הליגה הלאומית 2011/12 - הפועל ר"ג שבה לליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏31/5/11.

1. The best of The best Member

בנס ציונה האדמה רעדה כאשר רפי כהן החליט בצעד יוצא דופן לנפות את יוסי אסייג בן ה-24 חלוץ הקבוצה שמשחק בה מגיל 8, מהסגל, ולשחרר אותו "עקב חילוקי דעות".
    יוסי שחקן בית וחלוץ מחונן שנקלע לעונה קשה ולא טובה בעונה שעברה (כמו רוב הקבוצה) כבש מס מצומצם של שערים כמדומני 5 סהכ בכל המסגרות, אבל סבל מפציעות חוזרות ונשנות.
    במקומו יגיע חלוץ אימתני, ככה לפחות מבטיחים.
    לא ברור מה הוביל את הקבוצה לשחרר אותו, אבל מדובר בהחלטה אמיצה מאד שכן מדובר בשחקן בית, כמו שיאמרו שי אבוטבול בהפועל תל אביב, שחקן שמזדהים איתו בעיר ובקהל.

בתוך כך הקבוצה ניצחה את שמשון תל אביב 1:0 כאשר אקרימי נחת אמש בארץ, בקבוצה ממתינים לחזרתו של בן ביטון ארצה עם הפועל, כמו כן יבחנו כמה זרים בעמדת הקשר האחורי, דידי אונגר ישחק בנס ציונה העונה לכשישוחרר מאשקלון.

2. הפועל כפר סבא Member

נס ציונה,הפועל רמת גן,אום אל פאחם יאבקו על עלייה
    ביינתים כפר סבא לא מביאה רכש מי יודע מה...

3. הפועל כפר סבא Member

רובי רגב הבלם של ראשון לציון חתם בכפר סבא

מועמד חדש שאולי יגיע לכפר סבא הוא נסטה צ'ה מסכנין
    שחקן טוב מאוד!

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/11
  4. צהוב Member

צ'ה מצוין הייתי לוקח אותו עכשיו. הפועל הרצליה החתימו 3 זרים: גיזי דובור שממשיך, אוסמן בשירו, וזר גאורגי בשם וייטפילד. מכבי הרצליה תארח היום את בני סכנין ב18:00 למשחק אימון. בקבוצה משחקים כמה נבחנים ביעקר בעמדת המגן הימני והיום כנראה יתקבלו החלטות.

5. צהוב Member

לקסן לשאלותיך: אסף בכר קרע את הרצועה הצידית של הברך. בחודש הקרוב יעבוד על חיזוק המקום ואז יעבור ניתוח. הוא יעדר משהו כמו 3-4 חודשים. בקבוצה נבחנים כרגע כמה מגנים. סופר משחק קיצוני שמאלי וגם נגד הפועל חיפה הוא פתח ולהפתעתי היה לא רע בכלל (מקרי כנראה).את השער במשחק כבש שי ביטון למרות שזה חצי שער עצמי (פגע בדרך בשחקן ושינה כיוון). היום ב18:00 משחק אימון נגד סכנין.

6. הרצליה Member

0-0 נגד בני סכנין במשחק אימון.
    אם לא יביאו לכאן חלוץ נורמלי(אפילו 2) זאת תוצאה שתלווה את מכבי הרצליה כל העונה.
    שוער טוב והגנה טובה יש כאן והקישור כולו הוא קישור דפנסיבי.

אם היה כאן חלוץ טוב בעונה שעברה היינו עולים ליגה בוודאות,חבל שלא לומדים מטעויות.

7. צהוב Member

על פי המשחק היום, יש עוד הרבה בעיות... ההגנה בלי יפרח זה לא אותו דבר, אם לא יכולת גבוה של איבגי ראדי לבד היה מבקיע 3 שערים. בקישור חסר מאוד קשר דומיננטי באמצע ועל חלוץ אין לי מה להוסיף התמונה ברורה. יש מקום לעוד 2 זרים והקבוצה חייבת בדחיפות קשר וחלוץ אחרת שחקני הבית לבד לא יצליחו להחזיק את הקבוצה. נבחן היום בסכנין קשר אמצע מצוין גוא'ל משהו, אם הם לא יחתימו אותו הייתי קופץ עליו.

8. דניאלושקה Member

המאמן איתי מרדכי התרשם לטובה מהזרים הנבחנים מגלן אוואלה ופיטר אמולה. בהנהלה כבר נכנסו למשא ומתן עם השניים במטרה להחתימם. בשלב זה קיימים מספר קשיים שעדיין מעכבים את חתימת החוזים, אבל הכיוון בהחלט חיובי.

9. אבי סנדור Member

שלומי לזמי ממכבי צור שלום לרעננה...
    אבי אבינו מכפר סבא לשמשון...

10. ~Omri~ Member

קראתי במספר מקומות באינטרנט שהאיחוד בין בית"ר ת"א ושמשון בוטל. מישהו יכול לאשש את השמועה?

11. ייא Member

הרצליה
    הקבוצה החליפה חסות? מהעונה הבאה נהיה שיפודי התקווה?
    מה עם XL?
    כמה השיפודים יכניסו למועדון כסף?

הבנתי שצריך להגיע איזה חלוץ פורטוגלי למבחנים בהרצליה, ידוע לך שם או משהו?
    מי נבחן בקבוצה הזאת כרגע? ישראלים

12. הרצליה Member

אתה שואל אותי שאלות כאילו אני מנהל את הקבוצה הזאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אין לי מושג על אף אחת מהשאלות ששאלת,אתר האינטרנט החליף את החסות שלו מXL לשיפודי התקווה אז כנראה שכן.
    עריכה:עכשיו זה כבר עבר לשעון swatch אז כנראה שהם לא ממש סגורים על עצמם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
    בקשר לשאר הדברים באמת שאין לי שמץ של מושג,אני עדיין לא בקלו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/11
  13. הרצליה Member

אבינו רכש טוב לשמשון,שחקן לא רע בכלל בליגה הלאומית.

הפועל אשקלון סוף סוף מראה סימנים של קבוצה ומחתימה מאמן(שלושה שבועות לפתיחת העונה!),אלי מחפוד ממשיך, המצב שלהם נראה קשה מאוד.

14. איתי שכן-טוב Member

הפועל אשקלון סוף סוף מתחילה לזוז. אלי מחפוד סיכם לעונה נוספת. 80% מהסגל הוא שחקני נוער וחוזרים מהשאלה עם כמה חיזוקים של דידי אונגר, אמייה טגה ואושרי גיטא. בשבוע הקרוב גם עסקת המכירה עשויה להתבצע וייקבע תקציב! רק שיהיה טוב בע"ה! שני ניגרים החלו להיבחן.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11
  15. הפועל כפר סבא Member

אמיר דיאב מגת אל אהלי ומשה אסולין מהפועל באר שבע חתמו בכפר סבא

התחרטתי כפר סבא השנה תהיה מועמדת לירידה