גם לי זה לא נראה, הוא הפך להיות סוכן שחקנים וראיתי אותו לא פעם על אזרחי ביציע או בדשא עם אודינקה במשחקים של אסי גלבוע. מתכנן קאמבק או שיש פה טעות?
אמולה מככב בהפועל חדרה בכדןרגל חופים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ודניאלושקה אוהד בת ים,אוגבונה מועמד לכפר סבא ומעדיף את כפר סבא על בת ים... וגם כפר סבא במשא ומתן עם מנואל בלסטר
אוגבונה סוס מת, לא הייתי מתלהב במקומכם. כפר סבא אתם עושים קולות, וזה נשמע לא רע, אפילו ברמה של שלמה ארצי... אבל ברגע שיש סמרטוטון שקוראים לו עזורי, "תעזרו לי", לא יודע למה לצפות... הוא ככ לוזר שזה פשוט יהיה אסון להמר עליו כאחד שיצליח, ואני מוכן לאכול את הכובע. אחרי העונה האחרונה לא מגיע לכם לסבול יותר, אבל אחרי רצף טעויות שכזה מי כבר סופר... רייכמן ירה לעצמו ברגל כשהביא את הלוזר הזה.
1:1 במשחק אימון בין מכבי הרצליה להפועל חיפה. הרצליה נראתה לא רע בכלל וברוב שלבי המשחק הייתה עדיפה. מה שכן החלק הקדמי של הרצליה חלש וזקוק לחיזוק של חלוץ וקשר איכותיים.
בנוסף לניגרי פיטר אמולה שממשיך להיבחן, הצטרף היום לאימונים גם החלוץ הניגרי מגלן אוואלה ששיחק בעבר בהפועל ראשל"צ ובהפועל הרצלייה. גם חלוץ אוקראיני שביום שישי האחרון הבקיע את הצמד לזכות הפועל ירושלים במשחק האימון מול בת-ים, הצטרף לאימונים לצורך התרשמות. בהנהלה נרתעו מעלותו הגבוהה של זיטו אוגבונה והחליטו לוותר על האפשרות להחתימו. קובי שאלו הולך ומתרחק ממכבי בת-ים. השוער שהודיע על פרישה, אמר הערב לאתר הרשמי, "הסברתי להנהלה למה עשיתי את זה, מעבר לכך אני לא מוכן להגיב". שאלו לא מגיב, אבל מקורביו כן. אחד המקורבים, אמר הערב, "קובי לא מוכן לשחק בחינם. חייבים לו כסף ודוחים אותו בלך ושוב. יש לו משכנתה ושני ילדים קטנים, אבל הם בהנהלה לא מבינים את זה. אין להם רגש. מתיחסים לשחקנים כמו לחפצים. יש לקובי הצעות בהרבה יותר כסף מהסכומים שהוא מקבל בבת-ים, אבל הוא לא רוצה ללכת. רוצה לשחק בבת-ים ורק רוצה שישלמו לו בזמן. כנראה שהם לא רוצים אותו. מאז שהודיע על פרישה, הם לא פונים אליו בכלל". בהנהלה לא ימתינו לשאלו ויצרפו שוער אחר, כאשר המועמד המועדף על המאמן איתי מרדכי, הוא רם שטראוס שוער הנוער של מכבי חיפה. זיו סולומוביץ ששוחרר ע"י איתי מרדכי, סיכם בהפועל קטמון מליגה א.
כמו הסיכוי שיפו יעלו ליגה על השולחן הירוק... ראש העיר באשקלון לא ייתן לקבוצה ליפול, זה פרוייקט חינוכי, שמנהל אותו אדם נבזי שכמו בתוכנית 'בובה של לילה' צחקו עליו, לא ראוי לחנך ילדים. יימצא פתרון בסוף אל תשלו את עצמכם.
מכבי בת-ים והפועל בני לוד, נפרדו הערב בתיקו 1-1 במשחק אימון שנערך באצטדיון העירוני בבת-ים. המגן אבי צבאג הבקיע את שער השוויון של בת-ים.
מכבי בת-ים והפועל בני לוד, נפרדו הערב בתיקו 1-1 במשחק אימון שנערך באצטדיון העירוני בבת-ים. המגן אבי צבאג הבקיע את שער השוויון של בת-ים. בבת-ים נבחנו הניגרים מגלן אוואלה ופיטר אמולה. מגלן נראה מאופק בעוד אמולה הרשים במספר בעיטות ממרחק במחצית השנייה. חלוץ אוקראני שנבחן, לא הרשים ושוחרר ע"י המאמן איתי מרדכי. בין הקורות, עמד רם שטראוס, שוער הנוער של מכבי חיפה (אחיו של שגיא שטראוס) והציג יכולת טובה. שטראוס סיכם עקרונית וככל הנראה יחליף בקבוצה את קובי שאלו. שטראוס אמור לצאת עם מכבי חיפה למשחק החוץ במוקדמות הצ'מפיונס ליג ורק לאחר שיחזור, יחתום רשמית בבת-ים. "זה מתחיל להיראות יותר טוב", סיכם המאמן איתי מרדכי והוסיף, "השחקנים גילו מחוייבות. מגלן ואמולה הם חלוצים מהסוג שאני אוהב. משחקים עם כוח ובועטים לשער. הם ימשיכו להיבחן ועשויים לחתום". ביום חמישי יצטרף לאימונים שלומי חנוכה, שחקן הפועל הרצליה בעונה שעברה. חנוכה (26) קשר חמישים חמישים, גם הוא יוצא מכבי חיפה. במהלך המשחק נרשמה תקרית קשה בין היו"ר עמי בלולו לאביו של השוער קובי שאלו. השניים החליפו "ברכות" הדדיות. התקרית כמעט וגלשה למגע פיסי, אבל התערבות מהירה של גורם בכיר שהרחיק את בלולו מהמקום, הביאה להרגעת הרוחות. בלולו הצליח למסור לסוכנו של שאלו אפי סופר, זימון עבור השוער לוועדת משמעת שנקבעה ליום חמישי.