זאת כבר מסורת שנס ציונה מאבדת נקודת בבאר שבע. הקבוצות נפרדו בתיקו 1-1, שדווקא באר שבע הובילה הרבה זמן משער של מיקוצדזה, אקרימי השווה.
הרצליה,לדעתי היה פשוט יום מאוד חלש של רמת גן שלא הגיעה למצבים ממשיים,עקצתם גול שזה אחלה אבל מכאן ועד למשחק ענק מבחינה טקטיתיש מרחק גדול.. בכל מקרה יש כאן כתבה על המשחק למעוניינים. http://www.doublepass.co.il/story.php?id=3922
משהו רע מאד עובר שלומי בן חמו, השער של באר שבע כולו שלו, יציאה איומה, עוד אחתץ מהיציאות האומללות שלו... לכיוון ה16, מה יש לך לצאת בתור שוער? ואז פשוט הוא לא הגיע לכדור ו'קוקה' הקפיץ לשער החשוף. במחצית השניה כאשר צגאי נכנס זה היה משחק חדש ובאר שבע ניצלה מהפסד, נס ציונה החמיצה בסיטונות ויכולת גבוהה של השוער המקומי מנעה הפסד. מבאס... אבל הכל עדיין פתוח וריאלי, מצד שני צריך כבר לתת הראש.
לא רשמתי משחק טקטי ענק, רשמתי טוב מאוד והכל באופן יחסי, ההגנה שלנו עד עכשיו הייתה ביזיון וזה היה שינוי מרענן. רמת גן אולי החזיקה יותר בכדור אבל מבחינת מצבי הבקעה הרצליה הייתה מסוכנת לא פחות. הכתבה שהבאת כאן נראית לי של אוהד הפועל רמת גן מתוסכל. נתחיל מזה שהלוואי והוא היה מקבל אדום זה היה עוזר לנו הרבה יותר מאשר לרמת גן, דבר שני איזה מרפק ואיזה נעליים, הוא קפץ עליו כמו אידיוט שנמצא בקרב איגרוף,צהוב הגיע וצהוב קיבל. לפחות רבע יציע הלך הביתה אחרי הגול,איזה עידוד ואיזה נעליים. אני שמעתי עידוד נחמד מאוד במחצית הראשונה ורק קללות במחצית השנייה. בוקסנבוים קיבל שם ציון 5, הייתי נותן לו 3.5 גג 4. אבי מלכה ודניאל רז שלא היו אתמול במיטבם בכלל קיבלו 6.5 וקריספיס שהיה הכי טוב על המגרש קיבל 6, לא ברור בכלל.
יש כמה קשקשנים שאומרים כי המשחק הזה הוא פנצ'ר מבחינת הפועל רמת גן.. אני ראיתי אותם בלויטה והם היו חלשים כמעט כמונו וגם אתמול ראיתי אותם והם היו על הפנים. חוץ ממחצית אחת מרשימה באום אל פאחם הם לא עשו שום דבר מיוחד העונה, יש להם את הסגל הטוב בליגה אבל מבחינת יכולת זה ממש לא נראה ככה, ביום ראשון בדרבי תהיה להם עוד הזדמנות להוכיח שהם בכל זאת הקבוצה הטובה בליגה, נראה מה יהיה.
הייתה להם הזדמניות להוכית את זה אבל לא עשו.. לדעתי, הקבוצה ההכי חזקה בליגה היא אחי נצרת..למרות שהם לא מעוניינים להתחרט על כרטיס העליה., אבל עדיין הם עם ההתקפה ההכי חזקה ועם הגנה חזקה..
הכתבה על המשחק בין מכבי הרצליה להפועל ר"ג רחוקה מהמציאות ועצוב לראות שפשוט כל אחד יכול לקבל מקלדת ולכתוב מה שמתאים לו ועוד באתר ספורט שאמור להיות נייטרלי ולא אתר קבוצה. ר"ג אכן החזיקה הרבה בכדור אבל מבחינת מצבים? שוויון מוחלט. מרפק של קורטיבה? יש יופי של מבצעים ברשתות האופטיקה שווה קפיצה... ישבתי 10 מטר מהאירוע הוא קפץ על השחקן כמו שציינו פה וזה בהחלט היה שווה צהוב וזה מה שהוא קיבל. משחק טקטי טוב ואפילו מצוין, בטח ברמה של ליגה לאומית. ר"ג איכותית מהרצליה ומיותר בכלל לציין את זה וברגע שהרצליה גורמת לר"ג להיראות רע ולא להגיע למצבים וממש לא באמצעות בונקר כמו שהכתב ניסה להראות, זה מראה על משחק טקטי טוב. שיהיה חג שמח ושנה טובה!
הכותב, הוא אוהד הפועל רמת גן, כתבה "ממומנת". אבל כשזה נוגע לכתבה עיתונאית באתר ספורט אז חובבני למדי. ובנימה אחרת, חג שמח לכולם ושנה טובה! הכי חשוב שנהיה בריאים... כי למונדיאל כנראה שלא נגיע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה.
מכבי א.א.פחם החתימה רוברט ארחיל למשך 3 שנים! רכש טוב ומועיל לקבוצה, השחקן יודע טוב את הקבוצה ואהוב לקהל שלנו.. עכשיו מחכים לאישור הבקרה התקציבית כדי לשתף אותו נגד בת-ים.. אני אופטימי כלפי הרכש הזה! אבל יש לי שאלה! למה כפ"ס שחררה אותו? http://www.almnar.co.il/news-img/for-news/1317200969.Xxx
שחקן מצוין, הפסד של כפ"ס רווח של אום אל פאחם. כפ"ס גם הפסידה את דרעי שהתאמן בקבוצה בתחילת העונה ומציג יכולת גבוהה בנצרת עילית כולל צמד באחד המשחקים.
משחקי המחזור השישי : שבת: אחי נצרת-הפועל נצרת עילית, 17:00 מכבי עירוני בת ים-מכבי אום אל פאחם, 18:00 בית``ר ת``א רמלה-מכבי הרצליה, 18:00 הפועל כפ``ס-הפועל רעננה, 19:00 ראשון: הפועל ר``ג-הכח עמידר ר``ג, 19:00 שני: בני לוד-מכבי ב``ש, 17:00 הפועל הרצליה-אשקלון, 18:00 סקציה נס ציונה-הפועל ירושלים, 18:30 מחזור מהנה ורב שערים!