בכלל המשטרה מגזימה בטירוף בנושא הזה (לחסום 3 רחובות, דרבי נוער ??), דבר שכנראה עוזר למכבי. מתעסקים במשחקים מלוכלכים, חבל שככה הכדורגל שלנו נראה במקום להתעסק מקצועית.
ביזיון לכל הדעות הלוזונים משניאים את מכבי פ"ת על כל הליגה בושה, גם הקהל המועט שנותר לא הולך ולא ילך ישארו שם לבד הם בכוח רוצים לחזור לקהל של מאה עם מתופפים בתשלום
הבזיון עוד יותר גדול ומראה כמה המשפחה הזאת רועדת מפחד מאוהדי הפועל פ"ת כששומעים שראש עיריית פ"ת התחייב בפני הקבוצות לשלם מתקציב העירייה על שכירת המגרשים והוצאות השיטור בתנאי שהקהל ייכנס חינם הפועל פ"ת שבכל מקרה לא הייתה לוקחת תשלום על המשחק גומלין כמובן הסכימה מכבי פ"ת סירבה והתעקשה שהמחיר יישאר כמו שהוא ולאחר עוד קצת לחץ הסכימה לקבוע מחיר אחיד של 50 שקל שקל הם לא היו צריכים להוציא מהכיס אם הם היו מסכימים , הכל על חשבון עיריית פ"ת רק לתת לאנשים כניסה חופשית אבל הם כל כך מפחדים שיבוא קהל של הפועל שהם מתעקשים לקחת כסף מקווה שיש דבר כזה קארמה
בוורמן (ראש העיר) התחייב כל סכום (מאוד) חלקי אל תציג אותו כקדוש בכל מקרה באתי רק לראות מי המשת"פים של ההנהלה והלכתי
היום בפנים 250 שרובם קיבלו כרטיסים ( משפחות שחקנים , הנהלת המועדון ומקורבים ) מעט מאוד אנשים קנו כרטיס אני יכול להבין את מי שקנה כי לעמוד עם ילדים בחום שהיה שם ובצפיפות זה לא נעים אבל בחוץ היו לפחות 1000 שעמדו כל המשחק ולא נכנסו וגם ה250 שנכנסו מאצלנו היו יותר ממה שמכבי פ"ת הביאה אז עדיף ללוזון שלא ידבר יותר מידי בגומלין שכולם יהיו ביציע נראה מה זה כמה מאות ד"א היינו אמורים לארח בלוד אבל המשטרה פסלה לנו את המגרש כי לטענתה 2500 זה לא מספיק מקום אז בטח היא פסלה כי מכבי פ"ת אמורה להביא כמה אלפים כי אנחנו הרי כמה מאות לעניין התוצאה , אני לא אוהב תיקו אפס במשחק חוץ הייתי מעדיף 1-1 , מאכזב בעיקר כי הייתה לנו החמצה גדולה בדקה 80 ומשהו אבל אנחנו נוריד אותם ליגה אני בטוח
לצערי, הדבר כלל לא מפתיע אותי (אולי כי אני שופט כדורגל כבר 8 שנים+ וחווה/מודע לשלל אירועים כאלו ואחרים). כשבית הדין מקל ראש בקבוצות (במיוחד בליגות הנמוכות ובמחלקות הנוער), כשאין הרתעה ואכיפה זה מה שקרה, קורה ועוד יקרה. להזכירך רק לא מזמן שופט הותקף בשרשרת ברזל, ויש עוד לא מעט דוגמאות קיצוניות דומות.
כולם דיברו לפני המשחק הראשון בדרבי הפתח תקוואי על הבלאגן אבל מאז יום שישי מתחוללת סערה לא פחות קטנה יום ראשון : המשחק השני נקבע ללוד ע"י המשטרה שהניחה להפועל פ"ת שתי אופציות בלבד לוד או האיכסצטדיון ואופציה אחת של הרצליה שמשום מה מנהל האיצטדיון לא מוכן לתת אישור לארח שם ( בדיעבד התברר שלוזון והוא חברים ) האיצטדיון בלוד מכיל 4000 מקומות ישיבה אבל משטרת ישראל אישרה רק 2500 מקומות ( 1500 מקומות הפרדה כאילו מדובר בדרבי של בוקה נגד ריבר ) אנחנו קיבלנו 2100 ומכבי 400 אנחנו כמובן לא מכבי ולא ניקח כסף על המשחק מודיעים כניסה חופשית אבל המשטרה אומרת מה פתאום יבואו יותר מזה ייכנסו בלאגן ( זה לא אתם שאחראים על הסדר ? ) חייבים כרטיסים גם אם זה חינם מודיעים לחברת כרטיסים תדפיסו 2500 כרטיסים ללוד מודיעים לאוהדים שהכניסה חינם אבל עם כרטיס אחרי שעה טלפון ממפקד משטרת לוד שמעו אין לאיצטדיון רשיון תוקף נגמר לפני כמה ימים שכחנו מזה ( אחרי שאותו מפקד משטרה אישר בעצמו את המגרש כמה שעות לאחר מכן אחרי סיור והכל ) אוקיי מה עושים אנחנו כבר בראשון בערב ביום שלישי המשחק אין מגרש עד שעות הלילה המאוחרות מנסים מבקשים או להשיג אישור למשחק בלוד איכשהו או את הרצליה שרמת גן לא עומד על הפרק בכלל בגלל שזה אנטי מגרש היום בבוקר מפעילים לחץ על המשטרה בהרצליה ועל המנהל איצטדיון בסוף מקבלים אישור המשטרה באה מסיירת בום הגבלה ל3000 איש וואלה האיצטדיון מכיל 8100 מה זה הגבלה כזו בלאגן בפייסבוק אוהדים מתלוננים הרבה יישארו בבית מפקד משטרת לוד צוחק אומר אתם הרי לא תביאו יותר מ3000 אם כן נסתדר מודיעים בפייסבוק חלוקה מהירה של שעה וחצי במתחם האימונים אנשים רצים בום לאחר שעה ורבע 3150 כרטיסים עפו מתקשרים למפקד משטרת הרצליה אומר אם ככה יש לכם אישור לעוד 1500 מהר מתקשרים לחברת כרטיסים שידפיסו עוד 1500 בסופו של דבר המשחק בהרצליה , 3200 אוהדי הפועל כבר הבטיחו את מקומם ( בלי 500 כרטיסים שהעוברו על פי חוק למכבי פ"ת ) ולפי הרוחות בפייסבוק של אנשים שלא הספיקו לקחת או לא יכלו להגיע גם את ה1500 הנוספים יחטפו מהר לא מכיר הרבה קבוצות בארץ שמביאות 4500 צופים למשחקי נוער ( אפילו בגמרי גביע בשנים האחרונות של הגדולות לא זוכר כמות כזו ) והפועל פ"ת הולכת להביא בתוך שבועיים פעמיים כאלה מספרים רק מראה כמה הקהל של הקבוצה צמא להצלחה ועושה צמרמורת לחשוב מה יכול לקרות כאן אם הבוגרים יצליחו מועדון שחייב להיות בצמרת הליגה הראשונה מנגד יריבה שאפילו למשחק בית שלה הביאה 200 איש.
לא מגיעים אוהדים במספרים כאלה למשחקי נוער כי משחקי נוער לא מעניינים אף אחד. כל הסיפור הזה מביך ובעיקר עצוב.
זה שמשחקי נוער לא מעניינים אף אחד זה הדבר שמביך ועצוב בכל העניין ובדיוק בגלל זה הכדורגל בארץ נראה ככה
עניין ההגבלה הוא מגוכח אין ספק, עם כל הכבוד לכמות הקהל הנאה שהפועל יכולה להביא, אבל לא יותר פשוט לשחק במושבה? איך זה לא אופצייה בכלל, או שיש עוד פרטים בנוגע לזה?