הליגה הרוסית - עונת 2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏16/3/06.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל להבדיל מדינאמו שלא באמת היה לה סיכוי להעפיל, זניט העשירה יכולה להיות רוסיה שלישית בליגת האלופות, זה יותר נכון מה שהתכוונתי, שזה מדהים שיש מצב שיהיו 3 רוסיות בליגת האלופות, מי בכלל חשב על זה לפני כמה שנים.

2. Old_Pirate Member

לגבי האצטדיונים.....
    זניט בשלב בניה....עוד שנה/שנתיים יהיה......

צסק"א לא בנו כלום....כאת משרד הבטחון, שהשטח שייך להם רוצה בכלל לקחת מהם את השטח.....כי היה שם איזה משהו שצסק"א היו מקבלי את השטח, ובתמורה הם היו צריכים לספק כמות מסויימת של דירות לקצינים של צבא...זה לא קרה, כך שהיום כל בניה נעצרה בשלב ממש התחלתי....

לספרטק אין שום דבר....אפי שטח בשביל האצטדיון עוד לא קיבלו.....

שיפוץ ענק עובר אצטדיון של דינמו מוסקבה.....עונה שעברה שיחקו ליד מוסקבה, באצטדיון חדש של חימקי....השנה בגלל שחימקי ירדו גם צסק"א ישחקו שם..

יש פרויקט של אצטדיון חדש בקזאן......לא יודע למה...אין שם עניין של קהל בכדורגל...

אני דווקה חושב שליגה בכללי מתקדםת.....פשוט לא יודע לפי מה אתה בודק התקדמות.....
    שנה הבא באירופה ישחקו באמת קבוצות שיכולות לשחק כדורגל ברמה אירופית.....מתקוון ל 5 מדינות הגדלות בענף זה.....
    לדעתי לשמור על מה שיש, זה גם סוג של התקדמות...

3. Old_Pirate Member

מסכים איתך.....אפילו זכיה של צסק"א ב-2005 היה משהו שכלום אמרו שעכשיו עוד 20 שנה לא יהיה כלום....
    דינמו באמת לא יכלו לעלות לבתיים....זה גדול אליהם בכל הבחינות....וזניט באחלת יכולים לעשות את זה, הכל בידיים/ראש של ספאלטי.....

4. duck kc samara Member

לא יודע מה קרה עם איצטדיון של צסק"א,בדקתי ובאמת עצרו את הבנייה..והם היו כבר בשלב מתקדם של בניית איצטדיון ,כנראה יקח להם עוד כמה שנים טובות לבנות אותו.
    אצל ספרטק מוסקבה ראיתי שהם כבר חתמו על הכל לפני חודשיים נראה לי קראתי באתר שלהם,בטח עוד שנה יתחילו לבנות שמה זה הולך לא פחות גרוע מאשר בישראל הבניית איצטדיונים.

ולמה אני חושב שהליגה הרוסית לא מתקדמת..
    גם אם נהיה מקום 4-5 או חמישי בדירוג הליגות עדיין הזרים יעדיפו לעבור לליגה גרמנית או צרפתית למרות שברוסיה מציעים חוזים הרבה יותר גדולים..
    מי ירצה לטוס כל משחק בין 1000-3000 ק"מ, יש לנו עוד מזל שלוץ'-אנרגיה בליגה השניה כי זה היה פשוט בלתי נסבל לטוס 11 שעות כל השחקנים התלוננו על זה..אבל זה לא מה שמרתיע לעבור שחקנים גדולים לליגה,יש עוד כמה סיבות טובות כמו האיצטדיונים שנראים כמו רמת-גן פשוט בלתי אפשרי לראות משחקים כמעט,צרכים לבוא עם משקפת כדי לראות את המשחק, הייתי ב"מטאלורג" של קרליה רואים שמה הכל מצוין האוירה נחמדה אבל השירותים שמה הרבה יותר גרועים מאשר בישראל לא רוצה אפילו לפרט,גם המזג האוויר בחורף לא מאפשר להגיע מוכן לקבוצות למפעלים באירופה בכושר השיא שלהם,ראיתי שמישהו הציע שנשחק את הליגה גם בחורף רעיון פשוט מועלה..כבר בספטמבר הדשא מוצף בבוץ או בשלג זה יכול להוריד עוד יותר את האיכות של הליגה.

5. Old_Pirate Member

לגבי ספרטק, כבר לפני שנתיים הם בפעם ראשונה קיבלו שטח, עשו טקס...אבן פינה....וזהו זה נגמר...מידי פעם בתקשורת הם מציגים פרויקט יותר משופר של האצטדיון, אבל הכל נשאר על הנייר.....
    לדעתי תשובה לכל זה מאוד פשוטה.....כנרא בעלים של חברת נפט "לוקויל" בריב עם ראש העיר של מוסקבה....או משהו בסגנון...

לגבי לעבור לשחק סתיו/אביב....זה עסון, אתה יכול לקרוא על זה בהרבה אתרים רוסים....אני מזכיר לך שליגה זה 16 קבוצות ( עם אנכנו מדברים על הבכירה), השחקנים לא יראו דשא בכלל....
    זה סתם דיבורים זה 100% לא יהיה....

כל מה שכתבתה על האצטדיונים נכון בהרבה מכרים, אבל זה לא קשור לשחקנים....אתה מכיר משפט..."הבעיות של כושים, לא מענינות את שריף"....זה המצב...גם אצטדיון שלנו...שהיתי בו אמון שנים ובהרבה אחרים ברוסיה שהיתי בהם יש הרגשה שבנו אותם לא בשביל בני אדם....את זה הבנתי אחרי שהתחלנו לשחק בשלבים מתקדמים באירופה.....
    הבעיות שהרבה שחקנים טובים לא באים הם יותר קשורים לחיים אצמם ברוסיה, גם מרחקים משפיעים.....תסתקל על מצב משפחתי של זרים שמשחקים שם, 99% רווקים...או שעושים כסף או שמנסים להתקדם לליגות טובות (לא חסר דוגמאות), אפילו אני היתי שוקל עם ילד ואישה לעבור לשם....לרוב הנשים של שחקנים עושות בעיות....רוצות תנאים אחרים בשביל לגדל ילדים...

אני שמאך מצד שני שזה ככה, אני לא רוצה אפריקנים וברזילאים בקבוצה שלי....למרות שעם יבוא ברוכים הבאים....אני כמו כל האוהדים רואה מצב אופטימלי, מין נבחרת של מזרח אירופה....כן ככה זה....רק אנשים עם מנטאליות דומה יכולים להסתדר בצפון-מערב רוסיה.....

6. duck kc samara Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

7. Old_Pirate Member

סוכן איטלקי של סילבה (באנפילד) אמר ששחקן חתם באחד המועדונים רוסים, תמורת 5 מיליון יורו.....לתענתו הוא מעדיף לא לפרסם שם של מעודון בניתיים.... סילבה הבקיעה 14 שערים ב 18 משחקים....

אני מפרסם את זה כאן....כי.......לדעתי זה רובין.....
    Romagiallorossa.com

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/09
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הסוכן של סאנטיגאו סילבה נמצא באיטליה, הכיוון הוא אחת משתי הקבוצות הגדולות של רומא על פי השערות התקשורת בארגנטינה. ככה לפחות אומרים הדיווחים האחרונים, אני די אופתע אם יתברר שהוא חתם ברוסיה, בעיקר מכיוון שהשחקן עצמו לא כל כך להוט לעזוב את באנפילד ונראה לי שהליגה הרוסית פחות תפתה אותו.

9. Old_Pirate Member

הסוכן שלו איטלקי, כך שאין שום הפתעה בזה שהוא באיטליה...ברור שרומא זה עדיפות....השאלה איפה רומא יקחו כסף??!!! והשחקן אצמו בגיל 29 צריך לעשות החלטות.....לא נשאר לו הרבה זמן...למה ב-2 עונות לאלעשות כסף של כל החיים?!!

בכל מקרה אני מאמין שלא נשאר הרבה זמן לתשובה...

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/09
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני אחדד את הנקודה, הסוכן הלא איטלקי שלו (פאבלו בטאנקורט) נמצא באיטליה בשביל לדבר עם רומא שהיא הקבוצה בעלת הסיכויים הרבים ביותר להחתימו על פי כלי התקשורת באורוגוואי וארגנטינה (שמוזנים ככל הנראה מהסוכן עצמו). מנגד יש את הסוכן האיטלקי דיאופוליטו שטוען אחרת, וככל הנראה הוא זה שהדליף על רוסיה. עד כאן מה שידוע מהתקשורת בדרום אמריקה.

לדעתי סילבה לא ינחת ברוסיה למרות מה שהאיטלקי אמר, והדיעה מבוססת על כמה סיבות, העיקרית היא שסילבה רוצה להגיע לסגל הסלסטה למונדיאל הקרוב ולהמר על התאקלמות טובה ברוסיה ושטאבארס יראה אותו שם זה הימור גדול, עוד טורניר מצויין עם באנפילד (+ליברטאדורס) והוא יהיה בסגל כנראה. כך גם מעבר לאיטליה יכול לעזור לו.

מנגד יש את עניין הכסף שצפוי לפתות, בעיקר שחקן בן 29 שלא עשה הרבה מאוד כסף בקריירה שלו, למרות שגם ראינו כאלו שויתרו על הכסף. נחכה ונראה, אני דווקא חושב שבשל סיום העונה ברוסיה יש לו קצת יותר זמן בשביל להשיב על ההצעה ככה שלא תהייה תשובה בקרוב, מי שילחץ בטח תהייה באנפילד.

דרך אגב, יש לו גם הצעות ממקסיקו שמציעות לו כסף לא רע (פחות מרוסיה אבל יותר מארגנטינה כנראה) בשילוב פחות סיכויים לבעיות התאקלמות + נוחיות רבה יותר למשפחתו ולו מבחינת ההתאקלמות, מזג אויר, קרבה "לעין" של טאבארס לקראת המונדיאל וכו'...

נחכה ונראה, אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד כשחקן, אבל אני מאחל לו רק טוב לאיפה שלא יבחר ללכת, מגיע לו על ההשקעה הרבה שלו גם ברגעים שהכל חרא.

11. Old_Pirate Member

עכשיו באמת התמונה הרבה יותר ברורה......עם באיטליה לא ימצא כסף, מקסיקו באחלת יותר עדיפה....הוא לא שיחק מחוץ לדרום אמריקה אף פעם?

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ממה שאני זוכר הוא שיחק גם בפורטוגל, בוויקיפדיה רשום גם גרמניה אבל אני לא יכול להתחייב על כך, את פורטוגל אני זוכר כי משם הוא הגיע לארגנטינה.

רשמת שלדעתך זה רובין קאזאן שמעוניינת בו, אבל בוויקיפדיה (באנגלית) רושמים שהוא כבר עבר לאוקאן מהליגה השנייה או משהו כזה, אני די בטוח שזה שטויות, אבל מעניין למה חשבו שזו דווקא הקבוצה הזאת?

13. Old_Pirate Member

אם רק היתי יודע באצמי, מה היא הקבוצה הזאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בכל מקרה, לליגה 2 ברוסיה היא לא יבוא זה בטוח, וגם לעוד 11 קובצות מתוך 16 בליגה בכירה הוא לא יבוא....
    רובין הם דווקה טובים בקנית שחקנים מדרום אמריקה, יותר נכון מאמן שלהם יודע איך לגרום להם לשחק....
    לא מדברים יותר מידי על סיכוי שיעבור לרוסיה, אבל מקשרים עם רובין וזניט.....זניט אני חושב בגלל הספאלטי, לוגיקה פשוטה, שבגלל שרומא עקבו וספאלטי ברוסיה מכניס אותנו לתמונה.....אבל לדעתי זה רק רובין....אחרי צ'ורי, נראלי עוד הרבה זמן לא יהיו שחקנים מארגנטינה אצלינו...... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אבל למרות שלא הצליח בזניט, תמיד היה מכבד אוהדים, אחרי משחק נגד זניט, שבו קאזאן לקחו אליפות, הוא בא ליציע של אוהדי זניט להגיד שלום....
    שהיה לו בהצלחה בולנסיה....

14. Old_Pirate Member

לוקומוטיב מוסקבה מתחזקת......

- ולדיסלב איגנטייב (מקריליה סובטוב), משחק קשר, בן 22.......

קריליה סובטוב מתפרקים.......המצב הוא שלקריליה יש הרבה חובות. אם תוך כמה חודשים הם לא מוצאים אותו, הקבוצה לא תוכל לשחק באף ליגה מקצועית ברוסיה. בשתי עונות אחרונות, רק שאז היה סיעף שתקנון שאומר שרק פעמיים ניתן להגיש בקשה מיוחדת, ולקבל תשובה חיובית.
    אלניה ולדיקאבקז כבר אמרו שמוכנים להגיש כל מה שדרוש כדי לתפוס את מקום של קבוצה מסמארה....

אני אישית מאוד מקווה שלא יקרה להם מה שקרה לטורפדו מוסקבה, לרוטור וולוגרד ועוד הרבה קבוצות ברוסיה.....

בזמן אחרון בתיקשורת כתבו על אפשרוית לכל הקבוצות צמרת, היום זה נגמר.....חתם ל 5 שנים...

- אלכסנדר אלייב (דינמו קייב) , גם קשר......

אחד הקישרונות שלא מימשו את אצמם עד עכשיו. גדל בספרטק מוסקבה, עבר לדינמו קייב......עכשיו מקבל עוד הזדמנות...

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/09
  15. duck kc samara Member

ת'אמת, אני בעצמי לא יודע מה המצב של קרליה,ראיתי שהם בחובות גדולים מאוד לפחות 45 מליון דולר יש כאלו שכותבים גם ש80 מליון...האוהדים עצבנים מאוד על הנהלה שלא משתפת אותם עם מה שקורה בקבוצה.
    ראיתי שבנתיים שהשחקנים גם לא יודעים מה לעשות לדוגמא קאלצ'ב לא רוצה לעזוב,אבל אם המצב לא ישתפר הוא אמר שכנראה יעזוב לאחד הקבוצות במוסקבה.

ולנושא של איגנטייב,לא האמנתי שזה קורה עד היום שראיתי אותו עם חולצת לוקומטיב מוסקבה,שחקן עם פוטנציאל ענק יש לו הכל מהירות טכניקה גם פיזי אחד הכשרונות הגדולים ברוסיה,אולי יש כאלו שעוד לא ראו אותו רק בגלל שהוא משחק בקרליה אבל בעונה הבאה אני בטוח שכולם כבר יכירו אותו..חבל לי מאוד בתור אוהד שהוא עזב אותנו, רציתי מאוד שהוא ישאר אצלנו עוד עונה או שתיים ואחרי זה היה היינו מוכרים אותו באיזה 10 מליון יורו(היו שמועות שזניט רצו לקנות אותו ב5 מליון לפני שהוא עזב אותנו בגלל החוזה שלא שולם).

נחזור לנושא של קרליה..אני לא מאמין שהקבוצה תתפרק,עוד יש להם ספונסר רוסטכנולוגי(שהבטיחו הרבה מאוד דברים לפני שנתיים)לפחות לפני עונה זה היה נראה שהכל הולך לפי התוכנית בהתחלה להעפיל לגביע אופא ואז להתקדם עוד שלב..אחרי זה כבר שוב התחילו הבעיות הכספיות.
    אני חושב שגם ראש העיר לא יביא לקרות לזה בסאמרה אוהבים מאוד כדורגל, לא יביאו לזה לקרות שמה,הנהלה כבר סידרה לקבוצה את האימונים בתורכיה לפני העונה אז בנתיים נראה הכל כרגיל..בחודש הבאה כנראה כבר נדע מה יקרה לקבוצה,מקווה שזה יסתיים בטוב.