הליגה הרוסית - עונת 2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏16/3/06.

1. Old_Pirate Member

הבעיה של חוב של קריליה, לפחות לדעתי, זה לא הסכום....בעיה אמיתית שאת הכסף הם חייבים לכולם....שחקנים, סוכנים, חברות שונות....בקיצור בלגן שלם שם....תאריך אחרון סוף פברואר.....
    מקווה שיהיה טוב.....

אלכסנדר ר'אזנצב חתם ברובין.....הוא היה שם, פשוט לפני כמה שבעות נגמר לו חוזה. מאז קישרו את שמו לצסק"א ודינמו. זה שהוא בסוף החליט להשאר בקזאן, רק מרה על יציבות בקבוצה מכל הבחינו.....ר'אזנצב יליד מוסקבה ובוגר בית ספר של טורפדו, כבר תקופה יש כאלה שמעשימים את חידינק שהוא לא מכניס לנברחת שחקנים צעירים חדשים, אלכסנדר הוא אחד מהשחקנים אלו...

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב מה עם טורפדו באמת? הבנתי שהורידו אותו כמה ליגות, מה המצב שם?
    בעבר מועדון גדול ברוסיה היום...מחפשים אותו בכלבוטק.

3. Old_Pirate Member

לפני הכל חשוב מאוד להבין מה היא הטורפדו האמיתית.....

מאז 1998 , הקבוצה התפרקה, הלחיפה שם, התפלגה לשניים.....החליפה עיר....מה לא היה שם....מסקנים האוהדים שם....

היום קיימות 3 מועדונים, כל אחד איך שהוא חושב שהוא הטורפדו....

טורפדו מוסקבה.....

בשנה שעברה לא הצחליחו להרשם לליגה מקצועית, ושיחקו בחובבנים......עם התמיכה של קהל וכסף, ניצחו שם כל משחק בתוצאות 12-0.....
    זאת הקבוצה שבעלים שלה מחזיקים גם את אצטדיון "לוזניקי", והם טוענים שכל תארים וסמלים של טורפדו שייכים להם.....השנה הם השחקו בליגה 2 (ליגה 3 ברוסיה) בחלק "מערב" , שם גם משחקת עוד טורפדו ממוסקבה.....טורפדו-זיל...

טורפדו-זיל......או true טורפדו......

קבוצה שעוקמה על ידי אוהדים של טורפדו, שלא היו מוכנים לסבול יותר מכירות והתפרקויות אין סופיות.....אחד המטרות שלהם זה התאחדות עם טורפדו מוסקבה, על מנת סוף סוף לאחד את כולם סביב טורפדו אחד.....זה היה עמור לקרות כבר, אף ברגע אחרון עסקה נפלה.....אני מאמין שאחרי עונה הזאת הם התחדו.....

פ.ק מוסקבה......

פרויקט רשמי של ראש עיר של מוסקבה.....אחרי שקנו את מקום של טורפדו בליגה הבכירה....עם המקום נרכש גם אצטדיון של טורפדו, כך חלק מהאוהדים עברו לקבוצה הזאת....בגלל הקשר שלה (בזכות אצטדיון) למפעל שממנו בא הטורפדו....
    לצערי הקבוצה הזאת מצליחה.....קבוצה ללא קהל, שמנסים למשוך צעירים במבצעים בסוג "תבוא עם סבתה לכדורגל ותיכנס חינם".....

4. Old_Pirate Member

דמיטרי טרסוב מפ.ק מוסקבה עבר ללוקומוטיב....שחקן טוב, דיברו שהרבה קבוצות רצו אותו כולל זניט.....

5. duck kc samara Member

לוקומטיב בנתיים הכי פעילה בהעברות,קנו את איגנטייב כשרון רוסי לא קטן,טארסוב עכשיו שהעביר עונה לא רע במוסקבה בעונה שעברה,אילייב מדינמו קייב הולך עוד מעט לסגור גם בלוקומטיב.
    לפי עיתונים גם אחד הכישרונות הגדולים והמבוזבזים(לפחות כך אני חושב היה יכול להיות ברמה של ארשבין)
    מראט איזמלוב מספורטינג ליסבון,...שנה הבאה לוקומטיב הולכת להיות חזק בצמרת לפחות כך אני חושב ורואה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/09
  6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

צסק"א מוסקבה החתימה את הפליימייקר קיסוקה הונדה מוונלו ההולנדית תמורת 9 מיליון אירו. היפני בן ה-23 הבקיע העונה 6 שערים ב 18 משחקים בהם שותף.
    בעיני זהו רכש מבריק של צסק"א והונדה עוד יראה את מה שהוא שווה. השאלה היא האם הוא יפתח על הספסל כי הקישור של צסק"א כבר ככה מרשים.

7. Old_Pirate Member

רכש ראשון של זניט העונה:

מיכאל לומב

מגן של נבחרת דנמרק חתם היום ל-3 שנים. שחקן בן 22, בשנת 2008 קיבל פרס "השחקן הצעיר הטוב". בקבוצה הקודמת שלו בדנמרק שיחק 4 שנים, 115 משחקים והבקיע 2 שערים
    http://pic.fc-zenit.ru/images/players/lumb_01.Xxx

8. Old_Pirate Member

סוף סוף זה קרה....לפני כ-שעה אלכסנדר קרזאקוב
    רשמית חזר הביתה!!!!

אחרי 4 שנים זה קורה, אחד השחקנים האהובים ומכובדים ביותר על ידי קהל...
    205 - משחקים רשמים במדי זניט, 95 שערים......

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

9. duck kc samara Member

זניט בנתיים נראת קבוצה שהולכת להתמודד על אליפות,קונה בדיוק מה שהיא צריכה מגן(אני לא יודע איך הוא משחק, אבל לפי מה שקראתי נשמע טוב).
    חלוץ נהדר כמו קארזקוב שהיה חסר מאוד לזניט מאז שפוגריבנאק עזב לשטוטגראט,כי כל הקאזמן וטאקי לא מתקרבים לרמה שלהם.

ולנושא אחר קרליה סובטוב...
    נראה שהולכים לפתור את הבעיה של החובות התקציב שלהם לעונה הבאה יעמוד על 50 מליון דולר בערך
    שגם חלק מהסכום כנראה ילך לסגירת החובות.

10. Old_Pirate Member

לגבי דני:
    מגן צעיר בטח ישב הרבה על הספסל, אחרי מכירה של סקרטל לליברפול, ההנלה של המועדון חולמת על עוד עסקה מסוג זה...קונים בזול אחרי כמה שנים מוכרים במחיר יקר.... לא חושב שהוא יכול כרגע להתחרות עם מאירה, קריזאנץ ולומברטס.....בנוסף יש לנו את גובוצאן....שבהכלת עשה התקדמות משמעותית במשחק שלו...כך שנירא לי שלא נרא את דני הרבה....

קרזאקוב היה חסר מאז שעזב.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

לגבי קריליה:
    אם בסוף הכל הסתדר ותברו בקרת תקציבים, לדעתי זה כבר חצי הצלחה בעונה הקרובה....חצי השני זה להשאר בליגה.....
    אתמול בתקשורת הרוסית פורסם שקריליה רוצים לקנות 9 שחקנים...עוד לא סגרו המשך חוזה עם מאמן...ושוער שלהם תובע אותם עכשיו....הוא מנסה להשתחרר מהקבוצה....

---------------------------

רובין מחתימה את שוער המולדובני עם דרכון רוסי , איליה צ'אבנו...בן 23 מויסלה הפולנית...

וולדימיר בורוביצקה, אחד הסקאוטים של זניט (לשעבר עוזר מאמן בתקופה של פאטרזאלה) היה בשני משחקים אחרונים של בית"ר.....עיתון הספורט הראשי ברוסיה טוען שזניט רוצים להחתים את הקפטן של קבוצה מירושלים.....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/1/10
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי ידיעה שהקולומביאני קרלוס ואלנסיה חתם ברובין קאזאן, מההכרות עם השחקן אני חייב להגיד שזה ממש לא נשמע לי אמין, אבל אולי אתם תוכלו להגיד לי כמה אמת יש בידיעה?

12. Old_Pirate Member

זה לא נכון, יכול להיות שמדובר על אחד הקבוצות האוקראיניות...שחטאר או דינמו....אני הבדוק...

עד עכשיו רובין החתימה רשמית 2 שחקנים:
    - שוער מולדובני מויסלה הפולנית
    - ומגן ויטלי קאלשין...שבעונה הקודמת שיחק מרובין בהשלה....ברובין התרשמו ממנו לטובה וקנו אותו מ-פ.ק מוסקבה....

בכללי בתקשורת הרוסית כאשר מדברים על שחקנים דרום אמריקנים ורובין מזכרים שלושה שחקנים...
    - סילבה (באנפילד)
    - מטאו (אינדפנדינטה)
    - פאראירה (נאסיונל מונטוידאו)

שני שחקנים של זניט (צעירים) שלקחו אליפות בעונה אחרונה, נמצאים כרגע במכבי פ"ת.....בבדיקות/התרשמות...
    - יאן בוברובסקי (בן 21)
    - אנדריי יגומנוב (בן 23)
    שניהם קשרים אחורים...

13. riquelme1 Member

אני כל כך מתגעגע אליו בסביליה...

14. Old_Pirate Member

אני חושב בשביל שחקן מחליף, באמת הצליח שם...לא היה קל להתחרות שם, עם אני לא טועה, תקופה הכי יפה של סביליה בכל הזמנים...

15. riquelme1 Member

קרז'אקוב הגיע לסביליה באמצע העונה אחרי שהם רדפו אחריו מאז אותו משחק שסביליה עברה את זניט בגביע אופ''א, בתחילת דרכו הוא הצליח מאוד בסביליה תחת המאמן חואנדה ראמוס, הוא אפילו הוציא את לואיס פביאנו מההרכב לא מעט פעמיים, אחרי שחואנדה ראמוס עזב המאמן מאנולו חימנז לא האמין בו הושיב אותו בספסל ולפעמיים גם ביציע.

אני מאמין שזה אחת הסיבות שקרז'אקוב עזב לדינמו, לא חושב שזה בעיות התאקלמות.

אכן היה שותף לעונה הכי גדולה של סביליה בהיסטוריה, עם גביע אופ''א, גביע המלך, סופר-קופה איורפאי וכו'.