אתם אשכרה חיים על הניצחון הזה... הקבוצה שלכם ירדה 3 ליגות, ביתר קרית-גת פתאום מהווה תחרות, הבעלים שלכם מקבל בקבועי תבערה, מושיקו בן-סעדון (או אלקובי?) מוכר משחקים-ואתם? ניצחנו את מכבי חיפה 0:4. כשאין הווה ואין עתיד-חיים על העבר.
חחחחחחחחח מי אתה בכלל יאפס מאופס? אף אחד לא מכר משחקים ומכבי קריית-גת הולכת לחזור ובגדול וימותו המשמיצים! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
רגע את מי אתה אוהד שאתה מבלבל בשכל? והקבוצה שלי מתחילה להשתקם כאשר המטרה השנה היא להעפיל לליגה הארצית! חזרו לקבוצה משה סבג והקפטן הנצחי עופר אלקובי! גם אלון אופיר מועמד לחזק את הקבוצה אני רוצה לציין שאנחנו מחפשים חלוץ ושמאוד רוצים שגילי מסיקה שהוא חלוץ גדול ומבטיח מאוד ישאר בקבוצה ! טוב מה לעשות קרייתגטיקוס של ליגה א'!!! :aaarse:
הייתי במשחק אימון של הפועל יקנעם דווקא יש סגל מצויין.מש את תשומת ליבי דווקא החלוץ לירן טל שהיה מאוד נייד ורואים שיש לו הרבה פוטנציאל והוא גם בישל שער יפה אין ספק שיקנעם צריכים להחתים אותו מהרררררררר לפני שייקחו אותו וממה שהבנתי הוא הגיע ממכבי עירוני טירת הכרמל.
אם אתה מדבר על שחקן שהגיע מטירת הכרמל אז יש מצב שמדובר באילן טל ולא לירן טל. אילן טל הוא באמת שחקן מצויין טכני וסקורר. הוא שיחק אצלנו עונה אחת והיה המצטיין כשסיימנו במקום השלישי בארצית. הוא עזב בגלל שהוא שחקן פרובלמטי רב עם המאמן וצעק עליו באמצע משחק בן זונה ליד כל האוהדים. עונה שעברה הוא שיחק בטירת הכרמל וגם שם היה לו איזה סיכסוך. בעברו היה חלק מקבוצת האליפות של הפועל חיפה. אם הוא חתם אצלכם אז הרווחתם אחלה שחקן לדעתי. בקשר לקרית גת- מה קורה עם האיחוד? ויתרו על העניין הזה? (מכבי קריית-גת לעד!!!- תבדוק הודעות פרטיות)
אני לא חושב שזה אילן טל. קודם כל, הוא מתגורר בצור-שלום. לאילן טל אין שום סיבה לרדת עד להפועל יוקנעם (שזה מועדון בינוני בקנה מידה של ליגה ב') כשבעונה שעברה הוא העלה את מכבי צור-שלום לארצית. הוא יכל להמשיך שם אבל לבסוף עזב והיה אמור לחזור בכלל להפועל חיפה, אבל זה לא הסתדר בסוף. לא חסרות קבוצות בארצית וליגות א' שצריכות שחקן כמו אילן טל. בליגה ב' אין לו מה לחפש.
לא אחי בסוף אין איחוד בקריית-גת ונראה שהקבוצה שלנו תיתן את הטון בליגה בעזרת השם כאשר לשורות הקבוצה חזרו משה סבג הקשר ועופר אלקובי הבלם כוכבי הקבוצה בעבר! עוד דבר טוב זה שמוראד אבו ענזה חלוץ קבוצת הנוער של קריית-גת נשאר אצלנו לאחר שבפגרה הפועל ת"א רצתה לקנות אותו ב-50 אלף דולר וגם סכנין רצתה אותו אבל הבעלים של קריית-גת עופר אלקבץ לא שיחרר אותו ואני אומר לכם הוא הולך להיות מהחלוצים הטובים בליגת העל הוא רק בן 18 וחצי ויש לו שליטה בכדור ומאוד מהיר דבר שגורם לכך שאי אפשר לעצור אותו! בעזרת השם נעלה ליגה השנה! הקטר הצהוב מהדרום הרחוק חוזר ובגדול בעזרת השם :aaarse:
לאן גלאם הגיע... אי אי אי זה מה שקוה למי שמהמר בקזינו מוכר משחקים וכו'..(ואני יודע בדוק שהו היה בקזינו כי יש לי מקורות.) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx