הליגה הצרפתית: פריז אלופה בזמן שיא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

לאס דיארה היה ממש טוב העונה?? אני מבין שאומרים שהגשנו עליו הצעה היום ושגם צ'לסי סימנה אותו במקום קאנטה.

2. Roma מנהלים

היה נפלא והיה אמור להיות בסגל הצרפתי אלא שפציעה מנעה זאת(אין איני טועה). לראשונה אני מבין איך דיברו עליו בתור ילד פלא בתחילת הקריירה שלו בצ'לסי והמעבר לארסנל ובהמשך ההגעה לריאל מדריד.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הצילום מרחוק ואין שדרן, אבל הכותרת של הוידאו היא גול של פאלקאו ואני אאמין להם. בקיצור, שער יפה לקולומביאני במשחק אימון של מונאקו, סיבוב חד ברחבה וסיומת יפה, יכול להיות אחלה חיזוק אם יחזור לעצמו.

4. golding מנהלים

נשמע כמו תעלול של מנדס!

Gianzola ו-Franco אוהבים את זה.
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כולי תקווה שזה תחילת החייאת הקריירה שלו. גם אם לא יחזור לרמות הגבוהות, והוא כנראה לא, עדיין לא מגיע לא לסיים את הקריירה שלו כמו הפאלקאו של מניו או צ'לסי, אלא כמו הפאלקאו של טרום הפציעה. ללא ספק אחד הפיספוסים הגדולים של הכדורגל הקולומביאני והעולמי. זה אומנם בדיעבד, אבל אני בטוח שללא הפציעה הוא היה מגיע לגבהים הרבה יותר גבוהים. בכל מקרה אני כעבר התבטאתי בעבר שמבחינתי יכולת של 50-60% של פאלקאו, יכול וצריך לסדר לו מקום בסגל ואף בהרכב של הנבחרת. לשחק כדורגל הוא לא שכח ואין לנו חלוץ עם יכולות כמו שלו.

6. alexshw Member

צר לי לאכזב אותך אבל הוא גם לא חצי מאותו שחקן של אתלטיקו מדריד. זה פציעה משנת קריירה. חבל על הציפיות שלך.
    נותר רק להצטער שהיה לו כזה חוסר מזל.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קודם כל אני לא מצפה לכלום. ברור שעכשיו הוא לא קרוב גם לשחקן שהיה בריבר פלייט. אני מקווה בשבילו שישקם ויסיים את הקריירה בצורה טובה יותר ממה שהיה לו באנגליה. שנית, פאלקאו כן יכול לתת עונה/עונות טובות בצרפת, בליגה שהיא לא מהטופ באירופה אבל עדיין ברמה מספקת. ועונה נגיד של 15+ גולים מבחינתי הוא בכיף יכול לחזור לנבחרת אז זה גם לא בשמיים. ברור שזה לא פשוט ולא בהכרח יקרה, אבל אני חושב שהוא כן יכול לתת 50% מעצמו, בטח כשהוא בעצמו מאשר שהוא מרגיש מצויין וכשיר. היו גם דיבורים על מעבר שלו לנאפולי במקום היגוואין, אבל זה כבר פחות רציני כי באיטליה במצבו הנוכחי הוא יתקשה.

8. alexshw Member

אם הוא מגיע לדאבל פיגרס בליגה בצרפת אני האמת אופתע אבל בהחלט מאחל לו הצלחה. למרות האכזבה ביונייטד ראיתי רצון והשקעה גדולים שלו. פשוט לא היה מסוגל.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

למה תופתע? הוא משחק בקבוצה שהיא נחשבת בצמרת והוא אמור להיות בהרכב הפותח או להכנס בהדרגה. ושוב, זו ליגה טובה אבל לא כזו עם הגנות כאלו קשוחות. אני מאמין שהביטחון גם יחזור אליו לאט לאט ואז אני באמת מקווה שנחזור לראות קצת מפאלקאו שכולם אהבו.

10. JohnTerry26 Member

לא נחים לרגע בפריז..

https://pbs.twimg.com/media/Cmbwhk9WgAA4gDx.Xxx

11. k_700 Member

למה הם צריכים אותו, אין להם במקרה 700 קשרים מרכזיים ?

12. Civil Anti Madridista

אמארי מביא איתו את קריכוביאק, קשר אדיר לקישור המגוון של הפריזאים.

פורסם סכום העברה?

13. JohnTerry26 Member

30 מ' יורו בערך ממה שראיתי בטוויטר.
    יש להם הרבה קשרים אבל כקשר אחורי רק את מוטה בן ה33, שבקיץ שעבר בכלל רצה לעזוב, הפולני יחליף אותו.

ובשעות הבודדות שחלפו פריז גם הכריזו על מונייר המגן ימני הבלגי.

14. k_700 Member

על מונייר היו שמועות כבר לפני 3 או 4 ימים שסגר.
    נראה לי כמו מגן ימני בינוני מאוד כמעט בהכל.

זה טוב שהוא חתם שם, משאיר את פאבינהו של מונאקו זמין בשוק.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מונייה יהיה המחליף של אורייה.
    קריקוביאק ? מלבד וראטי הנהדר יש את טיאגו מוטה מתבגר אולי יעזוב, סטאמבולי לא מספיק טוב להרכב, ראביו לא בדיוק קשר הגנתי ומאטווידי עשוי לסיים את הקיץ בפרמיירליג. גם מדובר ברכש של מאמן, אמרי הביא אותו מסביליה ומדובר בשחקן שמכיר מצוין את המדינה והליגה והעביר לא מעט שנים בצרפת(היה לו גם שער ניצחון מתוק על פריז במדי ריימס) אני חושב שמדובר ברכש מצוין שירענן להם את הקישור.

ניס ממשיכה להיפרד מכוכביה, אחרי בן-ערפה, פואל ואחרים גם נמפאליס מנדי המצוין עוזב ועובר ללסטר.
    החלופות? הנשרים מהריביירה בדרך להחתים את ווילאן סיפריאן מלאנס, כישרון גדול רק בן 21 מזכיר קצת בסגנון את פוגבה, תזכרו את השם.

מצב נושא:
הנושא נעול.