לדעתי פשוט קבוצת הנוער של מכבי חלשה, ולוקה מאוד בפן המנטלי. אני גם לא רואה סיבה למה לוותר על הגביע בנוער, אלא אם פשוט רוצים לצמצם למינימום ההכרחי את כמות המשחקים שעוד נותרו לעונה הזו.
שכחתי לציין בהודעה שלי שהיו למעלה מ600 צופים במשחק ואפשר לראות בסרטון שאפילו במתחם חדרי ההלבשה מאחורי השער היה מפוצץ אנשים שבוע שני ברציפות שהקהל של הפועל פ"ת מגיע במספרים יפים למשחקי נערים ונוער באמצע שבוע ורואים שכשיש סיבה לבוא ויש מה לראות הקהל של הפועל פ"ת מגיע , רק גורם לפנטז מה עונה אחת טובה אפילו באמצע טבלה בליגת העל תגרום למועדון הזה ולקהל
איך זה שקבוצת הנוער של ביתר ממוקמת מקום לפני אחרון ועם הפרש שערים מזעזע של -31 ששמעתי שהם הובסו 6-0 בסכנין גם לפני כמה חודשים? ההזנחה בנוער עד כדי כך קשה?
טביב ביטל את התמיכה במחלקה בקיץ שעבר, המון שחקנים עזבו (ברחו), שחקנים מוכשרים שכבר סיכמו בקבוצה לא הגיעו (השם הכי "גדול" זה עזרא חנה, מגן שמאלי נהדר). כל הצוות המקצועי כמעט הוחלף, וגם מי שנשאר נאלץ לחתום על משכורות מגוחכות, הורים היו צריכים להביא את הרכבים כדי שהקבוצה תוכל להגיע למשחקי חוץ, ותוך כדי כל זה - דמי החבר שגבו בבית"ר עלו השנה עוד יותר.
אתה בטח זוכר את הויכוחים שלנו בנושא סוגיית הזרים. אמרתי יותר מפעם אחת שלסמוך על בעלי הקבוצות שישקיעו את מירב המשאבים במחלקות הנוער זה משהו שאי אפשר לעשות. כדי להשיג שינוי צריך שינוי רגולטורי שיאלץ השקעה בנוער. יש הרבה דרכים לעשות את זה וחובה לעשות את זה! Sent from my iPhone using Tapatalk
הסכמתי איתך אז, ואני מסכים איתך גם היום. אמרתי גם אז ואני אומר גם היום - יש הרבה חוקים שהייתי מוסיף לכדורגל הישראלי, לצד הרחבת מכסת הזרים.
פאקינג כן. בשנתונים יותר נמוכים גם אין הסעות, בקושי יש ציוד ובקושי יש אימונים. על המגרש הסינטטי בבית וגן בכלל אין מה לדבר, בגללו אחד הבלמים שלנו גמר את העונה. אין סדר וארגון במחלקה, כשיש רק את עומר עצמוני שלא עושה כלום ומסוכסך עם טביב אבל יושב על החוזה הטוב שלו. אין פיגורות, והילדים הערסים שזכו ללבוש את הסמל של בית"ר מרשים לעצמם יותר מדי.
לא היה ברור למה הוא עולה לרחבה במצב של 0-0 בדקה 90 כשנשארו 4... בכל מקרה יופי של גול. סחטיין. במרץ כתבו עליו שהוא גמר את העונה בגלל משהו בצוואר, איך מגמר את העונה זה מגיע למשחק ואף למבקיע שער בנגיחה ?
זה המשחק הראשון שהוא משחק מהפציעה ואני די יכול להבין למה הוא עלה בדקה הזאת, היה שווה לקחת את הסיכון גם במקרה של הפסד בגלל סיפור האליפות. בקשר למכבי נתניה, לפי מה שאני רואה במהלך העונה אז בני לם זה בלוף, המאמן נראה יותר כמו חתיכת ערס ולא מאמן כדורגל ואין אפילו שחקן אחד שם שיכול לצאת משהו, ראינו את הבלם בן ה-20 סיף פדול, הנוער חלש להחריד ולא זכור לי דבר כזה מעולם במכבי נתניה, כנראה שלא רק המועדון רקוב אלא גם הנוער.