הליגה הצרפתית 2013\2012 :: פ.ס.ז' אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏10/8/12.

1. doundoun Member

מחזור אחרון לעונת 2012 -2013 ולמרות שזהות האלופה והיורדות נקבעו כמעט סופית { טרואה עדיין עם
    סיכוי להינצל} יש עדיין מתח וציפייה למחזור מעניין ואפילו פורה בשערים.

ניס שאיבדה שתי נקודות מאוד יקרות בבית מול ליון תנסה להשיג לפחות מקום לאירופה בחוץ מול אז'קסיו
    שהבטיחה את הישארותה במחזור שעבר.

סושו המאוד מוכשרת תנסה לחלץ לפחות נקודה בחוץ מול באסטייה שכבר הורידה קבוצה אחת לליגה השנייה
    בצורת נצחון חוץ {נאנסי} והיה וסושו תפסיד גם אז יש לה סיכוי לא רע להינצל { תלוי מה תעשה טרואה
    בחוץ מול וולנסיין}

בורדו ואביאן יערכו ביניהן חזרה גנרלית לקראת גמר הגביע שייערך ביום שישי.

שתי היורדות ברסט ונאנסי ייפגשו ביניהן ואוהדי ברסט מייחלים סוף סוף לנצחון ביתי ראשון מאז נובמבר!

מונפלייה שנפרדה בצורה מאוד מרגשת מרנה ג'יררד {4 שנים במועדון} תשתדל לתת לו מתנת פרידה
    בצורת נצחון חוץ בטולוז.

פאריז האלופה מגיעה ללוריין למה שנראה כמשחקו האחרון של אנצ'לוטי על הקווים.

מארסיי מתכננת חגיגה גדולה בוולודרום עם כל הוותיקים ואולי סוף סוף עם הרבה שערים מול ריימס
    שהורידה הילוך לאחר שהבטיחה לעצמה עונה שנייה בליגה הראשונה.

ליל וסט אטיין ייפגשו במשחק על כל הקופה,ליל בקונסטלציה מסויימת עשוייה להגיע למקום השלישי
    וזאת כמובן בתנאי שתנצח את סט אטיין וליון תפסיד בבית לראן.
    סט אטיין מצידה עשוייה במקרה של נצחון לעבור את ליון גם אם ליון תצבור נקודה אחת וזאת בגלל הפרש
    שערים עדיף,מעניין.
    סתם לידיעה,ראן לא הפסידה בליון מאז 2005.....

לא יודע מה איתכם אבל אני ממתין בקוצר רוח לשירים ושערים הטלוויזיוני הפנטסטי {בלי שירים}
    של קאנאל פלוס וbeing sport.

2. doundoun Member

סוף סוף נמצא היורש של ז'וניניו האגדי של ליון, איזה שער נפלא של גרנייה וכמה שזה דומה לשערים
    של ז'ונינו בבעיטות העונשין המפורסמות שלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/13
  3. doundoun Member

פינאלה מלאה ברגשות!

ז'אן פייר פאפין מבסוט עד הגג באולפן לאחר שאיברה לא שבר את שיא השערים שלו {30 }
    גרנייה מחזיר את ז'וניניו לסטאד ז'רלן ואילו ליסנדרו לופז אומר שלום לאוהדי ליון.
    ליל משלמת בריבית דריבית על ה 3 -3 הביתי מול סושו ומשיגה רק את המקום השישי,הרבה פחות
    ממה ש"הגיע" לה.
    ניס מסיימת עונה נהדרת עם מקום 4 מאוד מכובד.
    טרואה חוזרת אחרי שנה בלבד לליגה השנייה.
    סושו שלקחה 15 נקודות מ 6הראשונות ניצלת שוב מירידה.
    מארסיי זימנה את כל הוותיקים על מנת לחגוג 20 שנה לזכייתה באליפות אירופה {הצ'מפיונס של אז}
    סיימה בתיקו אפס עקר משערים מול ריימס ואלי בופ ממשיך לעונה נוספת {ואיזה מסכנים האוהדים..}
    בסך הכל עונה אמנם לא הכי איכותית אבל סופר מעניינת.
    סיכום העונה מכל מיני זוויות בהמשך השבוע.

4. GRANDE LAZIO Member

30 שערים זה נתון אדיר שמדבר בעד עצמו, אף אחד בצרפת לא עשה את זה מאז 1990, ואיזה חלוצים שיחקו בליגה הזו.. טרזגה, הנרי וכו' וכו'.
    החלוץ הטוב בעולם, היה ויישאר!

הגיע בזמנו לאינטר הלוזרית וביסס אותה כקבוצה הטובה באיטליה,
    הגיע למילאן בזמנו שלא ראתה אליפות שנים על גבי שנים, והחזיר לה את הסקודטו והשליטה באיטליה.
    הגיע לסן ז'רמן שכולם יודעים כמה זמן היא מחרבנת במכנסיים, והחזיר לה את התואר.

אין חלוץ כזה. צריך להעריך את מה שאנחנו רואים, איברה כבר לא צעיר ואין לו עוד הרבה זמן לשחק ברמות הכי גבוהות של אירופה. הפסדתי אולי 4 משחקים של סן ז'רמן העונה, וזה רק בגללו. הוא חוויה שאין כדוגמתה בשום מקום אחר :aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/13
  5. Muurad Member

אני עוד זוכר את גרנייה כאן בארץ מסובב אחת מ-30 מטר לרשת של נבחרת הנערים שלנו כשהיה בן 17.

כיף לראות את החבר'ה מהשנתון הצרפתי של אליפות אירופה עד גיל 17 שם הפסידו בגמר ואח"כ עד גיל 19 אותה הם ניצחו, מתחילים לקחת מקום מרכזי בראשות לאקאזט, גרנייה, פואפנה וגרייזמן - עוד יותר נחמד ששלוש מהם באותה קבוצה ככה שיותר קל לעקוב - למרות שאני ממש לא בונה על זה שיישאר ככה להרבה זמן.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כיף לראות את סביטאניץ'! טוב, לא באמת, הבן אדם חוטב עצים אפור. החלוץ המשקיען עלה למועדון פחות מחצי מ' אירו, והחזיר ב-19 שערים ועזרה משמעותית בהשגת הכרטיס לליגה האירופאית. אייאקס תיחנקו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. Landon Donovan Member

מצטער להפריע למופע הסגידה שלך לזלאטן, אבל אנרי בכלל שיחק בתור קיצוני בכל התקופה שלו במונאקו. ואם כבר הזכרת את טרזגה - כמה פעמים הבחור בכלל עבר את רף 20 השערים בעונה במהלך הקריירה שהוא מוזכר כאן כאיזה רף? ספר לי עוד שלל החלוצים הגדולים שפיארו את הליגה הצרפתית בעשרים שנה האחרונות.

8. OriRR Member

ז'וניניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

אכזבה גדולה מבחינת סנט אטיין. למרות שהמקום החמישי הוא מאוד מאוד מכובד בשביל קבוצה כזאת והיא עשתה עונה מהדהימה, עדיין אני קצת מאוכזב. צריך לציין גם את ניס שמגיעה לאירופה וכל הכבוד לה. ליון ברגע האחרון משיגה את הכרטיס לאלופות והיא חוזרת לשם אחרי הפסקה של שנה.
    מארסיי העונה הייתה מאוד יעילה, משעממת מוות אבל יעילה ומשיגה נקודות. בסה"כ עונה טובה אחרי שנפרדו מרמי וסבלנו מפציעות והבסיס של הסגל לא היה משהו.

שוב אומר, מעניין אותי לראות מה יעשו המועדונים האלו(ליון, מארסיי, ליל, סנט אטיין) לאור ההתחזקות המאסיבית של פ.ס.ז ומונאקו.
    האם הם יניחו לשתי הקבוצות האלו בשקט במאבק האליפות וינסו להגיע רק לאלופות או שישקיעו גם שם כספים לחיזוק הקבוצה.

* מאלודה בדרך לליון, גרנייה מבוקש בארסנל.
    * מונאקו מעוניינת בברניסלב איבנוביץ'.
    * ליברפול מעוניינת בשוער אז'קסיו גיירמו אוצ'ואה.

9. d1231 Member

הבא בתור למונאקו הוא ריקארדו קארבליו.

חורחה מנדס עושה קופה יפה. מי מהמר שלפחות אחד מפפה, די מריה וקונטראו יצטרפו למושבה שהקים.

10. OriRR Member

גם ואלדס בדרך למונאקו..

11. OriRR Member

פלקאו עבר את הבדיקות הרפואיות במונאקו. אמור לעבור תמורת 60 מיליון יורו ושכר של 10 מיליון יורו לעונה.
    החוזה שלו אמור לכלול סעיף שחרור שיעמוד על סכום של 60 מיליון יורו.
    פאביו קואנטראו וריקרדו קראבליו בנוסף לואלדס מועמדים גם כן להגיע. במידה וואלדס לא יגיע הוגו לוריס או סטיב מאנדאנדה מועמדים להגיע במקומו.

מאכזב. ציפיתי לראות אותו במועדון יותר גדול ובכיר. הדבר שמשאיר בי מעט אופטימיות זה הסעיף שחרור.
    מצד שני, ההחתמות האלו ממשיכות לחזק את הליגה הצרפתית ואולי נקבל עוד ליגה חזקה באירופה(עם כל הכבוד לליגה הצרפתית היום היא לא ברמה של אנגליה, ספרד, גרמניה ואיטליה).

12. OriRR Member

ריקארדו קארבליו חתם במונאקו לעונה אחת אחרי ששוחרר מריאל מדריד.
    קרבאליו אמר לאתר הרשמי של הקבוצה : "אני שמח להצטרף לפרוייקט החדש של מונאקו, זוהי הרפתקה חדשה עבורי ואתגר גדול גם כן".

13. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asm-fc.com/assets/_resampled/resizedimage600335-R.carvalhoSign001.Xxx

אני בהחלט יכול להבין את האינטרס של קרבאליו במהלך הזה, אבל אני בכלל לא מבין את זה של מונאקו. עם כמה שאני אוהב אותו, מדובר בבלם בן 35 שאני בספק אם יוכל לסחוב יותר מעונה-שתי עונות וגם בהן מדובר בבלם שעושה חורים באופן קבוע ולא דומה לרבע מאותו בלם של 2010/11 (לא שאני בא אליו בטענות, הירידה ביכולת היא לגיטימית בגיל הזה). אם רוצים לבנות שם קבוצה שתתחרה עם PSG, הבעלים צריכים להשקיע כסף בבלמים צעירים יותר ולא בקשיש כמו קרבאליו.

אגב, בקשר לפלקאו יש שמועות שההעברה שלו היא כחלק מהסכם "ג'נטלמני" בין ריאל ואתלטיקו שבו פלקאו לא יוכל לעבור ישירות מאתלטיקו לריאל, כלומר, שפלקאו יבלה עונה (אולי אפילו פחות) במונאקו ואז יעבור לריאל.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/13
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ז'סוס חתם שם בסוף או שעדיין לא סגורים על המאמן?

מקווה שיחתימו את ואלדס, ככה תהייה לפחות נקודת תורפה אחת גם אם יחתימו עוד שחקנים לכל העמדות.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ליצ'ה נפרד מליון בדמעות

:aaa8:

מקווה לראות אותו לובש עוד פעם את המדים שלנו, לא היו הרבה שחקנים שאהבתי כמוהו ב-30 שנה האחרונות.