גם בספרטק רוצים להחתים כמה שקנים. לפי ולרי קרפין שחקינים שעולים כ-7-8 מיליון יורו לא יכולים לחזק את הקבוצה, והמטרה - 2-3 שחקנים ב-15-20 מיליון יורו כל אחד. את ההחתמה האחרונה, אמניקה (10 מיליון יורו), אפשר להגדיר כבול פגיע. נראה מה יהיה בחלון העברות הקרוב.
היו דיבורים שכבר בעונה הבאה כל שחקן שיכול לשחק בנבחרת אחרת ייחשב כזר. אבל כבר דחו את זה בשנה, וגם הורידו לרמה של כל שחקן שבפועל שיחק\משחק בנבחרת אחרת. דעתי - גם זה ירד מהפרק. האנשים שקובעים שם חוקים (כמו גינר או מילר) כבר לא מעוניינים בהגבלה של זרים. להפך - מצב של זניט וצסקא מדרדר מבחינת שחקני בית. אני בטוח שהם לא ייתנו להכניס בפועל את המגבלות האלה.
http://www.football.co.uk/cska_moscow/cska...ss2048408.shtml ואגנר לאב עוזב את צסק''א. באמת חבל, אני באמת מחזיק ממנו והוא אנדרייטד גדול ואני חושב שאם הוא היה משחק במדינה אחרת באירופה או שצסק''א לא הייתה מתנדנדת בין שתי הליגות של אופ''א, הוא היה היום שחקן מוביל בכדורגל האירופאי. זה כמוב פוגע בסיכוי האפסי של צסק''א לא להיות מובסים נגד ריאל.
לא ממש כדורגל רוסי אך קשור לאוליגרכים הרוסים. בשוויץ' עצרו את הבעלים של קבוצת כדורגל קסאמאקס - ציציני בולאט צ'אגייב.
זוכרים את השעיית ייגור טיטוב לעונה שלמה בתחילת 2004? אז בעונת 2003 כל ספרטק מוסקבה ישבו על כימיה ואם היו חוקרים, יתכן מאוד שהיו מורידים אותם שתי ליגות. טיטוב לקח את האשמה על עצמו ולא פתח תיבת פנדורה.
הנה עוד רוסי שחוזר הביתה - רומן פבליוצ'נקו. רק מוכיח עד כמה השחקנים הרוסיים הפכו למפונקים ומחפשים את הכסף הקל של הליגה המקומית. הם בקושי יוצאים כבר לאירופה ומי שכן, לא מחזיק שם מעמד יותר מדי זמן.
איזה הידינק? את קראסנוז'אן החתימו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ופוגרבניאק עבר לפולהם... אשכרה הוא בן 28 והוא בול עץ ענק, אבל עוד לוקחים אותו לכזה מועדון...
לא ממש הביתה - ללוקומוטיב. אפשר להיות רגוע... נמעס לי משמועת שיחזר לספרטק. דיניאר בילאלטדינוב (שחקנה של לוקומוטיב לשעבר) הגיע מאברטון לספרטק.
אנז'י הרוסית פיטרה את מאמנה יורי קרסנוז'ן, חודשיים בלבד אחרי המינוי. למעשה הוא לא הספיק להדריך את הקבוצה באף משחק רשמי. הוא קיבל פיצויים בסך 2.5 מליון יורו על התרת חוזהו שנחתם ל - 5 שנים. כעת הדיווחים מדברים על כך שבקבוצה רוצים למנות את קאפלו. אגב המאמן הזה פוטר מלוקומוטיב מוסקבה בחודש יוני 2011, אחרי הפסד לאנז'י. במועדון נימקו את ההחלטה בהתנהלות לא מקצועית של המאמן. במילים אחרות האשימו אותו במכירה.
דבר ראשון - לפי כמה מקורות פיטורים שלו קשורים לפיטורים של מנכ''ל הקבוצה אלאן סוזייב, שהביא אותו. סוזייב פוטר בגלל גנבת כסף של קרימוב. דבר שני - בקופה דל סול הם שיחקו ונראו על הפנים. שזה כנראה גם הוסיף.