שניר גואטה מועמד לכפר סבא ינון ברדה התאמן בקבוצה ומועמד יניב לוזון קיבל הצעה אמיר דיאב מועמד או סיכם אני לא יודע...
נס ציונה צפויה להשלים באופן סופי את הסגל שלה עד יום שלישי הקרוב, כאשר אותם שחקנים שציינתי יחתמו ו/או אחרים, נוספים. ביום שלישי יתקיים אימון הבכורה לעונה הזו. הפועל באר שבע העבירה לנס ציונה הצעה כספית עבור מלך השערים של קבוצת הנוער בן איבגי, אותו רוצים לראות בבאר שבע כשחקן שלהם, איבגי שסיים העונה את גיל הנוער כבש בעונה שעברה 17 גולים בליגה השניה לנוער והוליך את נס ציונה למקום השני מרחק 2 נקודות מעליה לליגה הלאומית לנוער, בבאר שבע זוכרים ככל הנראה את משחק העונה בנס ציונה, כאשר באר שבע ניצחו בדקה ה95, 4:3. איבגי כבש במשחק הזה שלושער ולא היה רחוק מלנצח אותו בעצמו, משחק שהקנה לו מעקב צמוד של סקאוטים. חשוב לציין שבנס ציונה בונים על איבגי העונה כאחד השחקנים שיעשו את ההבדל ויהיה חלוץ ברוטציה, מדובר בשחקן סופר מהיר, שבועט מכל מצב ומחפש את השער, אני לא יודע מה הסכומים, אבל זו תהיה טעות לשחרר יהלום בגיל צעיר.
אתה בטוח שאלירן חתם בהפועל רמת גן? אולי אתה מתכוון לאחיו אדיר? זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני כי לפי מה שאני הבנתי פתח תקווה כן רוצה את אלירן לעונה נוספת אם יש לך קישור אני אשמח כי זה באמת מפליא אותי.
מכבי פ"ת החתימה את טל מעבי ויש לה את קובי גנון ככה שלא נראה לי שדנין נחוץ שם...הוא מחפש קבוצה ובשוק הדל מבחינת מגנים שמאליים שיש לנו אז הוא יכול למצוא לעצמו מקום הרכב בלא מעט קבוצות בליגה, אני לא יופתע אם הוא יחתום בנתניה או חיפה או אפילו איכשהו יתגלגל חזרה אלינו(http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ). נתנאל גולדמן שיחק שנה אחת בנוער של בית"ר אצל עזורי, לא משהו מיוחד אבל די נעלם, נראה מה יהיה איתו באום אל פאחם.
שמעתי וקראתי בימים האחרונים שמספיק קבוצות בליגת העל רוצות את אלירן דנין, לא נראה לי שהוא יגיע לרמת גן בסופו של דבר. אורי אברהם היה השחקן הטוב ביותר בהפועל הרצליה בעונה שעברה, חיזוק נחמד.
סוף סוף משהו זז ברעננה שלומי לזמי ממכבי צור שלום הצטרף לאימונים אם ירשים את לחמן יחתום בנתיים הוא מככב בכדורגל חופים בקבוצה של חיפה...
לחמן החתים גם את תאמר טאטור, קשר אחורי ממכבי אום אל פחם. הבנתי גם שיש סיכום עם רונן פלאח, מגן דרוזי מאוד מוכשר מהפועל ד.א כרמל. לחמן אוסף את כל הכשרונות של ליגה א' צפון לרעננה, אחרי שבעונה הקודמת החתים את מוחמד פודי וראאד ג'בארין.