בפיורנטינה ופאלרמו לא שיחקו לא ריברי, לא שויינשטייגר ולא אלטינטופ. שחקן טוב הוא שחקן טוב - אני לא מאמין כל כך בהשוואה בין צוותים מסייעים.
כמה טראפטוני סיים את הסוס אפשר היה לראות היום שוב שהקבוצה שלו רד בול זצבורג הובסה 0-7 בליגה על ידי רפיד וינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
איזו באסה זה לראות משחקים של ויאריאל... רוסי, תחזור! ראיתי עכשיו את שני הבישולים שלו בניצחון 3:0 על אתלטיקו מאתמול, ונשאר רק לקנא.
טוני לא מפסיק להפציץ! צמד שלו היום משלים לבאיירן מהפך נגד פרנקפורט (3-1), האיטלקי כבש את השער השני והשלישי. !
הוא פשוט לא עוצר! עוד צמד (רביעי בארבעת המשחקים האחרונים) של טוני, הפעם בניצחון 1:2 בגמר הגביע מעניק לבאיירן את התואר הראשון העונה.
אגב, גם לפאביו גרוסו מגיע איזכור. ליון ניצחה היום את שטרסבורג 2:1 ואת שער הניצחון הבקיע האיטלקי הבינלאומי.
משחק מעולה של זמברוטה אתמול מול אספניול, אולי אפילו הטוב ביותר שלו עד היום בבארסה. גם כמעט הבקיע בבעיטה אדירה מעשרים מטר
זמברוטה:"אני רק חושב על סיום העונה ואני רוצה לשכוח אותה כמה שיותר מהר. לאחר מכן, נראה מה יקרה. זאת אחת מהעונות המוזרות שהיו לי, אבל זה משהו שציפינו לו. אני חושב ששיחקנו כדורגל טוב בחלק הראשון של העונה אבל לא טוב בחלק השני. אנחנו קבוצה, אנחנו משחקים ביחד ואין דבר כזה אשם כשלא משחקים טוב, כולם אשמים".