מחלקת הנוער של רעננה הופכת להיות שחקנית משמעותית בכדורגל הישראלי. העירייה, אשר אלון או מישהו אחר במערכת?
העיריה. וככה זה צריך להיות בכל מקום שהעיריה תומכת בכדורגל. גם קל להעביר את זה מבחינה ציבורית. אחלה מודל! Sent from my iPhone using Tapatalk
גם המגרשים היחסית חדשים שבנו להם ליד הפארק (להבדיל מהמתקן המזעזע שנמצא בעיר) ומשמש את מחלקות הנוער נראה נהדר. אני משחק טניס ליד ועובר שם הרבה יחסית, יש שם 2 מגרשים נהדרים ובזמן במקומות שפעם נחשבו "טובים יותר" כמו הרצליה נגיד שמתאמנים 5 קבוצות ילדים על חצי מגרש כי אין מקום וזה מה יש, שם רואים קבוצת ילדים אחת שיש לה מגרש נהדר לרשותה ולרשות המאמן שלה. וזה רק מהסתכלות שטחית שלי את טיב האימונים אני לא מכיר אבל זה כבר התחלה טובה יותר מהרבה קבוצות בסדר הגודל שלה. שונא להסתכל על טבלאות בילדים כי זה כל כך שגוי, אבל נסתכל רק מגילאים 15 והלאה: בנוער הם מקום 4 בליגה הבכירה, נערים א מקום 5 ובנערים ב' מקום 2 במחוז הצפוני (רק מתחת למכבי חיפה). שום דבר לא מקרי מסתבר.
"אם נרד ליגה אתם תיקברו, תמותו מרעב" איזיקוביץ', יו"ר טוברוק, פיטר את המאמן והטיח בשחקנים: "לא תשוחררו"
המשחק של הפועל באר שבע מול הפועל תל אביב שהיה אמור להתקיים היום במסגרת רבע גמר הגביע נדחה ליום שלישי בשעה 17:30, בעקבות מותה הכואב של בתו של סתיו אלימלך, עובד מחלקת הנוער, כשהיום ב16:00 תתקיים ההלוויה.
רשמתי את זה בדיון שלכם. נדחה ליום שלישי ב6 וחצי עקב הלווית בתו של סתיו אלימלך היום. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בחצי הגמר האחרון שהיינו בו (לפני שנתיים נגד רמת השרון) גם היה באיכסטדיון וכמו הסיבה אז מאמין שגם הפעם הסיבה אי שההתאחדות משלמת דמי שכירות זולים מאוד/לא משלמים בכלל.