די די אונגר מחרים את אימוני אשקלון בטענה שהחוזה שלו לא תקף, לעניות דעתי בשבוע הבא הוא יחתום בנס ציונה לכשישוחרר... בנס ציונה יגיע למבחנים חלוץ ארגנטינאי בשבוע הבא. היום פוצץ משחק האימון מול בני לוד בדקה ה-15, מפתיע? אותי לא... מי עושה משחק אימון מול החוליגנים האלה... גם קשר אחורי זר צר להגיע מחרתיים למבחנים, כמדומני מניגריה.
כרגע חסר להרכב הקבוצה קשר נוסף במרכז ואחד בשמאל והסגל די סגור ביום ראשון יהיו ככל הנראה עוד 2 שחקנים שיחתמו ויצטרפו למחנה האימון
רז כהן וליאור אסולין חלוצים רוביל סרסור מחליף ואולי גם או אוגבונה או ינון ברדה כתוב בדאבל פס שהוא סיכם לא יודע עם הוא חתם גם משה אסולין חתם
לא מצאתי שום זכר לליאור אסולין גם בדאבל פס, אני מאמין שהחתמה בסדר גודל כזה הייתה מגיעה לאתרים קצת יותר גדולים מדאבל פס שגם שם לא מצאתי שום דבר, אשמח ללינק. ינון ברדה עד כמה שאני יודע חתם על חוזה חדש בראשון.
התכוונו למשה אסולין, לא לליאור. בהתחלה דאבל פס פרסמו שליאור אסולין סיכם ואז שינו למשה אסולין. כפ"ס החליפה כמעט סגל שלם...
דידי אונגר לא מחרים את האימונים באשקלון. הייתי בכל האימונים השבוע והוא התאמן כמו כולם. אני מאמין שהוא רוצה לעזוב (מי רוצה להיות קשור למועדון הזה ולפרוספר אזגי אחרי העונה ההזויה בליגת העל?) אבל כרגע יש לו חוזה!
אמיר דיאב מג'את אל אהלי ומשה אסולין מהפועל באר שבע חתמו בכפר סבא עדי סלוניקי מהכוח עמידר רמת גן סיכם בהפועל הרצליה יוגב בן סימון מהכוח סיכם בהפועל רמת גן ועידן בלסטרה מהפועל באר שבע ועידו ארגז מהפועל חדרה ומישל נחמיאס מהנוער של מכבי תל אביב חתמו בהפועל רמת גן
-דור יוספי ממכבי ת"א להכח רמת גן -שחר סימנטוב מהפועל ר"ג לבני לוד -תאמר טאטור לבסוף לא הוחתם ברעננה וחזר לאום אל פאחם