הליגה הצרפתית 2013\2012 :: פ.ס.ז' אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏10/8/12.

1. itay7 Member

זה הכול מזימה בשביל להרוס לפרננדס את הקריירה. אחרי שהוא יתייאש ויחזור לפרו, אוספינה יעבור קבוצה...

2. Landon Donovan Member

איזה קנאל+? אני יורד על ארבע ומודה על כל משחק שאני מצליח לתפוס בשידור טלוויזיה. את המשחק שלשום ראיתי בלינק מקרטע על המסך המסכן של הגלקסי שלי יבדל"א.

אני מבין את החששות של גארד - בלי גורקוף לא באמת היה לליון יכולת לעשות יותר מניסיון להתגונן ולנסות לגנוב גול. אבל הביצוע היה רע, וברגע שזלאטן נתן את ההברקה פר משחק שלו לליון לא היה סיכוי לחזור.

אליאס, אתה עושה פירוק לגורמים של מה שאמרתי. לואלדס יש משחק רגל הרבה יותר טוב מכמעט כל שוער ברמתו (ולטעמי אפשר להוריד את הכמעט, אבל נשאיר אותו כדי שאף אחד לא יתנפל עלי). זה מה שהופך אותו לשוער מהרמה הגבוהה ביותר.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שים לב, הוא אמר שיש לו משחק רגל טוב יותר מרוב השוערים המקומיים בספרד, לא מרוב השוערים. ובלי שום קשר אני עדיין מחזיק בדעתי שהוא די אוברייטד. שוער טוב, שוער של קבוצה דרג שני באירופה לטעמי, בכל מקרה בוודאי שקבוצה כמו בארסה גדולה עליו אבל כמו שאמרנו, הם מסתדרים איתו וזה מה שחשוב. אגב, זה מזכיר לי בזמנו בתחילת ה-90 כשבברזיל היתה ביקורת גדולה על טפארל (מי שזוכר את השערים ההזויים שספג במוקדמות 94 מבוליביה) ובכלל על מצב השוערים של ברזיל, אחד הפרשנים הברזילאים אמר שהנבחרת מעולם לא היתה צריכה שוער טוב כי היא היתה סופגת 3 וכובשת 6. זה קצת מזכיר לי את ברסלונה בהקשר הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/12
  4. Landon Donovan Member

קראתי בדיוק את מה שהוא אמר. אני הוא זה שטוען שיש לו משחק רגל טוב מרוב (ואולי מכל) השוערים האחרים ברמה הזאת.

בכל מקרה - אוברייטד? הוא הרי מושמץ בכל מקום מחוץ לגבולות קטלוניה...

לואלדס היו עונות שבהן הוא ספג בערך שער כל שני משחקים. זה בטח לא להבקיע 4 על כל שלושה שהוא סופג.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ועדיין יש לא מעט כמוך שחושבים שהוא שוער מעולה. אני חושב שהוא שוער טוב, לבטח בין הטובים בספרד, אבל לדעתי האישית כל השוערים שמניתי אתמול טובים ממנו.

זה אף פעם לא פשוט להבקיע שלושה-ארבעה שערים, אבל תעבור על מספר השערים שכבשו בארסה וריאל בליגה בשנים האחרונות ותגיע למספרים שהם לא נורמליים עבור ליגה שהיא אמורה להיות חזקה. ממש לא אשמתן כמובן, אבל בוא נגיד שאם ואלדס היה במאיורקה לדוגמא, הם לא היו מחזירים שלושיות על השערים שהוא סופג.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

על זה אני לא יכול להגיב, כי אני אנחנו לא מסכימים על מה היא הרמה הזאת אליה הוא משתייך. מה שכן, אם זו רמת משחק הרגל של רמת הטופ של שוערי העולם, כמו שאתה רואה אותה, יש עוד הרבה לאן לשאוף כנראה.

אכן עשיתי פירוק לדבריך והתייחסתי לנקודה מאוד ספציפית, משחק הרגל, אבל זה היה בנוסף לכך שציינתי שאני לא חושב שהוא שוער מצוין (בלי קשר למשחק הרגל) ולא כל תוכן התגובה שלי. או לפחות לא תכננתי שזו תהייה כל הנקודה שלי. להערה לגבי משחק הרגל אתה יכול להתייחס כהערת אגב שולית, למרות שאני עומד מאחוריה ב-100% "ואלחם" עליה יותר מאשר על עניין איכותו הכללית כשוער - משחק הרגל שלו ממש לא יוצא דופן.

ולדעתי יש אפילו עוד, ועוד יותר שלא נופלים ממנו.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קראו לי למשהו דחוף בעבודה, הייתי חייב כבר לפרסם את התגובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx. בוודאי שיש עוד שוערים שהם לפחות באותה רמה כמוהו אם לא טובה יותר.

8. Landon Donovan Member

אבל ממתי ואלדס סופג שלישיות? כמעט בכל המשחקים של בארסה שני שערים היו מספיקים לה בשביל נצחון.
    בכל מקרה על היכולות לשל ואלדס אנחנו לנו נסכים מה שהופך את הדיון הזה למעט מיותר.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כשמלפניך לא משחקים בלמים ברמה של פויול ופיקה, גם הביטחון שלך בד"כ מתערער http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אם איתם הוא לא מציג יכולת שיא, תאר לך מה היה קורה אם היתה לו את ההגנה של ניס....

אבל עזוב, אתה צודק, הדיון הזה גם ככה סטה יותר מדי. נסכים על זה שאנחנו לא מסכימים, גם זה מותר במסגרת פורום.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/12
  10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קראתי שמנכ"ל פ.ס.ז'. הצהיר שהקבוצה רוצה את מוריניו ורונאלדו. מאחר וכסף ככל הנראה לא יהווה פונקציה והעובדה ששני הפורטוגלים (לפחות מוריניו) כבר הצליחו קצת לעצבן את האוהדים של הבלאקוס, עד כמה מעבר כזה הוא בכלל ריאלי, לליגה נחותה ולקבוצה פחות נוצצת מאשר ריאל מדריד?

11. doundoun Member

אם אתה שואל אותי זה רחוק מאוד מלהיות ריאלי, מוריניו ורונאלדו יחפשו אתגר קשה אם לא בדמותה
    של בארסה אז לפחות אנגליה.
    אני עוקב באדיקות אחר הנעשה בליגה הצרפתית מזה בערך 10 שנים ובשנים האחרונות נהניתי מאוד
    לראות אלופה חדשה בכל עונה אבל בקיץ האחרון קרו שני דברים חשובים מאוד בצרפת,ממשלה חדשה
    קמה {סוציאליסטית} והשייך פתח לגמרי את הכיסים, תשאלה מה הקשר? פשוט מאוד, שחקנים
    איכותיים שגם ככה לא התלהבו להגיע לליגה הצנועה הזאת מצאו עוד סיבה לעשות זאת עקב המצב הכלכלי
    הקשה,המיסוי הגבוה והעובדה שלקבוצה אסור לחרוג ולו ביורו אחד ממסגרת האשראי הרגילה שלה.
    היחידה לה אין בעייה בנושא היא פאריז ואני די סמוך ובטוח שאיברה,לאבאצי,מוטה,אלכס וסילבה לא
    היו עוזבים את איטליה לו היו מקבלים את אותה משכורת הנכנסת השנה לכיסם.
    כל שאר הקבוצות בבעיות מאוד קשות,מארסיי מנסה לשרוד השנה ובקיץ תחליט בעלת הבית למכור
    את רוב מניותיה למשקיעים זרים שכבר פנו אליה לפני חצי שנה או למכור את כל השחקנים הבכירים
    לכל המרבה במחיר.
    גם ליון,ליל ומונפלייה מנסות בסך הכל לשרוד מה שמסביר אולי את ההופעה החיוורת של הנציגות
    הצרפתיות בליגת האלופות.
    מילה לגבי הצמד הפורטוגלי ממדריד,לי עושה רושם שהשניים שבעו ממדריד ולא מן הנמנע ששניהם
    ימצאו עצמם באנגליה ולא בהכרח באותה קבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/12
  12. doundoun Member

3 -0 חלק לפאריז בברסט במשחק שהכתיר את הפריזאים כאלופי הסתיו { כך נוהגים לומר בצרפת,לא אליפות החורף אלא הסתיו}, לא משחק ענק של פאריז אבל ההרחקה של סיסוקו בדקה ה 35 הקלה
    על איברה וחבריו לפרוץ את הכמעט בונקר של ברסט.
    אנצ'לוטי ממשיך עם ה 4 -4 -2 כשפסטורה ולאבצי עושים עבודה גדולה באגפים ומוטה ומטודי הורסים
    כל ניסיון של ברסט להעביר כדורים לבן בסט ווונשופ, השער הראשון הגיע יחסית מאוחר {דקה 55 }
    אבל הזדמנויות היו למכביר ואילולא יכולת פנטסטית של טיבאו בשער של ברסט היינו בקלות יכולים
    לראות חמישייה ומעלה.
    מילה על בן בסט, כיף לראות שחקן ישראלי המשחק בצורה כל כך אירופאית גם אם מדובר במועדון
    קטן בצרפת,אוהבים אותו מאוד ויש על מה! ראיית משחק טובה מאוד,שמירה מצויינת על הכדור
    גם מול מוטה וטיאגו סילבה והמון עזרה להגנה לאחר ההרחקה של סיסוקו. אני מניח שמול קבוצות
    "נורמליות" היכולת שלו תתורגם אף לשערים.
    אוהדי פאריז בפורום יכולים לנשום לרווחה,יש בפאריז סוף סוף קבוצה ולא אוסף של כוכבים.
    אהה, מאוד כדאי לחפש תקציר של המשחק,יש שם הצלה יוצאת מן הכלל של טיאגו סילבה מקו השער!

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה רק היה נכנס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

וההצלה המדוברת של טיאגו סילבה. :aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏22/12/12
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לעוקבים אחרי הליגה - איך מרקו וראטי מתפקד? בזמן האחרון מדברים על חזרה לאיטליה (הסוכן שולל אופציה כזאת), וזה קצת מפתיע בהתחשב שבתחילת העונה כולם דיברו על כמה שהוא שחקן מבריק. יכול להיות שההתלהבות הייתה מוקדמת מדי?

15. doundoun Member

מעבר להכחשות שלו ושל סוכנו קשה לי להאמין שיש ולו קמצוץ של אמת בשמועה הזאת, ווראטי היה מצויין
    ב10 המשחקים הראשונים והפתיע את כולם לא רק ביכולתו ההגנתית וההתקפית כאחד אלא בעיקר בגישתו
    הבוגרת למשחק גם כשלא הלך לקבוצה.
    ווראטי כולה בן 20 ומבחינתו הוא נמצא במקום הטוב ביותר כרגע, לצידו שחקנים איכותיים ועתירי ניסיון
    מאמן שסומך עליו משל היה וותיק,קהל המטורף עליו, האליפות {לפחות מבחינתי} כבר נעולה על פאריז
    ובפברואר מצפה לו שמינית גמר ליגת האלופות וכנראה שהכסף לא רע בכלל.... תן לי סיבה אחת למה ללכת
    ממקום כזה,אני לא רואה אחת כזאת.
    ווראטי אגב לא ממש מסתיר את רצונו לחזור לאיטליה אבל ברור שזה יהיה אחרי תום החוזה בפאריז.
    דרך אגב,הבחור עבר פציעה שהשביתה אותו ממספר משחקים וכשחזר עשה את שלו לאחר שעלה כמחליף
    והתקשה במעט להסתגל למערך החדש של אנצ'לוטי ועדיין לאף אחד אין באמת טענות לשחקן המצויין הזה.