הליגה הצרפתית 2013\2012 :: פ.ס.ז' אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏10/8/12.

1. doundoun Member

תהרגו אותי אבל אני באמת מתקשה להבין את פאריז, נכון שהשופט היה בדיחה וזה עדיין לא מצדיק את הזלזול
    ביריבה את היכולת הכל כך חלשה ועל לכל את העצבנות הבלתי מוסברת של השחקנים.

פאריז תזכה באליפות וזה עשוי לקרות כבר בחזור הבא אבל המשחק הזה פלוס כמעט כל הסיבוב השני מחזקים
    את ה שחושבים בצרפת על הקבוצה הזאת,הרבה קלאסה אין בפאריז.

2. Landon Donovan Member

המאמן, דונדון. זה הכל המאמן.

3. doundoun Member

בסדר,הבנו שאנצ'לוטי הוא לא בדיוק גאון הדור אבל מדובר כאן בשחקנים מקצועניים שמקבלים ים של
    כסף על מנת להיות מסוגלים לשים חמישייה בהילוך ראשון לקבוצה כמו וולנסיין.
    מצטער,אין לזה שום קשר למאמן,מדובר בחוסר מוסר עבודה מינימלי ודי היה לראות את הדאחקות
    שרצו בספסל {וזאת לא הפעם הראשונה!} על מנת להבין שלא מעט שחקנים "לא מעריכים " וזאת בלשון
    המעטה את המועדון הפריזאי כמועדון שניתן ליצור בו משהו שמעבר להבלחה בודדת ומקום לעשות
    בו בוכטות אדירות של כסף.
    אתה יודע מה? עם כל הסלידה שלי ממארסיי אני מוריד להם את הכובע על הגיבוש הקבוצתי והרצון
    של השחקים לעזור זה לזה למרות שהם מרוויחים אולי 30 אחוז ממה שמרוייחים בפאריז.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דאריו סביטאניץ' הוא לא סקורר יוצא דופן, הוא די קטן לחלוץ מרכזי וגם לא טכני במיוחד, הוא לא מהיר וגם בימים הטובים שלו לא זכה ליותר מדי גב מהתקשורת. אבל אני מעריך אותו, למרות ואולי בזכות כל זה. עוד זמן קצר יסגור החלוץ עונת בכורה מוצלחת למדי, מבחינה אישית וקבוצתית, בצרפת. ניס קרובה מאוד להשגת המקום באירופה, בעוד מבחינה אישית דאריו כבש כבר 17 שערים ב-26 הופעות ליגה + 3 שערים ב-3 משחקים בגביעים השונים.

נזכרתי בו כי עשו איתו ראיון בו סגר חשבון עם בוקה, שלא השאירה אותו מכיוון שלא הייתה מוכנה לשלם לאייאקס 400 א' אירו (לטענתו), סכום אותו ניס כן שילמה וקיבלה בתמורה את המספרים הנ"ל. השקעה משתלמת, מאוד.

מה גם שמעבר למספרים מדובר בבחור חיובי למיטב ידיעתי, כמו שניתן גם לראות בהשקעה הבלתי פוסקת שלו במגרש אבל לא רק.

5. Landon Donovan Member

נו דונדון, ומי אחראי לכך שהמשמעת בקבוצה רופפת? מי הביא לכך שהשחקנים לא מגובשים? מי נותן להם לזרוק זין מבלי לשאת בתוצאות?

6. doundoun Member

עזוב,לא מקובל עליי שמאמן צריך להיות בייבי סיטר או רס"ר משמעת,מדובר אחרי הכל בשחקנים בוגרים
    ומנוסים שעברו לא מעט בכדורגל העולמי הבכיר וגם אם יש להם מאמן בובה זה עדיין לא מצדיק את היחס
    והכדורגל הלא ממש מרשים.
    יכול להיות שאני טועה אבל ראיתי מספיק פרוייקטים של גלקטיקוס שקרסו ומעט שהצליחו,זה של פאריז
    פשוט לא הולך לאף מקום במיוחד שאין שם לא מסורת ולא הסטוריה.

7. doundoun Member

האמת היא שלא הכרתי אותו עד העונה הזאת והוא באמת לא סקורר ענק אבל אהבתי לראות את העקשנות
    שלו ולא משנה כמה לא הולך לו,מדובר בשחקן שיש לו איכויות והוא גם נותן 120 אחוז בכל משחק.
    ניס עשתה בהחלט עסקה טובה.

8. Landon Donovan Member

נו באמת דונדון, הרי שנינו יודעים שלתפיסה שלך אין אחיזה במציאות. שחקני כדורגל הם לא חברי פרלמנט (שגם הם לא בדיוק דוגמה ומופת למקצוענות). פ.ס.ז'. היא לא הקבוצה הראשונה שבה "אנשים בוגרים" לא מתפקדים כקבומה בגלל בעיות משמעת.

תבדוק מה משותף לכל פרוייקטי הגלאקטיקוס הכושלים. נניח, מה משותף העונה לפ.ס.ז'. ומנצ'סטר סיטי (רמז - שניהם איטלקים).

9. doundoun Member

אין פה עניין של תפיסה,יש כאן עניין פשוט של מקצוענות ברמה הבסיסית ביותר ולמרות שאני מבין את
    הרצון שלך לייחס הכל למאמן אני מתקשה להאמין שעם מאמן אחר המצב היה שונה בתכלית.
    גם מוריניו "הגדול" הודה פעם אחר פעם בכשלונו להשרות בשחקניו את המשמעת,הגישה והמוטיבציה
    בלא מעט משחקים ב3 השנים האחרונות ואני די בטוח שהסיפור יחזור על עצמו בשנה הבאה עם מאמן שונה.

10. Landon Donovan Member

נו, ומי מאפשר לכל השחקנים האלו לנהוג בחוסר מקצוענית בלי שיענשו על כך? מי הביא את רובם לקבוצה?

אמרתי בתחילת העונה שאנחנו ניקח אליפות גם בלי מאמן וזה מה שקורה, פשוט כי השחקנים שלנו מספיק טובים. אם היה לנו גם מאמן ושיטה היינו עושים את זה בצורה הרבה יותר מרשימה.

11. OriRR Member

למרות האליפות הצפויה אני לא חושב שאפשר לסמן את העונה של פ.ס.ז כהצלחה מסחררת.
    אם נתעלם לרגע מהצמפיונס ומזה שנפלתם על ברצלונה בליגה עם סגל כמו שלכם אתם צריכים לקחת אליפות בינואר. (שלא נדבר על העונה שעברה שאולי לא בינואר אבל אליפות הייתם חייבים לקחת)
    במיוחד העונה כשהיריבות כ"כ חלשות.

אם אני אל-חאליפי אני לא ממשיך עם אנצ'לוטי אפילו לא לרגע נוסף מעבר לסוף העונה, הבנאדם לא מאמן ולא נעליים.
    ראיתי כמה משחקים העונה של פ.ס.ז, אתם משחקים מה שנקרא להעביר את הכדור לזלאטן ולקוות שהוא יבקיע.
    אין שיטה ואין נעליים, מאז ומתמיד אמרתי על אנצ'לוטי שהוא יותר פולטיקאי מאשר מאמן.
    לא מבין מה מוצאים בו שהופכים אותו לכזה מאמן גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

בכל אופן, חוץ מונגר איזה עוד מועמדים מוזכרים להגיע במקומו?(במידה והוא עוזב לריאל)

12. Landon Donovan Member

לא נראה לי שיש מישהו פה שטוען שפ.ס.ז' היא הצלחה העונה. את מה שכתבת אני טוען כבר למעלה משנה.

וונגר לא נראה לי כמו אופצייה ריאלית, ולו מסיבות אידיאולוגיות. לפני שנה הייתי לוקח בכיף את רודי גארסיה, אבל מאז הוא הצליח להסתכסך עם כל שחקן שני בליל והוא די שרוף מבחינתי. נחכה ונראה.

13. Muurad Member

לגבי מונאקו שנה הבאה, בוא נגיד שאם מה ששמעתי מחבר שטוען שיש לו מקורות בדבר נכון - הם ייראו שנה הבאה כמו סוג של קבוצת אול-סטאר של כוכבי הליגה הפורטוגלית בשנים האחרונות - על המגרש ובעמדת המאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/13
  14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי. המיקום הגיאוגרפי של מונאקו מטריד אותי מאוד כאוהד סרייה A וממש לא בא לי לראות עוד PSG. שיבזזו ליגה אחרת.

15. Landon Donovan Member

נו מילא, שמעתי כבר דברים יותר מפחידים בחיי מ"כוכבי הליגה הפורטוגלית"...