הליגה הצרפתית: קלוד פואל יאמן את ליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏30/7/07.

1. הגבר באדום Member

יפה מאוד, לרואה פורח מחדש בראן!!!! וזה למרות הגיל הלא צעיר!

2. אבו Member

מי זה בן ארפה?

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד כשרון שצמח בליון.

4. תומר22 Member

עוד אחד מהילדים המבוקשים של ונגר. עפ"י הדיבורים, כבר בינואר הוא מגיע לארסנל.

חאטם בן ארפה הוא קשר התקפי בן 20, שמשחק בדרך כלל בכנפיים. הוא ממוצא תוניסאי, אבל נולד בצרפת ועבר דרך כל הנבחרות הצעירות עד שערך את הופעת הבכורה בבוגרת ביום שבת וגם הבקיע. בן ארפה לא סקורר גדול - יש לו שליטה מצוינת בכדור והוא מאוד מהיר, אבל לא מספיק מלוטש מול השער. בליון הוא בד"כ שחקן מחליף, אבל יש לו פוטנציאל אדיר והוא מאוד מוערך ע"י השחקנים וגם ע"י הקהל. בן ארפה ובנזמה נחשבו יחד לתקוות הגדולות של ליון לפני שלוש שנים, כשפול לה גואן העלה אותם מהנוער. בינתיים דווקא בנזמה, הצעיר מבין השניים, מצליח יותר בליון.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/07
  5. אבו Member

תודה על המידע. ומפה הגיעה השאלה שלי..אבל האם התקשורת הצרפתית אמינה? או האתרים שפרסמו את הידיעה הזאת?

6. The_Arsenal Member

מההיכרות שלי עם בן ארפה, אני אומר שאין סיכוי שהוא יצליח בפרמייר ליג. אין סיכוי! אם ונגר יביא אותו, מה שעשוי להיות בסכום לא מבוטל, זה הולך להיות חתיכת פלופ. הסכום המשוער הוא 10 מיליון פאונד - על מה ולמה?!

http://www.thesoccerblog.org/premiership/a...riker-ben-arfa/

7. תומר22 Member

התקשורת הצרפתית אמינה בד"כ, אבל לך תדע. יש כל כך הרבה זמן עד ינואר, ועד שאתה לא רואה את השחקן מוצג עם החולצה באיצטדיון של הקבוצה החדשה שלו, זה לא סגור. זה לא יפתיע אם זה יקרה, ואני בטוח שאלן פראן (אם הוא יחזיק עד אז בתפקיד) לא יתנגד כי לא נראה שהוא בונה עליו יותר מהמאמנים הקודמים. גם הסכום של 10 מיליון ליש"ט מאוד מפתה את ליון.

8. uri מנהלים

הבעיה של בן ארפה שלו רגלי זכוכית. הוא נפצע בתדירות גבוה מאוד, ולא פעם ראיתי משחקים של ליון בהם עבירות שנעשו עליו היו באמת קלות ובכל זאת גרם לו לעזוב את המגרש. אבל כשרון יש, ולדעתי הוא משחק יותר במרכז.

9. תומר22 Member

הוא באמת נפצע לא מעט. יכול להיות שבנוער, כמו הרבה שחקנים אחרים, הוא שיחק באמצע. בליון, אצל כל המאמנים שהיו מאז שעלה לבוגרים, הוא משחק באגפים מקדימה ב-4-3-3.

10. Gooner Member

בן ארפה הוא מהנבחרת הצעירה (U17)והמפחידה של צרפת מהטורניר ב2004 אם אני לא טועה.
    סמיר נסרי,בן ארפה,ג'רמי מנז,ואני די בטוח שגם קארים בנזמה היה שם,בכל מקרה,זה היה די ברור שהם כל כך יותר טובים מהשאר,לא היה ספק שהם הולכים להיות כוכבים,בן ארפה בלט הכי הרבה ובשנתיים האחרונות חשבתי שהוא הולך כבר להיעלם,אבל הוא צץ מחדש בעונה הזאת עם כמה הופעות טובות בליון ובכורה בבוגרת של צרפת.העתיד שייך לערבים.

11. אבו Member

קיצר היית רוצה אותו אצלנו?

12. David Seaman Member

אפשר לינק? גם אם זה בצרפתית.

13. הביתרי Member

האמת היא שהוא חלוץ מטרה.

14. תומר22 Member

ואני מלכת אנגליה, נעים מאוד. ראית אותו פעם משחק? לא חלוץ מטרה ולא נעליים.
    http://www.footmercato.net/ben-arfa-convoi...ticle15761.html זה בצרפתית. יש גם באנגלית, אתה יכול למצוא בכל מיני אתרים.

15. הביתרי Member

ראיתי אותו משחק במשחקים של ליון. יכול להיות שבמשחקים ההם, ורק ההם (חמישה בסך הכול) הוא תיפקד כחלוץ מטרה, אבל הערת את תשומת לבי ואני אבדוק את זה.