8 מחזורים ברציפות שזארגוסה לא מנצחת. ואז! מגיע מתאו קונטיני. שני משחקים שלו בהרכב הקבוצה ושני נצחונות, וכבונוס גם שער! גם מוליאנרו הגיע לשטוטגארט כאשר הקבוצה מתחת לקו האדום. 4 משחקים שלו בהרכב הקבוצה הסתיימו ב-4 נצחונות! :aaa15: אני יודע שזה לא ממש קשור, אבל בכל זאת מעניין. מאריוס סטאנקביצ'יוס (שחקן רוטציה בסמפדוריה) מרגע שהגיע לסביליה הפך שם לשחק הרכב שפותח בכל משחק.
קונקו גם נחשב מגן בינוני בליגה הספרדית, מאז שדני אלבס עזב סביליה לא מוצאת לו מחליף, כי האמת שאין עוד שחקן בעולם שמתשווה לאלבס, גם לא מאייקון. בכל מקרה, הליטאי הוא מגן איטלקי טיפוסי, כסחן, סוגר טוב בהגנה ורואים שהוא מגיע מהליגה האיטלקית, ובהתקפה? היתי מעדיף כבר את דדי בן דיין, ב3 משחקים שראיתי אותו הוא ממש לא מרשים והוא הגיע בתור אילוץ לשחקן הגיבוי סרחיו סאנצ'ס שסובל מבעיות רפואיות ונאלץ לפרוש מכדורגל כרגע.
מה הבעיה, למרות שהוא נפצע השבוע, דני אלבס בכושרו הנוכחי טוב יותר ממאיקון. מאז שמאיקון חזר מהפציעה, הוא הרבה יותר חלוד. מאיקון מגן ענק, אך לדעתי דני אלבס יותר טוב כרגע. דונגה פותח עם מאיקון מפני שעבודת ההגנה שלו יותר טובה מאשר של דני אלבס. אין טעם לעשות מזה ויכוח, כל אחד ודעתו.
ואגב כך קובע הפסד (ליגה?) ביתי ראשון לצ'לסי העונה. לקוות לעוד אחד מול אינטר? מצד אחד אינטר ואנצ'לוטי, מצד אחד איטליה (ממש) מול אנגליה...
כריסטיאנו מולינרו אחרי קשיי התאקלמות הופך להיות אחד המגנים הטובים בליגה. מבחינה הגנתית כמו התקפית האיטלקי נהדר ומי שראה את המשחק מול בארסה בוודאי ראה זאת. בליגה כבר יש לו שלוש בישולים והאגף שלו קשה מאד לחדירה. שטוטגארט ככל הנראה תנצל את האופציה ותרכוש אותו גם אם זה אומר שאחרי זה הוא ימכר למרבה המחיר (בהתאם לרצון שלו). בכל אופן למרות הדיעות הפסימיות יופי של רכישה, יופי של שחקן שקל לאהוב.
לי אישית אין ספק שעדיף שאינטר תנצח למען האינטרס האיטלקי. לא נראה לי שניתן למנוע ירידה לשלוש נציגות ב-2011/12 אבל אפשר לצמצם את הנזק לקראת חזרה למצב הנוכחי. צריך לקוות שאינטר ויובנטוס יגיעו כמה שיותר רחוק.