שלא מדובהר בארגוני אולטרס, לחברי ארגון אוהדים אין בעיה להחשף. הנה סרט שעשו על אחד מחברי 'העורק הירוק' שליווה את סוף העונה שעברה. מרגש מאוד.
אין לי מושג מי זה עזריה.... לדעתי אתה טועה. דבר שני, מה אתה מתרגש... אשקלון זה קונוסים כרגע, אין שם כלום רק שחקני נוער.
אתם הפסדתם להרצליה 4-1 התבלבלתי זה יניב עזריה מהפועל אשקלון לא נס ציונה החלוץ הניגרי, אוואלה מגלן, השייך להפועל ראשל"צ ושיחק בעונה שעברה בהפועל הרצליה, הושאל לעירוני בת ים.
מאוד מוזר. לא הייתי במשחק אתמול אבל במשחקים הקודמים הוא לא היה. ולא צריך להסתנוור, זה רק משחק אימון התוצאה לא משנה ולדעתי הקבוצה עדיין זקוקה לחיזוק בחלק הקדמי ובמרכז השדה.
מה דעתכם על מוחמד אבו ריא? הבנתי שהוא במשא ומתן עם נס ציונה, אני לא מכיר אותו כל כך, אבל הבנתי שהוא בן 21 וכבש עשרה שערים בסה"כ בגת אלאהלי ולאחר מכן סגר בסכנין קבוצת האם, ושוחרר במפתיע השבוע. מישהו מכיר אותו?
ההרכב כנראה שיהיה לכפר סבא השנה: עידו לוי אדהם העדיה רובי רגב בייסה/עזורי/רכש שניר משען/ניר ביטון רכש משה אסולין שי בירוק עומר פדידה רז כהן רוביל סרסור הרכב בינוני לגמרי לדעתי
מה לגביי הייל חשאן? כפיר דר? דרעי? איפה הם? בנס ציונה ההרכב יהיה כזה ככל הנראה בן חמו בן ביטון (בהנחה שהכל באמת פיקס) אלקבץ והוגו קואלו ביחד עם דנן. צגאי, זר, אונגר (בהנחה שגם כאן הכל יהיה פיקס) ארנון טמיר/אזולאי/שקד עומר פרץ ואקרימי/חלוץ חדש שיגיע כשאני חושב על זה אפילו ההרכב הזה קשה לחיזוי כי צריכים עוד להתחזק ויתכנו שינויים אבל כרגע זה מה יש.