שימו לב, 2 שופטות בשני המשחקים הללו... הולך להיות מעניין, אני מהמר על גמר בין אשדוד לבית"ר... לאשדוד תמיד היה נוער טוב ואני זוכר שכשאח שלי היה בנוער של מכבי חיפה הוא שיחק נגד שחקנים כמו משה אוחיון ויניב עזרן והיום כולנו יודעים איפה הם ואשדוד יכולה לתת פייט עבור תואר ראשון בקבוצת הנוער מאז הגביע שלקחה ב-2001 לאלופה באותה עונה מכבי ת"א, אחרי 2:4 בפנדלים (1:1 בתום 120 דקות, חנן פרס כבש לאשדוד ולמכבי ת"א-ראובן עובד)... בית"ר לקחה כבר את האליפות והגביע הוא המטרה הבאה ואם בית"ר תיקח אותו זה יהיה הישג נהדר... האחרונה שלקחה דאבל בנוער היא מכבי חיפה 2003 של רוני לוי...
היום נערך בנוער מחזור מיוחד בו חיפה סוף סוף נצחה ועלתה למקום הרביעי. קריית שמונה נצחה ושמרה על הפסגה בארצית צפון, אשקלון נצחה כאשר גדנ"ע הפסידה ורק הפרשי השערים משאירים את גדנ"ע ראשונים. מישהו יודע אם יש אירופה בליגות לנוער?
הנוער של הפועל אשקלון עלה למקום הראשון והוא רחוק משחק אחד מעלייה היסטורית לליגת העל!!! עוד שבועיים במשחק מול גדנ"ע זה משחק שהמנצחת בו עולה המשחק יהיה באשקלון
מכבי נתניה מביסה 6-0 את מכבי ת"א במחזור האחרון העונה , אין אוהד נתניה אחד שהתוצאה הזאת לא מרגשת אותו. בני לם מאמן גדול וכמה חבל שהוא לא אימן את הנוער מתחילת העונה , הרווחנו בחזרה את עידן דוד , והשנה נוספו לנו כמה כשרונות צעירים מבטיחים כמו וייסברג אלמוג כהן והמגן השמאלי המצויין חזי גרפינקל. אני מאוד מקווה שעטר ידע לשתף אותם במשחקי הבוגרים כי הגיע הזמן