הליגה הספרדית נפתחת: ריאל-דפור, בארסה-גיחון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏28/8/09.

1. Ohad_Glr Member

אני מקווה לראות היום (בניגוד לכל התחזיות) קצת העזה מצד פלגריני. כלומר, לא ההרכב הצפוי של קאקא באגף (בזבוז) וראול ביחד עם בנזמה.
    אנ מאוד מפחד שפלגריני יכנס לקיבעון הזה של ראול חייב לפתוח בכל משחק, מה שזורק את קאקא לאגף. ברור לי שמערך כזה יכול וצריך לנצח את דפור, אבל בטווח הארוך זה לא מספיק טוב.
    קאקא הוא לא זידאן, הוא חייב לתפקד באמצע.

עוד דבר שמעניין אותי לראות היום הוא החילופים-מתי גונזו יכנס? , האם פלגריני יחליף אחד מהכוכבים? וכמובן, עד כמה באמת סופרים את גרנארו?

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/09
  2. david silva Member

ראול מועדף על פני גונזו מסיבות לא מקצועיות - כמה מתאים ואופייני לריאל.

3. REAL MADRID Member

דווקא פה אתה טועה. ראול קיבל את הקרדיט במשחקי ההכנה בשל היותו ראול וגם אם אני רוצה לראותו מחוץ להרכב העונה (ואני רוצה, היגוואין עדיף עליו לטעמי) - אי אפשר להתלונן על שיבוצו בהרכב, ראול נראה טוב במשחקי ההכנה, נראה פעלתן מאוד וכבש. היגוואין כבש גם הוא כמה שערים אך נראה לא מחובר וחלש מאוד ברוב דקות המשחק.

לאחר שרובן עזב, כמות הדקות של ראול תעלה משמעותית מהמצופה אך הוא ידע לפנות את מקומו להיגוואין (או לריברי?) במידה והארגנטינאי יציג יכולת מרשימה משל ראול. בניגוד לרונאלדו וקאקה שהם באנקרים של פלורנטינו - ראול ופלורנטינו זה אינו סיפור אהבה.

4. david silva Member

ריאל מדריד,
    משחקי הכנה הם לא מדד בעיניי. רונאלדו לא הרשים במשחקי ההכנה ובכל זאת הוא יכול לתת היום הצגה שכול העול ידבר עליה מחר. היגוואין הוכיח בשנה שעברה ב 38 משחקי ליגה שהוא שחקן יותר טוב מראול, הוא יותר צעיר מראול ובניגוד לקפיטן הוא עוד ישתפר בעתיד. הסיבה שראול מועדף על פניו היא אך ורק פוליטיקה. דמיין מצב הפוך שראול היה היום שחקן אתלטיקו, והוא היה פותח משחק ליגה ראשון במקום קון. היגוואין הוכיחו בעונה שעברה שהוא קראק לכל דבר, ראול כבר לא כזה.

5. REAL MADRID Member

משחקי ההכנה הם המדד הטוב ביותר למאמן על מנת לראות מה טוב ומה לא טוב, מי בכושר ומי לא. רונאלדו לא הרשים במשחקי ההכנה אבל אף אחד לא מצפה ממנו להרשים בהם - משחקי ההכנה מיועדים בראש ובראשונה לתרגול מערכים ולראות מה עובד ומה לא עובד ולאחר מכן הם מתן הזדמנויות לשחקנים להילחם על המקום בהרכב. היגוואין וראול הם שניים מהשחקנים שנלחמים על הצלע הפנויה בהתקפה וזה לגיטימי להעדיף כרגע את ראול. הוא נראה הרבה יותר חד ושיחק פשוט יותר טוב מהיגוואין.

למה העובדה שראול ייפתח היום (אף אחד בריאל מדריד לא חושב על מקום קבוע כמו לרונאלדו וקאקה) פוגעת בהיגוואין?. תהיה בטוח שהיגוואין יהיה אחד החילופים היום ואם הוא יציג כדורגל טוב יותר משל ראול - אז מול אספניול במחזור הבא הוא ייפתח בהרכב.

חילופי המשמרות ייצאו לפועל העונה ומעמדו של ראול ייפחת. זה פשוט יהיה בהדרגה. לריאל מדריד אין שום כוונה לייבש את היגוואין ולמשוך את הקריירה של ראול לנצח כשחקן הרכב. אתה רוצה לעשות הרבה רעש מכלום? בהצלחה.

6. david silva Member

אולי אם יהיה לי זמן יותר מאוחר אני אגיב על ההודעה הזאת, רק תשים לב שאתה סותר את עצמך בחלק הראשון של ההודעה. בקצרה, אתה אומר כי "משחקי הכנה אינם מדד לקביעת הרכב אבל ראול מועדף בגלל שהוא כביכול יותר הרשים בהם".

7. Ohad_Glr Member

ואלרון משחק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

השחקן האהוב עליי מחוץ לריאל מדריד...

8. !Sempre Inter Member

מי אם לא ראול..... המלך היחיד והאמיתי.

9. Spanish Weapon Member

רק שיעקבי לא יגמור על הכלום ושום דבר היום על המגרש שנקרא ריאל.
    ממש גלאקטיקוס, 2-1 בקושי על לה קורוניה בבית עם פנדל שרוב השופטים לא שורקים עליו.
    ממש "הקהל מקבל אקסטזה,השחקנים מרגישים את זה,אני לא יכול אני לא יכול אני גומררר"
    גועל נפש...הערצת סתם.
    חכו ליום שני,אולי תראו כדורגל אמיתי.

10. david silva Member

אני פשוט רוצה לבכות על השנים שהפסדתי את אלונסו מחוץ לליגה הספרדית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    הוא פשוט מכונה, לא אנושי. אני חותם על כך שליברפול תתרסק השנה בלעדיו.

לא יאומן איך כל הקשרים הטובים בעולם ספרדים... אינייסטה, צ'אבי, אלונסו וססק.

11. guyholl Member

פחחחח, ראול לא צלל, צודקים אז הוא סתם זינק 15 מטר באוויר אחרי ליטוף של השוער.

זה המשחק הראשון של ריאל שאני רואה, ורק עכשיו אני מתחיל לקלוט מה הם בנו שם. קאקא בצד אחד, כריסטאנה בצד השני, אלונסו באמצע, בנזמה בחוד וכו'. אבל למזלי ריקי הזכיר לי כל עוד ה"הגנה" של ריאל מדריד תמשיך להיות ברמה של קונוסים, אין לי ממה לדאוג.

12. riquelme1 Member

הלו, אוהדי בארסה המודאגים, תפסיקו לעשות פה פרובקציות.

ריאל נראת טוב יחסית למשחק ראשון, עדיין לא מחוברת מספיק, אבל זה יגיע אם הזמן. דפור, כרגיל, כלום ושום דבר.

13. riquelme1 Member

חואן קארלוס ואלרון, אהוב ליבי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. RubberSoul Member

אחרי ההחמצה(הלא מפתיעה יש להגיד) של ואלרון מול שער ריק,אמרתי לעצמי שזה עניין של דקות ספורות עד שהיא תענש בשער.

בסה"כ זה ניצחון של שער אחד,ככה שרב הסיכויים שקבוצה אחרת(נקווה שבארסה) תתפוס את המקום הראשון.

אני מקווה שאני אצליח לראות את סראגוסה נגד טנריפה,משחק שאני צופה בו יותר משני שערים.

יאל-לה ליגה!

15. guyholl Member

יש למישהו לינק למשחק של סראגוסה?