הליגה הלאומית 2011/12 - הפועל ר"ג שבה לליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏31/5/11.

  1. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    קובי שאלו לא רצה בדיוק לפרוש מכדורגל מתסכול וכל מה שקרה בבת ים? הוא עשה מעשה מכוער...
     
  2. איתי שכן-טוב Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/09
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    37
    עידן ציון מאשדוד חתם בביתר שמשון
     
  3. צהוב Member

    הצטרף ב:
    ‏14/11/03
    הודעות:
    230
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק חלש מאוד היה אתמול... הפועל נלחמו ורצו יותר ומכבי היו אדישים כבדים ובעיקר לא מרשימים. כל התחזיות על בעיות בהתקפה התבררו כנכונות בהחלט ולקבוצה יש מצוקה של ממש בחלק הקדמי. אם לא יגיע חיזוק, גם העונה הקבוצה תמעט להבקיע שערים...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/8/11
  4. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,636
    לייקים שהתקבלו:
    2,451
    רק אני לא מבין איך הקבוצה הזאת מחתימה שחקנים בכלל? כל המשחקים שלהם בגביע הטוטו נדחו, הם לא העבירו אף חוזה בבקרה(כמו עוד חצי ליגה), מה הולך פה?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/8/11
  5. The best of The best Member

    הצטרף ב:
    ‏19/8/06
    הודעות:
    1,040
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מסתבר שלא רק אתה, זה פשוט שכונה ואין מילה אחרת שתתאים.
    שתבין שנס ציונה דרשו נצחון טכני על באר שבע ובהתאחדות אמרו "שמותר להם להעביר שחקנים עד הליגה" או משהו בסגנון, בנס ציונה אמרו שזה לא ממש מעניין ובגלל שבאר שבע לא היו מוכנים הם לא צריכים להדפק עם משחק שיפריע להתכונן כראוי לליגה, הרצחת וגם ירשת גרסת ההתאחדות.
     
  6. חורחה סמבל Member

    הצטרף ב:
    ‏3/7/10
    הודעות:
    340
    לייקים שהתקבלו:
    2
    אריק ניירקו חתם בהפועל כפ"ס ואמור למלא את תפקיד הקשר האחורי.
    אשמח לקבל חוות דעת עליו מהאשקלונים והרעננים שבפורום.
     
  7. דניאלושקה Member

    הצטרף ב:
    ‏17/10/07
    הודעות:
    919
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מור דהאן בבת-ים
     
  8. דניאלושקה Member

    הצטרף ב:
    ‏17/10/07
    הודעות:
    919
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא כוחות. בת-ים הפסידה 1-0 להפועל רמת גן.

    הפועל רמת גן של מורי ארקין ופרדי דוד, מזכירה מאוד את קריית שמונה של איזי שירצקי ורן בן שמעון מלפני שנתיים. אז היו אלה המליונים של שירצקי שסייעו לבנות קבוצת על במושגים של הליגה הלאומית. היום אלה המליונים של ארקין שעושים את העבודה עבור הפועל רמת גן.

    במועדון האדום מעיר הגנים, נבנתה קבוצת ליגת על לכל דבר. טל חן, עומר בוקסנבוים, קרלוס צקאנה ואחרים וזר מארגנטינה בשם פרננדז שעולה 100 אלף דולר לעונה ומתאים יותר לליגה הספרדית מאשר לליגה הלאומית שלנו.

    מול סוללת הכוכבים של דוד וארקין, התיצבו הילדים של איתי מרדכי מהנוער של מכבי חיפה. כבר אמרנו שזה לא ממש כוחות. הפסדנו 1-0 ואמרנו תודה. גם עם חמישייה לא ממש יכולנו לבוא בטענות.

    איתי מרדכי שרגיל לתקוף עם שבעה ושמונה שחקנים, לא סגר את המשחק מול יריבה עדיפה והמקומיים ששלטו במשחק ללא עוררין, לא התקשו לפרוץ את ההגנה הבת-ימית. הבלם החדש מור דהאן, לא ממש השתלב ןהאדומים כמעט בכל התקפה הגיעו למצב הבקעה. מי שהשאיר את בת-ים במשחק ומנע תבוסה, הוא השוער המצויין רם שטראוס שבמספר עצירות מרהיבות הצליח לתסכל את חלוצי עיר הגנים.
    כבר בדקה ה17, היה זה זולטן קיס המקומי שנגח מצויין ושטראוס, לא ברור איך, הצליח לעצור ולמנוע שער בטוח.
    המשחק החד צדדי נמשך והצופים ביציע המרכזי, אבדו עניין והתמקדו בעטלף חינני שכנראה נפל מאחד העצים רמי הצמרת בספארי הסמוך, היישר לטריבונה המרכזית.

    בדקה ה40 היה זה עומר בוקסנבאום שהפציץ מקרוב ושוב שטראוס הדף. בדקה ה44, היה זה פרננדז שהפגיז, שטראוס הדף ואת הריבאונד שחלוץ מקומי בעט, הרחיק חנא נאסר מהקו. בדקה ה45 שלח פרננדז כדור אימתני ששטראוס בקצות האצבעות, הצליח להדוף לקורה.

    בת-ים, למעט בעיטה של שלומי חנוכה מרחוק וחצי מצב של מגלן, לא ממש התקרבה לשערו של ארקין הבן.

    במחצית איתי מרדכי קלט מי נגד מי, והוריד את החברה למגננה. המקומיים המשיכו לתקוף גלים גלים, אך המסננת מהמחצית הראשונה, נעלמה. שחקני בת-ים התקשו לעמוד בקצב, עד שמתי אפללו (הטוב בשורות בת-ים היום )נשמע צועק לעברו של אורן עידו שמיהר להרחיק כדור לעברו של מגלן בהתקפה, "תרגיע. תן לנו לקחת אוויר".
    כאשר נראה היה שבת-ים תצליח לגנוב נקודה, באה הטעות הקבועה ממצבים נייחים ואכלנו אותה. זה התחיל ברם שטראוס שהניח לכדור לצאת לקרן והמשיך בהרחקה גרועה של ליעד ארז מכדור הקרן. על הריבאונד השתלט תמיר בן עמי שבעט עם כל הלב לרשת.

    "אני מאוכזב", אמר המאמן איתי מרדכי. "למרות שזה היה משחק של לא כוחות, כמעט והצלחנו לסיים אותו בתיקו. למדתי את הפועל רמת גן ובעוד שבועיים בליגה, כבר נשחק נגדם אחרת. החלק הקדמי שלנו לא תפקד, אבל לפחות במחצית השנייה, התגוננו טוב. מתי אפללו היה טוב מאוד. הפועל רמת גן לא בליגה שלנו. אנחנו צריכים לנצח את הפועל הרצלייה, בית"ר ת"א, הכח ר"ג ונצרת עילית ולסיים מעל הקבוצות האלה".
     
  9. איתי שכן-טוב Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/09
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    37
    שחקן מצויין לליגה הלאומית! יכול לשחק במגוון תפקידי הקשר. ומעבר להיותו שחקן טוב, הוא גם בן אדם נחמד ומצחיק...
    גיא עזורי הקפיא אותו חצי עונה באשקלון והביא סנדלר במקומו... עכשיו אני מקקוה שישתמש בו בחכמה..
     
  10. חורחה סמבל Member

    הצטרף ב:
    ‏3/7/10
    הודעות:
    340
    לייקים שהתקבלו:
    2
    תודה.
    אני מקווה שניירקו ישדרג את הקבוצה, כי עד עכשיו היא מציגה יכולת רעה מאוד...
     
  11. אבי סנדור Member

    הצטרף ב:
    ‏24/6/05
    הודעות:
    926
    לייקים שהתקבלו:
    427
    הגיע לרעננה בינואר ושידרג באופן רציני את הקישור האחורי עם אפס טעויות למשחק וניהול מצויין של משחק הההתקפה..
    בקיצור הרווחתם.
     
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    ליאור אסולין חתם רשמית לעונה אחת בהפועל רמת גן
    http://www.one.co.il/Article/185247.html

    המהמר בתגובה: “לא ציפיתי לעבור ללאומית. אני מקווה מאוד לחזור לליגת העל, למרות שרואים איך קבוצות מתפרקות שם. הליגה הזו הייתה בושה וחרפה ונשארה בושה וחרפה".

    שכחתי שהליגה הלאומית טהורה.
     
  13. איתי שכן-טוב Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/09
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    37
    איציק כהן של אשדוד חתם בהכח..
     
  14. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,636
    לייקים שהתקבלו:
    2,451
    מצחיק לשמוע אותו אומר את זה.
    מבחינה מקצועית אין ספק שיש לו מקום בליגת העל, מבחינת אישיות אין לו מקום גם בליגה א'.
    אף קבוצה בליגת העל לא רצתה לגעת בו.
    ליאור אסולין משחק אצל פרדי דוד, מתכון לפיצוץ מהיר.
    קשה לראות אותו מסיים עונה שלמה עם מאמן כמו פרדי דוד.

     
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    עברתי על הודעת הפתיחה של דיון ההעברות ולא ראיתי אותו, מישהו יודע האם ג'וני טננבאום חתם באחת מקבוצות הלאומית ואם לא איפה הוא כן משחק? באסי גלבוע הוא לא נשאר וראיתי שהוא נבחן בנצרת עילית, אבל אני אשמח למידע אמין.