פאביו קנבארו התראיין לאחר המשחק "העצל" של חבריו לטענתו: "לאציו שיחקו נהדר, אנחנו לעומת לא שיחקנמו מספיק טוב. אסור היה לנו לתת להם יותר מדי מרווחים כפי שעשינו, למזלנו הם לא ניצלו זאת עד תום." "אני משחק בספרד כבר יותר משנה ואני מזהה הבדלים. כאן מגנים פחות כקבוצה ויותר כבודדים, לכן אתה מוצא את עצמך המון במצבים של אחד על אחד ולפעמים גם שניים על אחד. זו המנטליות כאן ובלתי אפשרי לשנות זאת, למרות שניסינו (עם קאפלו) בעונה שעברה." "אני תמיד אומר להם (חברי לקבוצה) לעזור במשחק ההגנה, מכיוון שהדבר החשוב בכל קבוצה הוא האיזון ומלחמה משותפת כקבוצה." "אני לא יכול לומר לרוד ואן ניסטרלוי ולראול לעבוד בהגנה, אבל אני כן מבקש מהם להתאים את עמדתם ברגעים קשים כאשר אנחנו תחת לחץ. כאשר אתה במגרש עם קשרים התקפיים כמו גוטי, סניידר ואריין רובן, הם מתעצלים ומתרכזים בעיקר בהתקפה במקום לבוא ולעזור בהגנה. אנחנו כן מדברים על כך (אבל זה לא עוזר)." http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/10/04/0JPCS1CR--346x212.Xxx תחזור לאיטליה!!!
אוי לוקה שלי, כמה אתה חסר לנו. טוני לא עוצר. צמד של הבינלאומי היום וסה"כ שער עשירי שלו בבאיירן וממוצע מדהים של שער כל 75 דקות. גם ג'וזפה רוסי התכבד היום בשער, אביאטי ירצה לשכוח את ההופעה שלו מול ברצלונה.
:aa1: ג'יאני דה ביאסי הוא מאמנה החדש של לבאנטה. הטקטיקן בן ה-51 שאימן את טורינו בעונה שעברה יהיה האיטלקי החמישי במועדון שנמצא כרגע במקום האחרון בלה-ליגה.
עידכונים מספרד: :aa1: שבוע לקח לג'יאני דה ביאסי להתאקלם בליגה הספרדית והיום הוא וארבעת שחקניו האיטלקים משיגים נצחון ראשון ללבאנטה בליגה! כאשר את כל שלושת השערים בנצחון 0:3 על אלמריה כובש אחד מאלילי כריסטיאן ריגאנו!!! :aa1: ג'וזפה רוסי כובש את שערו השביעי! בניצחן החוץ החשוב של ויאריאל נגד אתלטיקו מדריד. השער הזה מעלה את החלוץ האיטלקי הצעיר לראשות טבלת הכובשים בליגה (יחד עם מסי, לואיס פאבינו ואגוארו). אנגליה: :aa1: במשחק הבכורה של לואיג'י די קאניו כמאמן QPR מנצח המאמן האיטלקי 0:2 את האל ולראשונה העונה מעלה את הקבוצה הלונדונית מעל לקו האדום. כבוד לנציגים שלנו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
רונאלדו ביאנקי שלא מוצא את מקומו בסמנצ'סטר סיטי צפוי לחזור לסרייה A במועד ההעברות הקרוב, ונמצא על הכוונת של מילאן ופאלרמו.
הבעיה הזאת בכדורגל האיטלקי רק תלך ותגדל מועדונים כמו מילאן יובה ובמיוחד אינטר אשמים במצב הזה מצב אחד יש את פיורנטינה ורומא ואפשר להגיד גם פלרמו ופארמה שנותנות במה לשחקנים איטלקים צעירים כמו אקוויליאני ודה רוסי דונדל פאציני מונטליבו קרציולו ורוסי אבל מצד שני יובה אינטר ומילאן מתעלמות כמעט לגמריי מהדור הצעיר של איטליה מילאן מאז הנפילה עם ג'לרדינו מפחדת לשלם מעל 5 מיליון יורו על שחקן איטלקי יובה רק מאז המהפך שעברו בשנה האחרונה נזכרו שיש להם איזה קרישטו או נוצרינו או שיש איזה יקווינטה או פלדינו איי שם שמתים לשחק שם ועל אינטר אין כבר מה לדבר שששחקן איטלקי מרגיש שם זר בין כל הדרום אמריקאים שם למה שאינטר במקום להיתלכלך עם מילאן על סאוזו לא תיתן במה לביאנקי או לרוסי זה בסופו של דבר מה שידפוק את נבחרת איטליה ואת הליגה ובכלל את דור הכדורגל הבא של איטליה
יאקווינטה לא קשור ליובה בשום דרך,יובה לא נזכרה בו,הוא שיחק במונדיאל בזכות עצמו ובזכות היכולת שלו באודינזה להזכירך,אני בטוח שאם לא אנחנו הבחור היה מסתדר בעצמו. מה שכן עכשיו אחרי כל מה שקרה אי אפשר לבוא ליובנטוס בטענות נוצ'רינו ופאלדינו משחקים הרבה...
הדרך שזה כן קשור היא שאילמלה פרשת הקלצופולי וזלאטן היה נשאר ביובה יאקווינטה ופלדינו ויכול מאוד להית שגם קרישטו ונוצרינו לא היו מגיעים לשם
אין ליגה (נורמלית) בעולם היום בה אפשר לראות משחק כמו שראינו אתמול בין סמפדוריה לאמפולי ועל המגרש יהיו 20 שחקנים מקומיים. אז לבוא ולומר שהביעה הזו דווקא של הליגה האיטלקית זה אבסורד. פרט לאינטר, כל מועדון איטלקי פותח שרוב שחקניו הם איטלקים, משהו מאוד נדיר בליגות הביכרות האחרות באירופה. הבעיה היחידה היא כסף, כסף ועוד פעם כסף. פרט, למילאן, אינטר ויובנטוס אין אף מועדון איטלקי שיכול להוציא 14 מיליון אירו על שחקן, ולכן רוסי הלך לויאריאל שכן יכלה לשלם. שוב מועדון פרט לשלושת אלה לא יכול לשלם 3 מיליון אירו לעונה לשחקן ולכן לוקארלי הלך לשחטיור.
בואו נקווה שהחוזה החדש בזכויות השידור יאפשר למועדונים אחרים פרט למילאן, יובה ואינטר להוציא כסף על רכישת שחקנים. כי כפי שכבר כתבתי בתחילת העונה, רק המועדונים הללו הוציאו יותר כסף ממה שהכניסו מרכישת/מכירת שחקנים. כל השחקנים האיטלקים תמיד אומרים שהם מעדיפים לשחק באיטליה, אבל אפשר להבין למה מעדיפים להרוויח פי כמה וכמה במקומות אחרים.
אסור לנו לשכוח אבל את היתרון שביציאת האיטלקים לחו"ל. ברגע שיוצאים הרבה איטלקים לשאר הליגות באירופה, מתפנה מקום לעוד איטלקים צעירים בקבוצות המקומיות. טוני עזב את הויולה? פאציני קיבל מקום בהרכב הפותח. זמברוטה, אמרסון וקנאברו עזבו את יובה? מולינרו, קייליני ונוצ'רינו קיבלו את המקום שלהם. ככה זה עובד. הליגה אולי נחלשת מבחינת שמות, אבל הנבחרות האיטלקיות מקבלות בתמורה עומק בלתי נתפס שרק ברזיל יכולה להתחרות בו.
אני לא בא בטענות לסמפדוריה אמפולי רומא או פיורנטינה לא הבנת את דבריי התענות שלי הם כלפיי מילאן אינטר ו''יובה'' למרות שליובה של עכשיו אי אפשר לבוא בטענות אבל זה רק בגלל המכה שקיבלה לפני שנה
מילאן מאז ה"נפילה" עם ג'ילה מפחדת לשים מעל 5 מיליון יורו על שחקן איטלקי אתה יודע שלפניי שנה לוקה טוני היה אצלנו כבר ביד אבל אדון גליאני פחד על הצוואר שלו ונזכר בטראומת ג'ילה והיתחיל שוב עם הקמצנות שלו וזה לא רק טוני זה גם זמברוטה ועוד כמה שחקנים כאלה שהיו אז עם כל האהבה הגדולה שלי למילאן אני גם מותח ביקורת שצריך לפני 15 שנה היה לנו בקבוצה לפחות 7 שחקניי בית עם עוד רוב מוחלט של איטלקים מובילים בקבוצה שהיתה מחוזקת בכמה זרים טובים בעמדות מפתח היום המצב שונה מילאן מעדיפה בקמצנותה להישען על עציץ כמו קלדזה מאשר להשקיע קצת ולהביא את ברזגלי היא מעדיפה להביא בכמעט 20 מיליון יורו פלופ מגעיל כמו אוליביירה מאשר להוציא 14 מיליון על רוסי אתה מבין עכשיו מה אני רוצה ממילאן שתחזור להיות המילאן של לפניי 15 שנה -המילאן שהיתחלתי לראות ולאהוב