מאנונה בארסנל, וראטי וסיריגו בפ.ס.ז', באלוטלי בסיטי - כולם בהרכב הפותח. מאנצ'יני וספאלטי בספרד, אנצ'לוטי ב... לא יודע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx עריכה: לא סגור על באלוטלי
בעקבות הניתוח הוא החמיץ את משחקי הנבחרת, אך שיחק במחזור האחרון של קבוצתו. יותם, יש לו תשע נשמות, הוא לא ימות אף פעם.
וראטי מוכיח את כל אלה שזילזלו במעבר שלו ואמרו שהוא ירקב על הספסל בצרפת על טעותם עד עכשיו אגב. אישית יצא לי לראות את משחק הליגה האחרון שלו, והוא גם היה בלי ספק השחקן הטוב במגרש ומאוד הרשים ביכולת שלו - ככה שקשה לראות אלא אם כן פציעה תפריע איך הוא יוצא מההרכב לפחות בזמן הקרוב.
כתבתי עליו קצת בדיון המחזור הספרדי, בקיצור הוא נתן הופעה טובה בלי קשר לגול והעתיד נראה ורוד - ראשית בגלל שהוא מציג יכולת טובה, שנית בגלל שאין לאספניול אלטרנטיבות ראויות - למרות שיש לו לא מעט דברים לשפר. יכל והיה צריך לסיים את המשחק עם עוד שער אבל ברח לו טיפה הכדור בנגיעה האחרונה. עוד מעודד, שפוצ'טינו נתן לו מחמאות וגיבוי במסיבת עיתונאים לאחר המשחק לצד הנזיפה הקלה על הצהוב השני (מבחינתי זו עוד טעות של שופט חלש שלא הפסיק לטעות במשחק). שווה לעקוב
לאחר שנעדר כחודש מהמגרשים בעקבות פציעה, קרישיטו שב להרכבה של זניט וכבש לזכותה כעבור 14 דקות. מקווה לראות אותו חוזר גם לסגל הנבחרת לקראת המשחק נגד ארמניה בעוד שבועיים.
צמד יפה מאוד לגראצינו פלה בניצחון 1-5 של פיינורד על ניימכן. בקדנציה הקודמת שלו בהולנד (3 עונות באלקמאר) הוא איכזב מאוד, ואני מבין שגם בפארמה הוא לא היה מי יודע מה, אבל ביינתים הוא פתח את העונה בצורה טובה יחסית. בכלל, יש לו מבנה מצויין ל"9" הקלאסי של הכדורגל ההולנדי, משחק ראש טוב (כך גם הבקיע את השער הראשון בשבת) וקבוצה מאוד מוכשרת לעבוד איתה. אולי יצליח לו הפעם. כאוהד אייאקס, אני אקווה שלא.