הליגה הצרפתית 2013\2012 :: פ.ס.ז' אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏10/8/12.

1. doundoun Member

לגבי החלק הראשון,עם כל הכבוד לליון { שמאוד מאוד נהניתי לראות אותם משחקים במיוחד ב 4 -1
    בחוץ על מארסיי} ברור שהבעיות בהגנה יצוצו בשלב זה או אחר במיוחד במשחקי חוץ ואז אני מניח
    שנראה תוצאות אחרות.
    אנצ'לוטי מאכזב ועל זה אין ויכוח אבל אני לא בטוח שמאמן אחר הוא הפתרון,מספיק לראות את היהירות
    וההתנשאות של איברה על מנת להבין שלמרות האיכות המדהימה שלו ושל אחרים אין כמעט "דבק" בין
    השחקנים ועל זה דיברו הרבה מאוד כל הפרשנים בתוכניות הסיכום בקאנאל פלוס וbeIN Sports.
    למרות זאת קשה לי לראות קבוצה המסוגלת לגנוב אליפות מפאריז, בכל קבוצה הנמצאת בצמרת הגבוהה
    תמצא בעיות של סגל קצר,פציעות של שחקני מפתח,חוסר יציבות ואליפות אפריקה הממשמשת ובאה.
    בכלל עושה לי רושם שהשנה שעברה הייתה הרבה יותר איכותית מהשנה הנוכחית,נקווה שיהיה שיפור בהמשך.
    דרך אגב,ליון יוצאת לשני משחקי חוץ בשבועיים הקרובים,האחד בסט אטיין והשני בפאריז....

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הלו, יש גבול. בסדר, אני מבין שאנצ'לוטי לא מתאים ולא מתנהל כראוי (בינינו, קשה לנהל קבוצה עם הרבה כשרונות בהתקפה), אבל לקרוא לו הבלוף הגדול בהיסטוריה של הכדורגל? נראה לי קצת מוגזם.

3. Landon Donovan Member

ומי אחראי לכך שאין דבק? מי הביא את איברהימוביץ', לאבצי וכו'?
    אתה טענת שצריך לתת לאנצ'לוטי זמן לבנות את הקבוצה. בינתיים הוא רק הורס. לפי קצב צבירת הנקודות הנוכחי שלנו אנחנו נסיים עם 13 נקודות פחות מבעונה שעברה. לא סתם אנחנו במקום הרביעי.
    ניצחנו העונה בפחות מחצי מהמשחקים בליגה. האם אין מאמנים אחרים שיכלו להוציא מהקבוצה יותר?
    אתה עדיין בשלך? מקום רביעי, חמש נקודות מליון, ועדיין אף קבוצה לא תוכל "לגנוב" לפ.ס.ז'. את האליפות? אתה מסרב להכיר במציאות הקיימת גם כשהיא סוטרת לך בפנים. זה מתחיל להשמע כאילו אתה חושב שאם תחזור על משהו מספיק פעמים הוא יקרה. אבל אנחנו לא בארץ לעולם לא וזה שתמחא כפיים ותצעק שוב ושוב שאתה מאמין בפיות לא יעזור כאן.

cazzo
    בדעה שלי על אנצ'לוטי (להלן: בלוף) אני מחזיק, לשמחתי(?), עוד מלפני שהוא הגיע לצ'לסי, והכשלון שלו אצלינו רק חיזק את הדעה הזאת. אנצ'לוטי מאמן מיושן שמרבית הישגיו הגיעו בזכות סגל עדיף, התעלות רגעית של שחקניו וגם קצת מזל. עובדה שהוא זכה עם מילאן באליפות אחת בלבד במשך שמונה שנים.

4. doundoun Member

ידידי, אני מבין שאתה לא בדיוק מחזיק מאנצ'לוטי וזה בסדר אבל לא סתם זרקתי משפט לאוויר כשאמרתי
    שאף קבוצה לא מסוגלת לזכות באליפות מה שלא אומר שהקבוצה נראית נהדר או שאנצ'לוטי המאמן הטוב
    בעולם.
    5 נקודות הפרש לא אומרות דבר וחצי דבר,ליון או כל קבוצה אחרת הצמרת פשוט לא טובות ויציבות דיין
    לקחת אליפות וזה לא אומר שפאריז קבוצה אדירה אבל השנה מבחינתי אין קבוצה המסוגלת לגנוב את האליפות
    ואת זה לא אומר לך אוהד של פאריז....

רוצה לעשות את זה מעניין? 1000 ש"ח שלי על 100ש"ח שלך שפאריז לוקחים אליפות ... נכנס איתי?

5. Landon Donovan Member

יש בעיה אחת עם הדיעה שלך - היא סותרת לחלוטין את המציאות עד עכשיו. פ.ס.ז'. כרגע בקצב צבירת נקודות שיעמיד אותה על 66 נק' בסוף העונה. אין שוםסיכוי לזכות באליפותעם מאזן כזה. אז או שאתה מאמין שפ.ס.ז' תשתפר, ואז אשמח אם תאיר את עיני לסיבות שגורמות לךלחשוב כך, אלוהים יודע שאני זקוק לקצת אופטימיות. או שאתה חושב שאף קבוצה לא תשיג יותר נקודות מפ.ס.ז' בקצב הנוכחי, ואז אתה מוזמן ללכת לבדוק כמה נקודות בדרך כלל צריך בשביל לזכות באליפות צרפת (רמז: יותר באופן משמעותי).

כתבתי פה מספיק פעמים את דעתי על אנצ'לוטי (כולל בהודעה האחרונה). לא מדובר פה באיזה גחמה הזויה שלי אלא בדיעה שמבוססת על ההיסטוריה שלו כמאמן. אתה מוזמן להציג דיעה הפוכה כל עוד תנמק אותה.

אני לא מהמר נגד הקבוצה שלי, עד כמה שה-1000 ש"ח מפתים. אבל אני ממליץ לכל מי שנייטרלי בנושא להתערב איתך. באף סוכנות הימורים לא תקבלו יחס כזה.

6. doundoun Member

קל להבין למה אוהדי פאריז כל כך פסימיים לאחר שנים כה ארוכות ללא תואר {לא שפאריז הייתה אי פעם
    מועדון באמת גדול...} אבל לי נראה שהסיומת היפה בצ'מפיונס תיתן דחיפה גדולה מאוד לקבוצה בהמשך
    הליגה.
    אישית הייתי מעדיף קבוצה אחרת ולא אוסף של כוכבים שייקח אליפות אבל לצערי הכסף במקרה הזה אכן
    יעשה את שלו.
    בכל מקרה,בוא "נדבר" בעוד חודשיים ונראה כמה טעיתי או שלא..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. doundoun Member

מארסיי מתחילים לחזור למקומם הטבעי אחרי עוד תבוסה ביתית 0 -3 ללוריין ואילו בורדו מחלצים
    בקושי נקודה בריימס והכל מוכן לדרבי הלוהט בין סט אטיין לליון וזאת למרות שהטמפטורה הקפואה
    של אפס מעלות.....

אתמול " הצליחו" וולנסיין בחוץ וראן בבית להפסיד נקודות חשובות ואילו פאריז עם רביעייה לאביאן
    מצמצמת פערים בדרך למקום הראשון.

אליפות אפריקה כבר בפתח וכך גם חלון ההעברות בינואר אבל לפני זה יש לנו שני מחזורים בשבוע הקרוב
    וליון צריכה להתארח בעיר האורות ביום ראשון הבא, הולך להיות חם מאוד!

8. doundoun Member

החדשה הטרייה ביותר מקאנאל פלוס מדברת על החתמה כמעט וודאית של ווסלי סניידר בינואר, יש כבר
    הסכם עם השחקן עכשיו צריכה אינטר להסכים ועל פי היחסים המעורערים הין המאמן לסניידר יש סבירות גבוהה
    שזה אכן יקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/12
  9. JohnTerry26 Member

איפה סניידר בדיוק ייכנס בפאריז? אנצ'לוטי לא מושיב מספיק קשרים התקפיים על הספסל?
    חוץ מזה שלוקאס מורה אמור גם הוא להגיע בינואר אם אני לא טועה. הזוי הרכש שלהם.

10. Landon Donovan Member

אני מניח שפאסטורה יהיה זה שישלם את המחיר. אם לאמר את האמת, אני מאוד מאוכזב מהיכולת של פאסטורה העונה, אבל אני עדיין מעדיף אותו על סניידר הדועך.

11. Muurad Member

נקווה שנצליח להוציא ממכם את פאסטורה, למרות שעם איך שאנחנו מתנהלים בשוק ההעברות כנראה נמכור לכם את סניידר בפחות מ-10 מיליון יורו ונעזור לכם להשתתף בעלויות השכר ל-5 שנים הבאות.

סניידר עדיין שחקן ברמה עולמית כשיש משהו שידרבן אותו (וכשהוא לא פצוע) - אבל כאמור מאוד לא יציב. דווקא תחת אנצ'לוטי אני יכול לראות אותו מצליח.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/12
  12. doundoun Member

ובינתיים איברה מספיק לשים שלישייה ברשת של וולנסיין וחצי שעה לפני הסוף 3 -0 לפאריז בחוץ.
    אנצ'לוטי הכחיש אתמול את הסיפור עם סניידר בצורה מוחלטת מה שמחזק את האמינות של הידיעה....

13. Landon Donovan Member

תכלס די התעלמתי מהידיעות האלו עד ההכחשות של אנצ'לוטי ופאסטורה. עכשיו אני בטוח שסניידר מגיע בינואר...

איברה גדול ב-29647 רמות על הליגה הזאת. זה לא הוגן עך גבול הלא מוסרי.

14. doundoun Member

יכולת לא מבריקה של פאריז ועדיין לא היה ספק לרגע מי תנצח ולא רק בגלל איברה.
    ננה כבר מזמן לא בתוכניות של אנצ'לוטי ועושה רושם שיחזור לברזיל, אבל פסטורה דווקא מצא היטב
    את מקומו ושיתוף הפעולה שלו עם מנז ולאבצי הופך להיות כמעט על עיוור.

ראן ממשיכה לאבד נקודות לקבוצות בינוניות, הפעם הפסד 0 -1 בניס זאת לאחר התיקו הביתי 2 -2
    מול ברסט בבית וכל זה כשהייתה ביתרון 2 -0! מסכן אנטונטי, כמה אפשר חסבול?

ליל מצליחה "לשכוח" את העזיבה הסופר מפתיעה של לאנדרו השוער { בעיות בחדר ההלבשה,כך
    טוענים במועדון} ומנצחת את טולוז המאוד מאכזבת 2 -0 ואתם באמת לא רוצים לפספס את השער
    הפנטסטי של דימיטרי פאייה, פשוט מעדן!

http://www.footytube.com/video/lille-v-tou...5?ref=wv_relbox

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שחקן נהדר, עדיין חסר קצת את היציבות שאפיינה אותו יותר בעונת השיא שלו בסט אטיין, יציבות שיכולה לשדרג אותו לרמת שחקן סגל קבוע בנבחרת לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/12