הליגה הצרפתית 14/15 - פאריז אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏20/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עם המספרים שלו בשבועות האחרונים עוד בסוף העונה הזו של קאבאני תיחשב מוצלחת מבחינה אישית... פ.ס.ז' עם שישייה, שלושער לאורוגוואי, בדרך לתואר.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מתאים לגנגאן החביבה להתפרק בצורה כזו, מה שכן פ.ס.ז' כנראה תזכה בטרבל מקומי כי בעקבות הנצחונות המרשימים שלה בשבועות האחרונים היא גם משפרת משמעותית את הפרש השערים שלה שהיה נחות מזה של ליון וגם במקרה של הפסד באחד משני המשחקים שנותרו לה היא עדיין יכולה לזכות באליפות גם אם ליון תנצח את כל שלושת המשחקים שנשארו לה עד סיום העונה.

אז האליפות תלך עונה שלישית ברצף לפאריז(יותר אליפויות תחת השייח' מאשר בכל ההיסטוריה...) אבל לליון מגיע כבוד גדול על העונה והדרך הנפלאה ששחקני הבית הצעירים עשו העונה, אני מקווה מאוד שלקאזט ישאר שם בקיץ ולא יתפתה לעבור למועדון גדול יותר ביבשת, היורו שיערך בצרפת בקיץ הבא יכול לבוא לטובת ליון שכן אני בטוח שלקאזט ירצה להגיע לטורניר כשחקן שמשחק ומבקיע בקביעות ובליון יש לו מקום מוכר ונוח לעשות את זה.

אגב בראשון בולודרום המשחק שיכול להחזיר את מארסיי למאבק על המקום השלישי במשחק הלוהט של דרום צרפת בו מארסיי תארח את מונאקו שמצידה לבטח תבוא לשחק על תיקו כמו שהיא יודעת, הפער כרגע הוא 5 נקודות וניצחון של המקומיים יוריד את הפער ל-2(כאשר גם סנט אטיין יכולה להיכנס לתמונה), מבחינת לוח המשחקים קשה לי להאמין שגם ניצחון של מארסיי יגרום להם לסיים במקום השלישי כי בשבוע הבא הם יוצאים לליל בעוד מונאקו מארחת את מץ שתרד כנראה מחר בחזרה לליגה השניה, אולי סנט אטיין תנסה ליהנות מההפקר אם אכן יווצר מצב שכזה.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בגלל היכולת ולוח המשחקים, עושה רושם שמארסיי צריכה להיזהר על המקון ה-4 יותר מאשר לחשוב על ה-3.

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  4. doundoun Member

אני באמת לא חושב לרגע שמישהו בליון חשב ברצינות על אליפות במיוחד אחרי הפישולים בליל ( הפסד 1 -2)
    ההפסד הביתי לניס (1 -2 ) והתיקו 2 -2 בבית מול סט אטיין , 5 -6 נקודות שיכלו להציב אותה בעמדה נהדרת
    ונזרקו לזבל. בכל מקרה ליון עשתה עונה פנטסטית ותתוגמל בהעפלה אוטומטית לצ'מפיונס ,אני מאוד מקווה
    שאולאס ישכיל לשמור על הסגל הקיים ויצרף שניים שלושה שחקנים איכותיים על מנת ליצור יכולת לשחק
    במספר מפעלים במקביל בלי להתפרק.
    גנגאן אמנם התפרקה אתמול אבל זה די טבעי ,מדובר בקבוצה עם תקציב מצחיק גם במושגים של הליגה
    הצרפתית והיא עדיין הבטיחה הישארות פלוס כמעט ההעפלה לרבע גמר הליגה האירפאית שלא לדבר
    על הישגיה בגביע הצרפתי (חצי גמר) וגביע הליגה (רבע גמר) , שנה נהדרת לכל הדעות אם כי חבל
    לי לראות את קלאודיו בואוו עוזב.

להלן מקבץ שערים של החלוץ המחונן הזה.

5. golding מנהלים

מה לדעתך הסיכוי שהם יצליחו לשמור על לקאזט? אני מאמין שזו המשימה הכי חשובה שלהם הקיץ. העונה הנוכחית עשתה לסגל טוב מבחינת הבנייה של הקבוצה ויכול להיות שהיא גרמה להם להאמין שהם מסוגלים ללכת עד בסוף בקרוב. כדי שזה יקרה הם צריכים לשמור על הקיים ולהוסיף עוד איזה שחקן ברמה גבוהה; זה לא יהיה קל, אבל זה אפשרי.

6. alexshw Member

ליון מועדון שמטפח שחקנים ומוכר אותם במחירים הנכונים. זה גורלו כמו גם של כל יותר קבוצות הליגה הצרפתית פרט לפ.ס.ז'.

7. doundoun Member

אולאס מדבר הרבה שטויות בתקשורת אבל המעשים שלו בכל מה שנוגע להחתמה ושחרור שחקנים בדרך
    כלל מוכיחים עצמם .אני מאמין שגם הוא מבין שהקבוצה יותר מידי צעירה על מנת לשחרר שחקן סופר
    איכותי עם לא מעט ניסיון ,אבל אם תגיע הצעה בומבסטית אזי הכל יכול להתהפך במיוחד אם לוקחים בחשבון
    את ההוצאות על האיצטדיון החדש.....

golding אוהב/ת את זה.
  8. doundoun Member

ליון כמעט כצפוי לא עומדת בלחץ ונכנעת ללא תנאי לקבוצה תחתית הזקוקה לנקודות , קון עשתה זאת בסטייל
    עם כדורגל יפהפה וללא שום רגשי נחיתות . בחזרה מפגרת החורף היה נדמה שהנאיביות של קון תוריד אותה
    מהר מאוד לליגה השנייה אבל פטריק גאראנד המאמן לא זז כהוא זה מהמערך ההתקפי וקצר בסופו של דבר
    את הפירות ,שאפו!!!!

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכש של קון בינואר בדמות בנזה וסאלה הוכיחו את עצמו, אני לא אופתע לגלות אם השיגו בסיבוב השני יותר נקודות ממארסיי. בכל מקרה אני מקווה שהם יצליחו להישאר בליגה כי מגיע להם ללא ספק.

בכל מקרה אפשר כבר להתחיל לברך את פאריז על תואר נוסף.

בתחתית תכף המשחק שיכול להיות יקבע מי תהיה היורדת השלישית - אוויאן נגד ריימס.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחזור מטורף בתחתית עם הכרעות משמעותיות בדקות הסיום.

ראשית כל מץ יורדת רשמית וב״סטייל״ עם תבוסה ביתית 4-0 ללוריין התוססת שמתקרבת להבטיח רשמית הישארות. טולוז שכבר הייתה לפני כמה מחזורים בדרך הבטוחה לליגה השנייה פיגרה כבר פעמיים בבית מול ליל אבל צמד שערים מאוחר של טרחו ושל מרטין ברייטווייט הדני הופך את התוצאה ומקרב את טולוז להישארות.

באסטיה מבטיחה סופית הישארות עם ניצחון חוץ 0-1 על רן. את השער לקורסיקאים הבקיע גאל דאניק 10 דקות לסיום, בנוסף באסטיה הסתדרה מחצית שלמה בעשרה שחקנים לאחר שקמאנו הורחק וגם ניצלה מספיגה לאחר שאנטפ החטיא פנדל.

במשחק המרכזי של השבת אירחה אוויאן את ריימס, האורחים עלו ראשונים על הלוח מהשער של דוד אנגוג אך ז׳יל סונו איזן סמוך למחצית ודוהמל הפך עם פתיחת המחצית השניה. אנגוג החזיר את ריימס למשחק עם שיוויון וחמש דקות לסיום מוקאנג׳ו הבקיע את שער הניצחון לריימס שמשיגה ניצחון חוץ חשוב שמסבך מאוד את אוויאן שמפגרת אחרי ריימס ב-4 נקודות ותזדקק לשני ניצחונות ומעידות של יתר הקבוצות בתחתית על מנת להישאר בליגה.

Die Werkself ו-alexshw אוהבים את זה.
  11. doundoun Member

ראיתי שירים ושערים טלוויזיוני בקאנאל פלוס (עין שנייה על ריאל -וולנסייה) והיה פשוט מדהים לראות
    כמה תהפוכות עברה התחתית ב90 דקות . בסופו של דבר עושה רושם שאביאן המרוחקת 4 נקודות
    מריימס תחזור לליגה השנייה לאחר שניצלה פעמיים ברציפות מגורל דומה במשחק האחרון ופסקל
    דופרא המאמן הצבעוני עם הפה הגדול יחסר לי מאוד בשנה הבאה.
    מחר תנסה מארסיי לנצח סוף סוף בבית לאחר שלא הצליחה לעשות זאת מאז ה 31.01.15 אבל מונאקו
    לוטשת עיניים למקום השני אחרי הפסדה של ליון ,מעניין ,אמרנו?

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הקהל של בורדו נפרד מהאצטדיון של הקבוצה לקראת המעבר לאצטדיון החדש. מוזר, לפתוח אצטדיון חדש במשחק האחרון של העונה לא? בכל מקרה, בין אם זה המשחק האחרון או לא, בורדו מנצחת 2-1 מצמד של רולאן שמעלה את מאזנו העונה ל-13 ומאותת לטאבארס לקראת הקופה אמריקה.

http://i60.tinypic.com/6oe6q1.Xxx

Alta Tensione, Gianzola ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  13. doundoun Member

תבוסה מחפירה 0 -5 לניס בסט אטיין וקלוד פואל ממשיך לעשות כלום ושום דבר זה 3 שנים רצופות וזאת
    למרות הגב הרחק שקיבל מהנהלת הקבוצה.
    אוטוטו מארסיי לה מצפה קיץ סוער במיוחד תארח את מונאקו בניסיון אחרון לנצח קבוצת צמרת אחת
    מתון ה3 (פאריז -ליון -מונאקו).

14. doundoun Member

נו באמת ... לא נסחפו מארסיי? 1 -0 למונאקו בדקה הראשונה...*/aaarofl

15. doundoun Member

אין מילים!! מונאקו במקום לנצח לפחות 3 -0 מפסידה 1 -2 לקבוצת שכונה עם מאמן שהוא אולי אדם נחמד
    אבל שבועיים לפני סוף העונה הקבוצה שלו נראית כאוסף מקרי של שחקנים ללא שום מערך טקטי סביר.
    מונאקו עשו בסוף את כל הטעויות האפשריות אבל עדיין גורלם בידם עם משחק בית מול מץ ומשחק בלוריין.

מצב נושא:
הנושא נעול.