בית"ר ת"א/רמלה תשחק ביום שני נגד כפר-סבא, בשכונת-התיקווה, שעה 18:00. זה לא דופק לי את המשחק של בית"ר ירושלים, וזה טוב. מצד שני, אני לא מבין מדוע מחלקים את משחקי הליגה ליום שישי, שבת, ושני. נראה לי קצת מפוזר מדי. בכל מקרה, המגרש בתיקווה שימש שנים רבות את בית"ר ת"א.
המשחק של הפועל אשקלון מול מכבי באר-שבע שוב נדחה עקב המצב הביטחוני! הקבוצה החתימה את הקשר\חלוץ מאור גוזלן ממכבי שדרות.
אני מתכוון להגיע למשחק אתה אוהד ביתר שמשון אתה יודע איפה זה המגרש?ועם אפשר להגיע בדיוק למגרש באוטובוס לא מאורגן אלה באיזה קו אוטובוס כדי שאני לא יסתובב בשכונה התקווה?
טוב....... קבלו ביטול, קמרונים לא יהיו. 2 ברזילאים האחד קשר והשני חלוץ ינחתו מחר בישראל ויבחנו בנס ציונה. חלוץ מלטביה גם יינחת למבחנים. 2 סרבים, האחד קשר השני חלוץ, גם יגיעו להבחן. רפי כהן מתכוון לבחון זרים בקצב קדחני, ואני מקווה שנמצא משהו בזרים האלה. נכון לעכשיו קיומו של המשחק מול מכבי באר שבע בשבת לוט בערפל, אם תמשך ההסלמה, ההתאחדות תודיע מחר שהמשחק מבוטל.
זה משהו שיוחלט עליו בתום העונה, בהחלטה משותפת של קבוצות הליגה וההתאחדות. המשחק של נס ציונה מול מכבי באר שבע (בחוץ), נדחה עקב המצב הביטחוני. אי לכך, נס ציונה תארח את מכבי באר שבע בנס ציונה, למחזור גביע הטוטו.
לוח משחקים למחזור השני בליגה הלאומית: בני לוד - הפועל רעננה (שישי, 16:30) הפועל הרצליה - מכבי אום אל פאחם (שישי, 16:30) אחי נצרת - מכבי הרצליה (שבת, 17:00) מכבי באר שבע - סקציה נס ציונה (שבת, 17:00) הפועל נצרת עילית - הפועל אשקלון (שבת, 18:00) בית"ר ת"א רמלה - הפועל כפר סבא (שני, 18:00) הפועל רמת גן - מכבי עירוני בת ים (שני, 19:00) הפועל ירושלים - הכח עמידר רמת גן (שני, 19:00)
אני שמח מאוד לשמוע שהקיזוז יבוטל. ממה שהבנתי, בליגה הלאומית יהיו בעונת 12/13 עדיין 16 קבוצות אבל עם 2 עולות ההבדל גדול מאוד מהשנה הנוכחית! העונה הזאת גמורה מבחינתנו - אחרי שנתיים עמוסות שכללו מאבקי עלייה מפרכים שהסתיימו בצורה כואבת במיוחד העונה הזאת תהיה עונה פיננסית, עונה של התאוששות. הקבוצה חלשה ובגלל כל הבלגן וחוסר בתקציב לא יצורפו עוד שחקנים חדשים. אני מאמין באמונה שלמה שבעונה הבאה נחזור עם כוחות מחודשים ועם קבוצה הרבה יותר חזקה מהשנתיים האחרונות וכשאני שומע שהקיזוז יבוטל אז בכלל הציפייה עולה. בנוסף לכך, קרוב לודאי שבעונה הבאה יהיה כאן מאמן הרבה יותר נורמלי על הקווים וגם הקיץ יהיה הרבה יותר רגוע כשהראש יהיה אך ורק בכדורגל ולא בענייניה של הפועל פתח תקוה. לא אכפת לי לחכות עוד שנה שנתיים, העיקר שבסופו של יום הקבוצה הזאת תחזור למקומה הטבעי.
אם עד לפני שעה עוד הייתי בטוח שאום אל פאחם היא מועמדת עיקרית לעלייה אז עכשיו זה ממש לא ככה. מחצית פושרת במיוחד של אא"פ ואם זה לא מספיק אז במחצית ראיינו את הבעלים החביב שלהם והוא אמר שהם לא מעוניינים בעלייה כשהמטרה היא להתבסס שנתיים-שלוש בלאומית ורק אז להילחם על העלייה...
אום אל פחם מסוגלת להרבה יותר עם קצת שינויים בעמדות של השחקנים. בהרכב של היום היה חסר קשר אחורי דומיננטי (גולדמן קשר 50:50) שיבוא בדמותו של ראמי עאמר והשילוב של חלוואני ובסיט לא היה נכון. שניהם חלוצים דומים שלא משלימים אחד את השני. הסגל של אבי סבג מצוין, גם אם לא לעלייה אז לעונה בכורה יפה.