הליגה הרוסית - עונת 2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏16/3/06.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גם בעונה הבאה אנחנו נראה בליגת האלופות את התסביח של קורבאן ברדייב או שיש לו תוכניות אחרות?

http://www.sportsdaily.ru/pictures/items/0004/8935/1256075683_0.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/09
  2. Old_Pirate Member

הנשיא של רובין אמר אחרי המשחק היום.....שקורבן בירדייב נישאר ברובין עד סוף חייב......בגלל שמדובר בקבוצה טאטארית....ככה גם יהיה...

רובין אלופה....ספרטק גם בליגת האלופות....הקבוצה שלישית נידעה במחזור אחרון..

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. Old_Pirate Member

זהו נגמר, פעמיים ספרטק קיבלו בראש.....פעם אחת ביום שבת....משחק של צעירים על אליפות, זניט מנצחים 0-1 וחוגגים אליפות....
    וביום ראשון, ב-10 שחקנים זניט מנצחים 1-2 , ולוקחים מקום שלישי....
    http://www.youtube.com/watch?v=yWZ0oIXL-X8

נגמרה עונת כדורגל ברוסיה......
    לליגת אלופות:
    רובין קאזאן (לביתים)
    ספרטק מוסקבה (לביתים)
    זניט סט. פטרסבורג (מוקדמות)
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

לליגה אירופית:
    לוקומוטיב מוסקבה
    צסק"א מוסקבה
    ועוד אחד מגביע......אולי לוצ' ולדיוסטוק???!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/12/09
  5. zloof1 Member

לפי היכולת שלה בליגת אלופות מגיע לה להיות אלופה :]

6. Old_Pirate Member

לדעתי אין קשר בין יכולת של קבוצה באירופה לעד כמה מגיע לה להיות אלופה בארץ שלה......הפורמטיפ של טורנירים הם שונים.....
    הם ניצחו את כל הקטנות והם אלופים....
    אני לא אוהב איך שהם משחקים...אבל מביא תוצאות....חבל שאנשים שגרים בקאזאן, לא מתעניים בכדורגל כמו בהרבה מקומות אחרים ברוסיה.....לא מבינים מה נפל עליהם...

ובקשר לליגת האלופות....עד עכשיו יכול רגילה לקבוצה מרוסיה.....לא יותר ולא פחות.....יעלו מהבית.....יהיו גבוהים מהממוצע.....

7. Old_Pirate Member

זה לפי goal.com לפי נבחרת של עיתוני ספורט ברוסיה וההתחדות הכדורגל, שמות אחרים.....וכמה שחקנים ברשימת של האתר לא נכנסו אפילו ל-33 הטובים העונה!!!

8. Old_Pirate Member

לוצינו ספגאטטי....ספאלטי...האיטלקי חתם אצלינו ל-3 שנים....לא יודעה איך להתיחס לזה....CALCIO אני ואל אף אחד אחר לא רוצים.......נכוו שיצילח.....

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אל תדאג, ספלטי לא בונקריסט. ועכשיו השם שלו אמור למשוך שחקנים גדולים.

10. Old_Pirate Member

אני מכווה מאוד שזה לא "פירמידת שחקנים".....
    אחרי זכיה בגביע אירופי בזניט עשו הכל , על מנת להחתים זרים , יותר נכון כוכבים אמיתיים....שום כסף לא עזר......האצטדיון עוד לא מוכן.....בקיצור בלגן....
    בעבר ברוסיה כבר היו מקרים שזה קרה, מביאים מאמן, מחתימים שחקנים....ומפתרים מאמן....
    למרות זאת ספאלטטי במגעים עם זניט מאוגוסט.....כך שאני מכווה שבדק הכל, והוא לא יהיה זמני.....
    קראתי על מאמן הזה הרבה בזמן אחרון...בתאוריה לשני צדדים קשר הזה אמור להיות קשר של החיים.....נירא....

לא יכול לא לדעוג.....פגרה..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

11. alexshw Member

ספרטק שבשנות התשעים לא ידעה כמעט מה זה לא לקחת אליפות,הפכה ללוזרית מספר אחת ברוסיה. עוד סגנות לאוסף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Old_Pirate Member

ליגה אירופית:
    רובין - הפעול ת"א
    אחרי ההגרלה מאמן של רובין אמר: " לא חושב בכלל שאנו פבוריטים, בכללי לא אכפת לנו נגד מי לשחק. אתמול ראינו משחק של הפועל נגד המבורג, והיום טסים לישראל כדי לצפות במשחקי ליגה שם, יש כמה שחקנים שאנו רוצים לראות, כך שהנסעיה הזאת בא בזמן"

ליגת אלופות:
    צסק"א - סביליה
    מאמן של צסק"א: "קיבלנו קבוצה טובה, שלקחה מקום ראשון בבית שלה, יכולנו לקבל הגרלה הרבה יותר קשה. נגד סבליה נוכל לשחק, צריכים להתכונן טוב"

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים ששנה הבאה יהיו 2 קבוצות רוסיות בבתים ועוד אחת במוקדמות, מרשים.

14. duck kc samara Member

לא יודע מה מדהים אותך,כבר משנה שעברה זה כך...
    רובין וצסק"א עלו אוטומטית רק דינמו שהגיעו לסיבוב 3 במוקדמות נעצרו ע"י סלטיק 2-1 בסיכום הכללי.

אותי כאוהד זה לא ממש מרשים כבר,הליגה לא מתקדמת לשום מקום עד שלא יבנו שמה איצטדיונים נורמאלים.
    נכון שיש כמה כבר בבניה האיצטדיון של זניט הארינה גזפרום הענקית, צסק"א בשלבי הסיום גם ספרטק ראיתי מתחילים להזיז את העיניינים,עדיין זה לא מספיק כדי למשוך את הזרים האיכותיים, ולא שחקנים כמו קאז'מן הסרבי מזניט גונזאלס מצסק"א הם בינוניים מאוד איתם אי אפשר להגיע לשלבים המאוחרים של ליגת האלופות.

יהיה מעניין לראות בשנה הבאה את ספרטק מוסקבה יש להם 2 ברזיליאים איכותים מאוד כמו הקשר הנפלא אלכס הרשים אותי מאוד בליגה הרוסית,והחלוץ ווילטון שהשנה הראה סוף סוף את המהריות והסיומת קטלנית נראה לי הבקיע לא פחות מ21 שערים בליגה.
    אם הם יקנו עוד 2 זרים איכותיים יוכלו להגיע רחוק מאוד בליגת האלופות בשנה הבאה..כי קארפין יודע איך לעבוד עם הצעירים של ספרטק,בנה שמה קבוצה נפלא עם כדורגל יפה לעין.

נצטרך לחכות לעונה הבא כדי לראות את ספרטק בליגת האלופות מהם יצליחו לעשות שמה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/09
  15. Old_Pirate Member

כן, כמו שאוהד של קריליה כתב...זה כבר היה השנה......מה לעשות, היום בגביעים ארופים אני צריך להיות בעד הקבוצות שאני שונא אותן....
    דרך הגב, זה די צמוד...הקרב על המקום 6 בדירוג...הוא בין רוסיה, רומניה ואוקראינה...