הליגות לנוער ונערים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י spurs, ‏7/8/06.

1. Chievo Member

ביתרי, אתה כלכך פסימי, אתה כבר רואה שכך הדברים יראו בעוד כמה שנים, זכייה בתואר יכולה לעשות מביתר בית חרושת לשחקנים, בכך ההסתברות שכוכב כדורגל יעלה מהנוער של ביתר מאוד גבוהה.
    בן שושן וברוכיאן עדיין צעירים אי אפשר לצפות יותר מהם כעת, אבל יש להם עוד הרבה שנים של כדורגל, ומי יודע מה יהיה ??

2. בית"רי מלידה Member

יכול להיות שאני פסימי, אבל הפסימיות מבוססת על ניסיון העבר: בבית"ר אין סבלנות והם רצים לקנות, במקום לקחת תוצרת בית.

תאמין לי שאני מאוד רוצה לראות את ברוכיאן ובן שושן משחקים 90 דקות כל משחק, אבל במקום זה אני רואה כל מיני שחקנים שאני לא מבין איך שילמו עליהם לשנה אחת מה שברוכיאן ובן שושן לא ירוויחו יחד כל החיים שלהם.

אני לא מוריד מההישג של הנוער : מגיע כל הכבוד לשחקנים, להנהלה ( במיוחד למאיר פניג'ל שהשקיע המון במחלקת הנוער! ) , לגיא עזורי, וגם להורי השחקנים שליוו אותם לכל מקום, ולאוהדים, אבל אם מחלקת הנוער לא מייצרת שחקנים לבוגרים, אז מה הכל שווה? כלום.

3. Dimitar Berbatov Member

חיים אולי פסימי אבל הוא צודק במיליון אחוז.
    יש כל-כך הרבה ילדים נהדרים בקבוצת הנוער שלנו, אב לבסוף כולם יחממו את הספסל על חשבון זרים חלשים וגרועים. רק לדגומה השנה, הביאו לי את רמאליו, שוונק וטוטו במקומם תת לילדים שלנו שגדלו על המועדון. יש שחקנים במועדון שלא יודעים מה ראשי התבות של בית"ר, שאין להם מושג על ההיסטוריה של המועדון הגדול הזה.
    אבל זאת המציאות ואם זה אנחנו חיים, רק חבל שכך ניראת בית"ר בשנים האחרונות. געגועים לשנות ה-70 וה-80 ...

4. Don Joan Roman Member

יש הרבה כשרונות בקבוצה הזאת ואם אני יכול לשים אצבע על ארבעה שחקנים שיהיו כוכבים בבית"ר או בליגה זה חן עזריאל, קובי מויאל, מתן בראשי ובעיקר: שמוליק קוזוקין שגודל להיות בלם ברמה מאוד גבוהה, מקווה שכולם יפרחו בבית"ר אבל אם לא בבית"ר אז בקבוצות אחרות.
    והפסימיות? היא לא במקום, תנו לעתיד להראות לנו מה יקרה ולא לעבר.

5. בית"רי מלידה Member

בוא נקווה שאני טועה ואתה צודק. הלוואי.

6. Don Joan Roman Member

הלוואי, הרבה יותר עושה לי את זה כשחן עזריאל כובש שער/מבשל/עובר שחקן ולא איזה ברזילאי שאת השם שלו הוא בעצמו לא מבין.

7. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

תמחקו את ההודעה הזאת

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/07
  8. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

היום יערך חצי גמר גביע המדינה לנוער ע"ש אבי רן ז"ל.
    אפשר להגיד שבחצי הגמר ישחקו בית"ר ירושלים ועוד 3 קבוצות.
    מ.ס. אשדוד שמתנדנדת בין מרכז הטבלה לתחתית, נצרת עילית/יזרעאל במרכז הטבלה, והפועל פ"ת שמתחת לקו האדום.המשחקים יערכו השנה בוינטר בפעם הראשונה. בשנים האחרונות זה היה בראשל"צ.
    ואלה המשחקים:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/8/81/Fc_ashdod.Xxx/120px-Fc_ashdod.Xxx מ.ס. אשדוד - נצרת עילית/עמק יזרעאל http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/f/fb/Hapoel-ne.Xxx
    שעה: 3 וחצי
    שופטת: רחל כהן
    מיקום בטבלה: נצרת עילית/עמק יזרעאל במקום ה10, מ.ס. אשדוד במקום ה13 (מתוך 16 קבוצות)
    תוצאות המשחקים שנערכו בין 2 הקבוצות השנה: 3-5 לנצרת עילית בנצרת עילית, 0-2 לאשדוד באשדוד.
    הדרך של נצרת עילית/עמק יזרעאל לחצי הגמר:
    שמינית גמר: הפועל נצרת עילית/עמק יזרעאל - מכבי צור שלום 0-3
    רבע הגמר: בית"ר נס טוברוק - נצרת עילית/עמק יזרעאל 1-0
    הדרך של מ.ס. אשדוד לחצי הגמר:
    שמינית גמר: מ.ס. אשדוד - מכבי חיפה 0-1
    רבע גמר: מכבי ת"א - מ.ס. אשדוד 1-0 (הארכה)

בית"ר נס טוברוק וגדנ"ע ת"א היו תמיד שתי הקבוצות שבהם יש את הכשרונות הגדולים בנוער.
    מאז שגדנ"ע ירדה, אפשר להגיד שנצרת עילית/עמק יזראעל היא המחליפה שלה.
    קבוצת כשרונות ענקית בהחלטת שלא קיימת בליגת הבוגרים.
    ברבע גמר הגביע היה מפגש הכשרונות הגדול בים טוברוק לנצרת עילית, בו ניצחה נצרת עילית 0-1.
    אבל אפשר להגיד שמי שעברה דרך הרבה יותר קשה היא מ.ס. אשדוד, שעברה את מכבי ת"א ומכבי חיפה.
    שתי הקבוצות האלה באות במצב שווה לחצי, בו יכולים להיות יותר דברים מעניינים מאשר בחצי השני:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/8/80/Hapoel-pt.Xxx הפועל פ"ת - בית"ר ירושלים http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/d/d0/FCBJ.Xxx
    שעה: 6
    שופטת: לילך אסולין
    מיקום בטבלה: בית"ר במקום הראשון, הפועל פ"ת במקום הלפני האחרון.
    תוצאות המשחקים בין 2 הקבוצות השנה: 0-0 בירושלים, 1-4 לבית"ר באורווה.
    הדרך של הפועל פ"ת לחצי:
    בשמינית גמר: הפועל פ"ת - גדנ"ע ת"א 0-1
    ברבע הגמר: הפועל פ"ת - הפועל ר"ג 0-1
    הדרך של בית"ר ירושלים לחצי:
    בשמינית הגמר: בית"ר ירושלים - מכבי פ"ת 1-3
    ברבע הגמר: הפועל ירושלים - בית"ר ירושלים 3-0

אי אפשר שלא לשים לב להבדל בין הפועל פ"ת לבית"ר ירושלים לפי המיקום, השחקנים, הכושר, והדרך לחצי.
    הפועל פ"ת נצחה 0-1 קטן שתי קבוצות מהארצית לאומת בית"ר שנצחה את מכבי פ"ת (השנייה בטבלה) ובדרבי הירושלמי 0-3 גדול.
    למרות ה0-0 שפ"ת הוציאה מטדי, בית"ר נצחה באורווה 4-1 ולא רואים את הפועל פ"ת כמישהי מאיימת על בית"ר, בטח כשאר שהגביע לא כל כך חשוב להפועל פ"ת וההישרדות יותר חשובה להם, לאומת בית"ר שרוצה דאבל, וגביע שני ברציפות.

9. Don Joan Roman Member

הפועל פ"ת הולכת לעשות לנו חיים קשים, בונקר אצלהם זו לא מילה גסה ותאמינו לי שאני יודע פרפקט על מה אני מדבר.

10. Gustavo Boccoli Member

למאור בוזגלו מותר להיות עם הנוער של הפועל פ''ת? הוא היה בנוער של מכבי חיפה, ובגלל בעיות עם הקבוצה הוא עבר להפועל פ''ת לקבוצה הבוגרת. באמת אפשר להוריד אותו לנוער שלהם?

11. Don Joan Roman Member

אז זהו שאי אפשר.
    בדרבי הפועל פ"ת הורידו אותו לנוער שלהם ולאחר שבוזגלו כבש שער, יו"ר מחלקת הנוער של מכבי שלח מכתב להתאחדות והאחרונה הורתה לפ"ת לא לשתף את בוזגלו במשחקי קבוצת הנוער.

12. אורדון במכתש Member

לפי בדיקה שלי:
    הוא יכול לשחק בנוער של הפועל פ"ת...וגם שנה הבאה לפי החוק החדש

13. Gustavo Boccoli Member

אז... איך אתה מסביר את זה: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=18721&lang=he

מתוך הכתבה:
    לא סתם שאלתי את זה :\

14. Don Joan Roman Member

אני קראתי במעריב לפניי שבועיים בערך את מה שרשמתי כאן.

15. TariboWest Member

בוזגלו עדיין בגיל נוער, למה שלא יוכל לשחק?