הליגה הלאומית 2011/12 - הפועל ר"ג שבה לליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏31/5/11.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

תוצאות משחקי היום:
    אחי נצרת 0:2 הפועל אשקלון
    הפועל הרצליה 1:1 מכבי הרצליה
    הפועל ר"ג 0:3 הפועל רעננה
    הפועל כפ"ס 2:0 עירוני בת ים
    נס ציונה 3:1 נצרת עילית
    הפועל ירושלים 0:0 מכבי ב"ש
    בית"ר ת"א 2:1 מכבי א.א.פאחם

אחי נצרת והפועל ר"ג עושות את העבודה בבית, בת ים ונצרת עילית חתומות על נצחונות חוץ מרשימים, הקורבנות: הפועל כפ"ס וגיא עזורי שהספיק להתפטר וסקציה נס ציונה. עירוני בת ים הפתעה נעימה מאוד, כאשר לאחר ארבעה מחזורים הקבוצה ממוקמת בפסגה, בצוותא עם אחי נצרת, כשבמאזנה 10 נקודות מתוך 12, פתיחה מצוינת לאיתי מרדכי.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/11
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא עזורי הולך הביתה, מזלה של כפר סבא שזה עכשיו ולא בשלב מאוחר יותר, עוד היה מביא אותם למאבקי הירידה.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועידן טל ממשיך לחבל בכל קבוצה שבה הוא משחק והיום מחטיא פנדל נגד מכבי ב"ש, הפועל י-ם מסיימת ב0-0 ואחרי 4 משחקי ליגה היא עם 3 נקודות בלבד ועם שער זכות אחד.
    והעיקר שעוד חשבו שם על עליית ליגה בתחילת העונה ופינטזו על דרבי(בליגת העל וגם בלאומית).

4. Don Joan Roman Member

קבוצה פתאטית, חשבו שעם עידן טל הם ייקחו את הליגה בהליכה בלי להבין שאיתו הם ילכו לשום מקום.
    ואני גם אל זוכר מתי הוא החמיץ פנדל, בד"כ הוא כובש.

5. דניאלושקה Member

מחירי הכרטיסים בכפר סבא- שערוריה! 50 שקל מחיר אחיד. בושה! איפה הם חושבים שהם?

6. Don Joan Roman Member

בדרך לליגה א' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. סטפן שאלוי Member

מה זה, כל מי ששיחק בבית"ר ( טלקר היה מגן בבית"ר ), או אימן, יש עליו קללה?

יוסי מזרחי, חנן אזולאי, אלי אוחנה, אורי מלמיליאן, עופר טלקר. פיספסתי מישהו?

אה, איך שכחתי: מסרוחי, ורייכמן. אפילו בנוער הם ניכשלו!

8. The best of The best Member

פשוט בושה, מתבייש, ביזיון ושערורייה, זה מצב שאין מילה שתוכל לתאר אותו...
    משחק הכי גרוע של נס ציונה ב4 שנים האחרונות, לא ראיתי דבר כזה המון שנים.
    פשוט בושה, אין הגדרה אחרת, אם אני בעל הבית, קודם כל קנס של 500 דולר לכל שחקן, תצוגת נפל כזאת לא רואים בכדורגל.
    אומרים עליי שאני מפרגן טו מאץ... איפה הפרגון שלי עכשיו? אני אגיד לכם איפה, בהחמצות מול שער ריק של אקרימי פרץ וצגאי, אבל זה לא מוריד במאומה מהמשחק השערורייתי, אומנם יכול להיות שאם בסיטואציה של 0:0 היינו כובשים, המשחק היה נגמר בחמישייה לטובתנו, אבל איפה ההגנה? ההגנה שלנו היום הייתה קטסטרופה על גבול המדע בדיוני על גבול הלא כשר, אלקבץ כנראה עדיין עם זעזוע מוח, מאיו עוד בסרט של האולימפית, ובן חמו נשאר בכפר סבא... 3 קונילמלים, טעויות של טירונים, הרגו אותנו היום! מאיו עשה 2 פנדלים בעצמו!
    אם אני רפי כהן, השאגות שהם צריכים לקבל זה כלום, בראשון על הבוקר אימון קריעעעעה.
    אני חייב לציין שלמרות הביזיון יש כאן טונה של כשרון, מאור אסור אחד מה-5 שחקנים הכי טובים בליגה הזו, מה שהוא עשה היום לבד, זה מדהים, פעם אחת במשקוף, פעם אחת בישול שער לצגאי, פעם אחת הדיפה ענקית של סמדג'ה, במקרה אחר בישול לפרץ שהחמיץ, הוא פשוט סילון, ואנחנו בעה נהנה ממנו המון העונה, רק מסכן, איזו בכורה...
    כל הטענות היום הן להגנה, בעיקר להגנה! אבל מדובר בקבוצה וכולם היו פישלו, ובענק!
    אין לי מילים... לקבל 3 בבית? מנצרת עלית.? אמרתי לכם אתמול שאני "אשכרה מפחד מהמשחק הזה" הרגשתי באוויר שמשהו לא כשורה...
    אבל לקבל 3 זה ועדת חקירה ממלכתית, הפאניקה והלחץ נתנו את אותותייהם והשחקנים בעצבנות שלהם שיחקו לרגליים של נצרת עלית, וכל הכבוד להם זה נצחון ענקי.
    אנחנו נצטרך לרדת מהעץ הגבוה חזרה אל העם, לאפס כוונות ולעשות בדק בית, אבל שוב לקבל 3 מנצרת עלית, מישהו כאן חייב להתעורר ומהר לפני שישלם על כך, ובמזומן!
    שבוע טוב

9. הרצליה Member

מכבי הרצליה עד עכשיו היא קבוצה דוחה שמגעיל לראות בכל משחק ומשחק, הגיע לנו מאוד לקבל את שער השוויון הזה מקבוצה שהתקציב שלה הוא פחות ממנה שווארמה אצל ג'מיל.
    גועל נפש.
    והאשם העיקרי זה כמובן עופר טלקר, זה שהוא היה שחקן הגנה לא אומר שאחרי כל גול שהקבוצה הזאת מבקיעה(וזה באמת אירוע נדיר)הוא ישחק עם 10 שחקנים בחצי של איבגי וידין זריס מסכן אחד מקדימה שצריך להסתדר על חצי מול 6-7 שחקני יריב.
    לא אכפת לי גם להפסיד משחקים, אנחנו לא נעלה ליגה ולא נרד אבל שנראה קצת כדורגל, ממש מתסכל לראות את הדבר הזה שהם קוראים לו מכבי הרצליה.

מכבי הרצליה סופגת שער שוויון בדרבי מול יריבה שלא שווה עשר שקל, 7 דקות לסיום וממשיכה לבזבז את הזמן כאילו תיקו טוב לנו במשחק כזה.
    אם שי ביטון היה מבקיע בדקה ה-92 זה היה שוד אדיר.

בשבוע הבא הפועל רמת גן שהיא ממש אוסף של מכבי הרצליה לדורותיה מגיעה לכאן עם פרדי דוד,אסולין,בוקסנבוים ויפרח.
    טלקר מכין את הבונקר של 10 שחקנים על ה-16 כבר מעכשיו.
    עד שהוא כבר מביא חלוץ הוא שם אותו כקשר.
    יש מצב לחילופי מאמנים עם עזורי? כבר לא יודע מה עדיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חבל לי בשביל גיא עזורי שבזבז את השנים האלה כמאמן כדורגל. טוב, אולי לנוער הוא כן מתאים, אז חבל על ה3 או 4 שנים האלה בור מאמן בוגרת.

הבן אדם נכשל לכל מקום שהגיע ולא משנה כמה נתנו או לא נתנו לו. לא ציפיתי שהוא יזרק כל כך מוקדם מכפר סבא, אבל טוב עשו בכפ"ס עם ההחלטה הזו.

שמח על הנקודה שמכבי ב"ש השיגה מול הפועל ירושלים. כל נקודה שהקבוצה משיגה בליגה חשובה לה, ושזה הגיע מול קבוצה חזקה יותר על הנייר במשחק חוץ זה משמח עוד יותר.

11. דניאלושקה Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

12. ChiChaRiTo14 Member

אתה מתלונן? אני זה שמשלם כל משחק בית 50 שקל למרות שאני רק בן 16.
    כל הבעיות עם המנויים עוד לא ממש נפטרו.

עכשיו נראה איזה מאמן יגיע להציל את המולדת...

13. alexshw Member

שמח לראות שאיתי מרדכי ועירוני בת ים פתחו את העונה בצורה מצוינת. מאחל לו שיצליח בקריירת אימון של קבוצות בוגרים ונרוויח מאמן מצוין.

14. דניאלושקה Member

יו"ר המועדון עמי בלולו אושפז הבוקר בבית החולים וולפסון. מצבו קשה מאוד.
    ממשפחתו של היו"ר נמסר הערב: "אנחנו מתפללים להחלמתו ומקווים שיהיה בסדר".
    אוהדי, פעילי ושחקני מכבי עירוני בת-ים, מתפללים להחלמתו של עמי וחזרה מהירה לפעילות במכבי בת-ים שהפכה למפעל חייו.

15. סטפן שאלוי Member

מה הסיבה? התקף-לב?

בכל מקרה, שיהיה בריא.

עמידר הפסידה היום ב"מפתיע" לבני-לוד, 0:2. אני מקווה שהתוצאה התאימה לטופסי ההימורים של ראשי-משפחות הפשע משכונת רמת-עמידר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx