כאשר מדובר בכדורגל רוסי - זה יכול להיות 5 מיליון למועדון, ועוד 5 מתחת לשולחן לנשיא. שזה הרבה יותר נחשק מ-10 מיליון של גרמנים!
http://tynipic.com/images/viu1332471686b.Xxx מחזור מס' 36: צסקא מול לוקומוטיב, זניט מול רובין קאזאן המחזור הקודם מחזור מס' 35 בליגה הרוסית סיפק לנו כמה משחקים מעניינים. זניט סט.פטרסבורג התארחה אצל דינמו מוסקבה והביסה אותה 5:1. קרסנודאר התארחה אצל וולגה ודני בונדר וחזרה הביתה עם שלוש נקודות ועוד ניצחון למאזן כשניצחה 2:1. אמקר פרם וטום טומסק נפרדו בתיקו 0:0 בעוד קובאן הצליחה לגבור על רובין קאזאן וביבראס נאתכו עם 0:1 קטן על האורחת. ספרטק מוסקבה הפסידה בבית 2:1 לצסקא מוסקבה, טרק גרוזני גברה 0:1 על רוסטוב בביתה וקריליה סובטוב אירחה את ספרטק נלצ'יק ויצאה כשידה על העליונה עם ניצחון 0:1 קטן. לוקומוטיב מוסקבה אירחה את אנז'י מחצ'קלה למשחק מסקרן וניצחה אותה גם היא 0:1. המחזור הקרוב המחזור הקרוב ייצא לדרך ביום שבת כאשר טום טומסק תארח את קריליה סובטוב. צסקא מוסקבה תארח את לוקומוטיב מוסקבה במשחק מסקרן מאוד בין המקום השני למקום השלישי. אמקר פרם תתארח אצל קרסנודאר ותנעל את משחקי השבת, כאשר את משחקי יום ראשון יוציאו לדרך רוסטוב וספרטק נלצ'יק שיתמודדו אחת עם השנייה. דינמו מוסקבה תארח את ספרטק מוסקבה בקרב ראש בראש כאשר המנצחת בעלת סיכוי לעלות למקום השלישי בטבלה. זניט סט.פטרסבורג תארח את רובין קאזאן וביבראס נאתכו בעוד אנז'י מחצ'קלה תארח את קובאן. המחזור יינעל ביום שני כאשר וולגה ודני בונדר יתארחו אצל טרק גרוזני. רשימת המשחקים המלאה: יום שבת, 24.3 טום טומסק - קריליה סובטוב (12:00) צסקא מוסקבה - לוקומוטיב מוסקבה (14:15) קרסנודאר - אמקר פרם (16:30) יום ראשון, 25.3 רוסטוב - ספרטק נלצ'יק (12:00) דינמו מוסקבה - ספרטק מוסקבה (13:00) זניט סט.פטרסבורג - רובין קאזאן (14:15) אנז'י מחצ'קלה - קובאן (16:30) יום שני, 26.3 טרק גרוזני - וולגה (16:00) שידורי המשחקים בארץ צסקא מוסקבה - לוקומוטיב מוסקבה (יום שבת החל מ14:10 בספורט 2) זניט סט.פטרסבורג - רובין קאזאן (יום ראשון החל מ14:10 בספורט 1) http://tynipic.com/images/klz1332473012c.Xxx
ראיתי חלק (סוף מחצית ראשונה ותחילת שנייה) מהמשחק של דינמו נגד ספרטק, וקראתי את כל התקציר החי של LIVETV, שמח לשמוע עכשיו שניצחנו, אבל מרכז ההגנה היום לא היה בשיאו? גם רוחו, גם סוחי וגם פארחה שחקנים נהדרים שכבר הראו יכולת, אבל אף אחד מהם לא יציב...
מישהו יודע מה מצבו של אנדרי דיקן? למי שלא יודע - במשחק בין זניט לספרטק הוא חטף ברכית חזקה במצח. אומרים שש לו זעזוע מוח ואולי שבר. וכנרה יחמיץ את היורו.
על פי הדיווחים באתרים השונים, נראה כי דיקאן סובל מזעזוע מוח, סדקים בעצם הלחי הימנית ולסת שבורה, ונמצא תחת מעקב מתמיד של נוירולוג ונוירוכירורג. אינני רופא, אמנם, אך הפגיעות הללו נראות קשות למדי (רק לשם המחשת המצב - דיקאן הוגדר על ידי ביה"ח כ"פצוע בינוני"); קשה לי להאמין שהשוער האוקראיני יחזור למגרש כבר ביורו הקרוב.
:aa1: ואגנר לאב יורה: "זניט המועדון הגזען ביותר ברוסיה" החלוץ בן ה27, אשר חתם בפלאמנגו בינואר אחרי 6 שנים בצסקא מוסקבה, היה לאחרונה ה"מטרה" של אוהדי אמלק מאקוודור, אשר קראו לעברו קריאות גזעניות במהלך משחק במסגרת הקופה ליברטאדורס שנערך באקוודור. לאב הודה כי הסיטואציה לא זרה לו לאחר ששיחק ברוסיה אך התעקש כי הקריאות הגזעניות לא מפריעות לו. "קריאות הקופים במשחק נגד אמלק לא השפיעו עליי מכיוון שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה", אמר לאב. "זה קרה לי פעמיים או שלוש כששיחקתי נגד זניט סט.פטרסבורג, המועדון הגזען ביותר ברוסיה. אף פעם לא התלוננתי על זה, אף פעם זה לא הכעיס אותי. זו פשוט הדרך שלהם. לצערי, כמה שחקנים לא יכלו להתעלם מכך, אבל תודות לאל, זה לא גרם לי לבעיות אף פעם. זה נכנס באוזן אחת ויוצא דרך השנייה". http://tynipic.com/images/viu1335059378q.Xxx ואגנר לאב. הקריאות הגזעניות לא חדשות לו ארשבין: "ונגר איבד את האמון בי" אנדריי ארשבין, שהושאל בפברואר האחרון לקבוצתו לשעבר, זניט סט.פטרסבורג, התראיין לדיילי מירור: "עזבתי את ארסנל בפברואר כדי לזכות מחדש במקום שלי בנבחרת רוסיה. אחרי החודשים האחרונים עם זניט, אני מאמין שזו הייתה החלטה מוצלחת. ההצעה מזניט הייתה משמחת מאוד. אם הייתי נשאר בלונדון, אני משוכנע כי הסיכויים שלי להיכלל בסגל של נבחרת רוסיה ליורו הקרוב היו נמוכים מאוד. סבלתי מבעיות שונות בארסנל. איבדתי את האמון של המאמן. אני לא יודע למה. לא קיבלתי מספיק הזדמנויות לשחק. אחרי אליפות אירופה, אתחיל לחשוב על העתיד שלי. אני אשמח לדבר עם ארסן ונגר לפני שאקבל כל החלטה". http://tynipic.com/images/bwy1335059254m.Xxx ארשבין. שמח שעבר לזניט
יורה! לא פחות! כאילו יש מישהו שלא יודע את זה... אחרי שזניט לקח רק נקודה אתמול מול קובאן, לספרטק היה אפשרות לצמצם קצת את נפער ןלשמור על אפשרות למקום ראשון. אבל, כרגיל מרגעים חשובים, הם נכשלו והפסידו בבית לאנז'י 0:3. מה שנתן לזניט את האליפות כבר היום.
:aa1: ביבראס נאתכו שיחק 90 דקות בתיקו 0:0 של קבוצתו, רובין קאזאן מול לוקומוטיב מוסקבה. בעקבות אי ניצחונה של דינמו מוסקבה, בצוותא עם הפסדיהן של ספרטק מוסקבה וצסקא מוסקבה, טיפסה דינמו מוסקבה למקום השני בטבלה, אשר מוביל למוקדמות ליגת האלופות. מצב הנקודות בטבלת בית האליפות, בזמן שנותרו עוד ארבעה מחזורים לסיום הליגה ולמעשה נותרו 12 נקודות בקופה: 1. זניט סט.פטרסבורג 81 (ליגת האלופות) 2. דינמו מוסקבה 69 (מוקדמות ליגת האלופות) 3. ספרטק מוסקבה 68 (הליגה האירופאית) 4. צסקא מוסקבה 66 (הליגה האירופאית) 5. לוקומוטיב מוסקבה 65 (הליגה האירופאית) 6. אנז'י מחצ'קלה 63 7. רובין קאזאן 63 8. קובאן קרסנודאר 59