עונת המלפפונים אז אתה רק תמשיך לגדול עם מידע מוטעה.

לגבי פלאמיני,ארסנל ובעיקר ונגר בנו עליו לקחת את המושכות בשנים הקרובות,ונגר טיפח אותו והאמין בו גם ברגעים הלא טובים שלו,הם רצו לחתום איתו על חוזה חדש,
    מילאן באה והציעה לו יותר כסף,
    זה כל הסיפור,לחזק יש יותר כלים.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, זה הטיעון שלי. כיום קשה מאוד לשמור על נתוני שכר בסוד. גם אם הוא בעצמו לא אומר דבר, תמיד יבואו עיתונאים וימציאו מספרים. לך תשכנע אחר כך את שאר השחקנים שהנתונים מומצאים...

3. THE STRETFORD END Member

Wigan_Athletic

אין חוק שמחייב לפרסם משכורות של שחקנים,
    אם פרסומים של עיתונים עושים אצלך ויותר חשוב,אצל רומא את ההבדל פה קבור הכלב.

ואם ארמני ולהשוויץ בפני הבחורות זה טיעון נורמלי עבורך אז כמו שכתבתי מקודם,
    השאלה מה מעדיפים,להיות טיפשים או חכמים,
    שאבא שלו יעביר את כל הכסף למשמורת בבנק עד שהוא יהיה שחקן בוגר וככה בגיל 16 לא יהיה לו את הכסף לקנות מה שבא לו.

4. uri מנהלים

פלאמיני הוא שכיר חרב שנרכש ע"י ארסנל ממועדון מכובד כמו מארסי. הוא עשה את המעבר כדי להתקדם מקצועית ולעשות יותר כסף, העובדה שהצליח בארסנל להתפתח לשחקן טוב יותר לא משנה את מעמדו כשכיר חרב בעל אותם שאיפות להתקדם ולהרוויח. אף אחד לא צריך לבוא אליו בטענות ואף אחד לא צריך לבוא למילאן בטענות. בדיוק כפי שאף אחד לא יבוא למנסיני בטענות כאשר זה ילך לכסף ולזוהר של ברצלונה. בדיוק כפי שאני כאוהד פיורנטינה לא באתי לטוני בטענות כאשר עזב לבאיירן. אין פה שום הגבלה, כיוון שמדובר בשחקן בית ברומאי שקורה לעצמו אוהד הקבוצה שגידלה אותו.

אתה יכול לקרוא לי מיושן או רומנטיקן, אבל אני כן מאמין שלשחקן או כל אדם אחר צריכות להיות שאיפות גדולות הרבה יותר מכמות הכסף שנכנסת לחשבון הבנק שלו.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטרטפורד - עזוב עכשיו עיתונים, ארמאני, חוקים, רומא, מנצ'סטר יונייטד ולא יודע מה עוד...
    כששחקן מקבל סכום כסף גדול יותר מהחברים שלו, זה מהר מאוד יוצא החוצה. בין אם זה בכוונה ובין אם זה לא (השערות של עיתונאים).

6. THE STRETFORD END Member

uritotti

הגיל שבו הגיע פלאמיני לארסנל,השחקן מבחינה מקצועית שהגיע אז לארסנל,רחוק מלהיות שכיר חרב
    וכן,זכותו להתקדם מכל בחינה כלשהי לו ככה הוא רואה את פני הדברים.
    פול גאסקווין נולד וצמח בניוקאסל,אהד את הקבוצה מינקות,שיחק בקבוצה הבוגרת
    ואז הגיעה יונייטד,היא רצתה לקנות אותו,ניוקאסל הסכימה,גאסקווין הסכים ואמר לפרגוסון יום לפני שזה יצא לחופשת הקיץ כי עונה הבאה הוא ישחק עבורו,
    פרגוסון יצא לחופשה בראש שקט,מה שהוא לא ידע זה שבערב טוטנהאם הבטיחה לגאסקווין כי תקנה בית עבור הוריו,גאזה השתכנע וחתם בטוטנהאם,
    כמה שנים לאחר מכן הגיעה לאציו והציעה לספרס ולגאזה סכום שהם לא יכלו לסרב לו,
    זה עולם הכדורגל,
    אני כן קורא לך מיושן ורומנטיקן,זה לא פסול,גם אני כזה,
    אבל יכול מאוד להיות שבניגוד אליך,אני לא חי רק לפי זה אלא מבין שהמציאות שונה
    ו"צדיקים" כיום בעולם הזה,מספרם מועט,
    אם הייתי חי בנדמה לי הייתי עדיין מאמין לאורך כל הדרך שרונאלדו ישמור אמונים לפרגוסון ולאוהדים שקרעו את גרונם עבורו במשך 5 עונות גם כשהוא עשה פאדיחות
    ומועדון כמו רומא,מועדון קטן יותר מזה של יונייטד,צריך אולי לעשות פעולות שונות בכדי לשמור ולא לתת לגוזלים שלו להסתנוור מהכסף בחוץ כי אם הוא ימשיך לחלום בהקיץ
    זה לא יגמר רק בפטרוצ'י.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/08
  7. THE STRETFORD END Member

Wigan_Athletic

תאמין לי שבכל ספר שקראתי של שחקני עבר ביונייטד ולא רק התגלו סודות כאלה,כולל כספיים שלו היו ידועים בזמנם הם היו מעוררים הרבה כותרות ועובדה,הם נשארו בשקט עד אשר הוחלט אחרת וכבר שלא היו רלוונטים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/08
  8. THE STRETFORD END Member

עוד משהו,
    uritotti

אתה כותב על שחקן בית שטען כי הוא אוהד הקבוצה,
    אתה צריך לדעת לעשות ולהבין את הבדל בין האהדה של שחקן שצומח במועדון אבל כזה שנמצא שם,בפנים,משחק במערכת,במתקנים,כזה שמתערבב עם שחקנים הבוגרים והמנג'ר,
    לבין האהדה שלי ושלך מהיציע גם אם זו לאותה הקבוצה של אותו שחקן,זה עולם אהדה שונה לגמרי עם חוקים ונאמנויות ותפיסת עולם שונה לחלוטין
    ולכן הקושי שלך להבין את ה"בגידה" שלו לפי ראות עינייך לבין הסיבות שלו.

Wigan_Athletic
    שורה תחתונה,
    ברומא צריכים להבין את המגבלות שלהם ויש להם ולפעול לתיקונם
    גם בכל הנוגע לשחקני האקדמייה,
    שוב,המקרה של פטרוצ'י יכול להיות ראשון מבין כמה עכשיו כשמועדונים אחרים יודעים כמה משלמים ברומא ועד כמה לא עושים שם מספיק בכדי לשמור על הכוכבים הגדולים שצומחים שם,
    אם ימשיכו לחיות שם לפי עולם הערכים של נאמנויות מצד שחקנים צעירים,לא יגיעו ככה רחוק.

9. uri מנהלים

אני מבין סטנפורד, מבין היטב. מה שמבדיל אותנו בני האדם מהמכונות הוא שגם אם אנחנו מבינים משהו ואת ההגיון שבו אנחנו עדיין כואבים אותו. מחשבות במוחנו שעושות את דרכן לעבר האיזור שאחראי על ההגיון ומבקרות במקרה בחדר שאחראי על הרגשות לא יתקלו בצורה ראויה באיזור התודעה. איך אמר פעם אנדרה ז'יד ""כאשר אחדל מלהתרגז, אתחיל להזדקן."

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/08
  10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שום דבר על זה שווירי בדרך להאל סיטי?!

שחקן גדול עם הווה מאוד אפור. כנראה שכל עניין החלפת הקבוצות דיי נמאס ובצדק על האיטלקים, המחאה של אוהדי אטאלנטה הצליחה בגדול.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה חלק מתהליך שצריך לעבור ואין מה לעשות. הוא מבוגר, הוא הרבה מעבר לשיא, הוא רוצה להמשיך לשחק כדורגל מקצועני - בכיף. שיפנה את המקום שלו בסרייה A לאיטלקים צעירים יותר שינסו לעשות רבע ממה שהוא עשה בקריירה שלו. מבחינתי זה מהלך שכולם מרוויחים ממנו.
    כשאני חושב גם על זה שהוא יילך ויתפוס עוד מקום לילד אנגלי שרוצה להשיג קצת ניסיון בפרמיירליג - מושלם.

12. uri מנהלים

ויירי ללא ספק אחד החלוצים הטובים בהיסטוריה (גם אם לא אוהבים אותו המספרים מדברים בעדו). אחד השחקנים האהובים עלי בכל הזמנים. והאמת שאני לא עצוב לראות אותו עוזב את הסריה A ועוד לפרמייר ליג. השנה במדי פיורנטינה ויירי הראה שהוא הרבה מעבר, אבל הרבה מעבר לשיאו. כאחד שבאמת אהב לראות אותו די כאב להתבונן בצילו המנסה ללא הצלחה לשחזר ימים יפים יותר. שנה הבאה, אחרי שיזדקן בעוד שנה, אני חושב שהוא ילך ויחלש עוד יותר, ככה שאין מקום טוב יותר מהפרמייר לי בשבילו. שירוויח את המיליונים מהכיס שלהם, שיתפוס עוד מקום של שחקן נוער שלהם. אני אעדיף להתמוגג על משחקים שלו מהעבר. שיהיה בהצלחה לבובו!

13. Giallorossi Member

לפחות יש איטלקי אחד בגמר: רוברטו רוזטי עם תצוגת שיפוט מצויינת היום (ובכלל בכל היורו).
    טורניר שישי מתוך מתוך שמונה בסה"כ מאז 1994 שיש בו נציגות איטלקית בגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/08
  14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בובו? במקומו הייתי פורש ומוציא איזה 10 ילדים ממליסה, אולי עדיף מבחינתו לשחק באוסטרליה באיזה קבוצה של מהגרים איטלקים. די עצוב מה שנהיה ממנו.

15. yoni10 Member

עוד שוד אנגלי והפעם זוהי טוטנהאם שרכשה שוער איטלקי צעיר העונה לשם מרקו ראניירי.