אני. וכדי לשנות מערך אתה צריך להוריד שחקן אחד מהחוליה שאתה רוצה לקצר. למשל אםא תה עכשיו בחרת 4:4:2 ורוצה 4:3:3 תוריד קשר אחד מהרשימה ואז תלך ללוח המערכים ותחליף, אני למשל עברתי ל וההרכב שלי נראה עכשיו כך: 3:4:3 שוער:אוהד לויטה הגנה: אלבארז, פטי, דוס סאנטוס קישור: בואטנג, ישראלביץ', בוזגלו, ברוכיאן התקפה: שכטר, יצחקי, רומולו
אתה ראשון בassocer אני כל כך חסר מזל, ברגע האחרון החלפתי את שכטר ודוידויץ' ביבריץ' וג'וניור. הפסדתי בזה 42 נקודות!! עברתי ל3-4-3. אוהד כהן זיו דוס סנטוס אלברז דגו ברוכיאן רביבו ישראלביץ' רומולו יבוריאן יבואה הוצאתי את בוזגלו כדי לבדוק משהו, שניה אחרי זה אני מגלה שאני לא יכול להחזיר אותו כי המחיר שלו הוקפץ ב15 דולר בערך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
המשחק הזה לא ממש אקטואלי עכשיו. אחרי המחזור ה5 מאפסים את הכל ומתחילים מהתחלה, לפי מה שהבנתי בנתיים זה רק ניסיון.
חובבנות נטו. מה זו שיטת הניקוד הזו? למה לא להשתמש במה שהלך כל כך טוב בליגת החלומות של "מעריב" לפני כמה שנים, או בפורמט של אופ"א? ממש מגוחך.
היצטרפתי לליגה של איסוקר ההרכב שלי - ----------לויטה------------ אנטבי--מרין--קרוסה--שפונגין רפאלוב--אנסומבו--תמיר כהן--ישראלביץ' שריקי--תמוז איך ?
שמתי את אלירן סיימון בתור מגן (הוא בכלל קשר אחורי אם אני לא טועה) כי לא היה לי מספיק נקודות בשביל בונדר..
גם אני שמתי אותו בהתחלה כשחקן הגנה, תשמע וא כרגע מקבל הרכב כך שזה טוב בשבילך. חוץ מזה שבונדר בחוץ לחודש לפחות אז מה תעשה איתו? הוא לא ייתן לך כלום.