הליגה הלאומית 2011/12 - הפועל ר"ג שבה לליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, May 31, 2011.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עד כמה שאני יודע הוא אומנם נעצר בחשד להטיית המשחק אבל הוא נעצר על פי בדיקת פוליגרף בא יצא משקר. עד כמה שאני יודע בבית משפט זה לא תופס.

2. Blanco 7 Member

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא חושב שזה באמת קשור למשהו.
    בר נתן לא זה שמכר את המשחק, אלא שחקני נצרת. אם היה משחק צמוד והייתה שריקה כזאת או אחרת שהייתה מכריעה את המשחק, הייתי אומר עוד מילא, אבל לא זה היה המצב. עם איך ששחקני נצרת שיחקו, גם אם בר נתן היה מוציא לשחקני לוד 3 אדומים, הם עדיין היו מנצחים.
    אני יותר נוטה להאמין לטענת השופט שבאיצטדיון כזה אין מים חמים, ולכן הוא עזב עם מדי השופט את המגרש ולקח מונית כדי להתקלח חזרה רק בבית.

4. Ice Cream חסה

ואני לא. כי במאי כבר יש מים חמים גם בבתים בלי דוד שמש.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בוא תהיה רגע הגיוני במקום חכמולוג.
    נניח שהוא באמת דיבר איתו על מכירת המשחק, מעבר לזה שאני לא רואה שופט מספיק טיפש שיחליט למכור משחק דווקא כשכל העיניים והמצלמות שמות דגש על המשחק הזה, אבל נניח שכן, בדקה ה 16 כבר היה 3:0, איפה פה צריך בכלל התערבות שופט?

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני לא חושב שהשופט מכר
    אבל אולי אנשי לוד/נצרת ביקשו ממנו להעלים עין מאירועים במשחק ולסתום את הפה במידה והוא שמע משהו מפליל.

חוץ מזה שבר נתן לא השופט הכי נקי בארץ ובתוך איגוד השופטים הוא נחשב לשופט מקושר עם שם לא מחמיא במיוחד.

כל ידיעה כזו רק מקרבת את הרגע שישאיר את מכבי פ"ת בליגה.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כן, בר-נתן 'פתח רגליים' וספג 3 שערים ב15 דק', נכון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

חלאס לבלבל את השכל.

8. Don Joan Roman Member

בר נתן לא אשם בכלום, מי ששיחרר את התמונה לערוץ הספורט זה אדון אבו זובחי

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

במשטרה טוענים שיש להם ראיות לזה שהשחקן שנעצר ( איזה שם מעצבן יש לו ) קיבל שוחד מאנשי לוד והם בימים הקרובים יבצעו מעצרים נוספים משני הצדדים.

כבר עכשיו ברור שהמשחק היה מכור, עכשיו נראה את לוזון מה הוא יעשה.

10. הרצליה Member

עוד שחקן ואיש הנהלה נעצרו.
    כדאי שההתאחדות לכדורגל תודיע בקרוב כיצד היא מתכוונת לפעול כבר בשבוע הקרוב,גם אם יחליטו לא לעשות כלום, יש כאן קבוצות שצריכות להיערך לעונה הבאה שצריכות לדעת באיזה ליגה הן משחקות.
    אם יודיעו למכבי הרצליה בחודש אוגוסט שהיא בליגת העל אני מעדיף לוותר על התענוג.

11. צהוב Member

עופר טלקר סיכם במכבי הרצליה וימשיך גם בעונה הבאה.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שמאוחר מדי בשביל הרצליה. לא יקיימו עוד משחק. שרמת גן תעלה, אני אסתפק בהורדת ליגה של בני לוד ונצרת.

13. צהוב Member

זה שלא יהיה משחק כבר נראה סגור הקבוצות הפסיקו להתאמן. הצ'אנס של ההתאחדות היה לפני הפועל ר"ג - לוד כרגע אין להם הרבה מה לעשות אלא אם יחליטו להשאיר את מכבי פ"ת כמו שאוהד הפועל פ"ת אמר. בכל מצב, ר"ג עולה בשביל לרדת הבעלים ארקין הודיע שלא יחזור באופן סופי ובסיום העונה הבאה ר"ג תשוב ללאומית. חבל מאוד שכל המאבק הזה שלהם בסיום העונה הולך לפח.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...127.121401.html

מישהו מוכן להסביר לי איך שחקנים של נצרת נעצרים, אבל עדיין לא שמעתי מילה מההתאחדות? לי נראה שהמשטרה הפילה פה פצצה ענקית ביותר, אבל חוץ מהשחקנים נצרת כקבוצה תצא מהעניין הזה נקי?

15. The best of The best Member

קובי כדורי, יו"ר נס ציונה נחקר בויצמן יער אודות המשחק מול נצרת עלית, ובעקבות דבריו לכלי התקשורת השונים אודות הליגה הלאומית. החקירה כצפוי הניבה נאדה של דברים...
    כדורי הטיח בחוקרים שזו לא עבודתם אלה עבודת יאחב"ל וממשלה שכן הוא לא מתכוון לנקוט בשמות ספציפים שאותם יהפכו (חוקרי ויצמן יער) לשעירים לעזעזל בכלי התקשורת. והסביר שמדובר בבעיה לאומית שדורשת פתרון מקיף ויסודי. לגבי המשחק מול נצרת עלית כמובן שאין מה להוסיף, אני אישית ראיתי את המשחק, "וישבנו" להם על השער, שום הוכחה למשחק לא כשר נמצאה.
    אני יכול לומר שלפי מה שאני שמעתי היו למעלה מ7 משחקים לא כשרים לכאורה.... ואני יכול לומר שמהסגל של נס ציונה שוחררו 16 שחקנים (!)