הם משלנו :: הדיון שממשיכים לשנוא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏30/6/11.

  1. AleDelPiero Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/13
    הודעות:
    49
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני רוצה להוסיף על הדברים שלך מהבחינה המקצועית: אני צופה בו מדי שבוע בליגה האוסטרלית, וזה לא ייאמן מה הוא עושה בגילו. יש שאולי חושבים שבגלל שמדובר באוסטרליה אז קלי-קלות שם. בולשיט. האמת היא שיותר קשה שם- לפחות לשחקן בגיל 38 וחצי- מאשר באירופה. הם לא יודעים הרבה על כדורגל, אבל כמו אמריקאים הם תותחים בכל מה שקשור לכושר גופני. כל השחקנים בליגה הזו, אפילו אלה שאמורים להיות קטנים כאלה וטכניים- בריונים. כולם מהירים וחזקים, לא מרחמים בתיקולים ורצים כאילו אין מחר גם בדקה ה-93. והוא עומד מול כל זה עם חבורת שחקנים שלא מספיק טובה כדי שתעזור לו ליצור. אז הוא עושה הכל לבד, מול אותם ילדים שרצים ומכסחים ולא מוותרים, ועושה את זה כמו מלך, כרגיל. הוא יכול לחזור לאיטליה בקלות.
     
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    לא צריך להגזים בתיאור הפיזיות של הליגה, שחקן בן 35 (האסקי) מנצח שם כמעט כל מאבק פיזי אליו הוא נכנס (במשחקים שראיתי מן הסתם). השחקנים אולי בנויים טוב ועושים רעש של אגרסיביות, אבל יש לדל פיירו הרבה יותר זמן לחשוב ולהחזיק בכדור לפני שמתנפלים עליו מאשר בלא מעט ליגות אירופאיות ולא רק אלו שנתפסות כפיזיות.
     
  3. AleDelPiero Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/13
    הודעות:
    49
    לייקים שהתקבלו:
    0
  4. AleDelPiero Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/13
    הודעות:
    49
    לייקים שהתקבלו:
    0
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,448
    לייקים שהתקבלו:
    5,663
    עוד נתון מעניין:

    גראצינו פלה - 27 משחקים, שלושה שערים. עונה לאחר מכן 20 משחקים, שלושה שערים. לאחר מכן 12 משחקים, 2 שערים ובעונה שלאחר מכן - 18 משחקים, שני שערים.
    בטח מדובר בעונות בהם שיחק בליגה חזקה כמו האיטלקית או לפחות קשוחה כמו האנגלית. אה, זה דווקא הליגה ההולנדית, וזה במדי AZ אלקמאר בעונותיה הטובות ביותר.

    מה שפלה עושה השנה מדהים בכל קנה מידה, בלי קשר לחולשתה/חוזקתה של הליגה (מין הסתם הליגה ההולנדית לא נמנית עם הליגות הבכירות של אירופה, ובצדק. )
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/3/13
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אמנם ההשחלה והבישול הנהדר לא "משלכם", אבל הגול כן (?):

     
  7. AleDelPiero Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/13
    הודעות:
    49
    לייקים שהתקבלו:
    0
  8. AleDelPiero Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/13
    הודעות:
    49
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עונת הבכורה של אלה באוסטרליה כבר הגיעה - למרבה הצער- לסיומה, וזה הזמן לסכם אותה בקצרה, מכל הזוויות: קבוצתית, אישית (שלו) ואישית (שלי). ויש גם וידאו בונוס בסוף.

    https://www.facebook.com/calcioasis

    :aa1:
     
  9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פאולו די קאניו מונה למאמנה של סאנדרלנד מתחתית הפרמיירליג. יש לציין כי מדובר במינוי די מפתיע לאור העובדה שקריירת האימון של הפאסישט מסתכמת באימונה של סווינדון טאון מהליג 1, הליגה השלישית באנגליה. דיוויד מיליבנד, סגן יו"ר של סאנדרלנד ובעל שורשים יהודיים, החליט להתפטר מתפקידו בעקבות מינויו של די קאניו.
     
  10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,785
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    מי שצפה כמוני במשחק אתמול של בארסה-פ.ס.ז לא היה יכול להתעלם ממרקו וארטי,איזה שחקן צומח כאן,ראיתי אותו,זה לראות את פירלו אחד על אחד!
    כמה ביטחון ושקט שהוא הקרין ואם אני לא טועה מדובר בילד בן 20,ששיחק אתמול כאילו הוא כבר שנים משחק במעמדים האלה. לדעתי הוא היה אתמול מספר 1 על המגרש.
    אני מודה שעד אתמול לא יצא לראות אותו יותר מפעמיים שלוש,אבל אחרי אתמול באמת יש לאטליה על מי לסמוך לשנים הבאות.
    אני רק מקווה לראות אותו חוזר לסריאה א'.
     
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734


    עלוב כל כך..
     
  12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,785
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    חחחחחחחחחחחחחחחח איזה לייצן.
    כזה דביל לא ראיתי הרבה זמן,אני במקום המאמן שלו זורק אותו לקיבימנט.פאטתי,עלוב לא יודע עוד איך אפשר להגדיר את זה.
     
  13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
  14. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,760
    לייקים שהתקבלו:
    3,840
    מין:
    זכר
    אנצ'לוטי, סיריגו, מוטה ווראטי אלופי צרפת! :aaa021:

    PARISIENS ET CHAMPIONS!
     
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    :aa1: גאטוזו פוטר מאימון סיון וימשיך לשמש כשחקנה. שחקן אגדי, אבל אולי אימון זהו לא הצד החזק.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/5/13