לופא קדוש יותר מישמח לתקוע לשיימן בלוק בחלומות העליה, לכולן יש משחקים קשים אני מהמר שנחזה במשחק קובע בין מכבי הרצליה לבני לוד.
זה מזכיר לי משהו, בעונת 2002/2003 הפועל ירושלים, מכבי הרצליה וקריית שמונה נאבקו על העלייה, שלושתן נכשלו ומי הרוויחה מכל זה? בני סכנין. האם יש לאחי נצרת סיכוי לעלות? פשוט אף אחד לא סופר אותה.
אחחחחחח קיטיבה קירטיבה קירטיבה אחחחחחח הרצליה הרצליה הרצליה קבוצת המחסלים המגואלת בדם הזו תגיע למשחק נגדנו על העליה - איזה כיף! זכור את אשר עשה לך עמלק אנחנו זוכרים והשחקנים בטח ובטח זוכרים אני לא יכול לחכות
לקראת מחזור הסיום המטורף שצפוי לנו אני לא יכול שלא להיזכר במשחק עונה הגדול ביותר שהליגה הזאת ראתה ואולי הגדול ביותר שהקופסא ראתה מאז עונות האליפות. לא מבחינת הרמה אבל מבחינת החשיבות וכל מה שמסביב. גם אוהדי ב"ש הסמי-ותיקים יוכלו להעיד על זה. רקע: מחזור 20 בעונה 98/9 בסיומה רק אחת עולה לליגת העל. נתניה מאחרת את הפועל ב"ש, הפייבוריטית הברורה של כל הפרשנים לטייל חזרה לליגה הראשונה, עם 2 נקודות יתרון. השנאה בין המועדונים באותה עונה הגיעה לשיאים שלא הכרתי ושאריות ממנה נותרו עד היום. http://www.youtube.com/watch?v=qX7K4K_SQU0&feature=youtu.be קליפ סיכום המשחק מהתכנית כרטיס ללאומית
הסיפור עם קריית שמונה היה שנה אחרי זה, בני סכנין הגיעה למחזור האחרון מהמקום הרביעי ועלתה מהמקום השני. אחי נצרת צריכה לנצח את לוד והפסדים של רמת גן והרצליה, אם מה שמכריע זה מפגשים פנימיים בין הקבוצות אין להם שום סיכוי, אם מדובר על הפרש שערים אז גם שם הם במצב הקשה ביותר, לא חושב שיש להם סיכוי בכלל. אני עדיין לא יודע מה קורה אם כל השלוש יגיעו לאותו מספר נקודות, אתר אחד כותב שזה בוודאות הרצליה - רמת גן, אתר אחר רושם שזה הפרש שערים ושלוד צריכה לנצח בהפרש של שני שערים יותר מהרצליה בשביל לעבור אותה בטבלה. נחכה ונראה.
זו הייתה הופעה אדירה שלו. בכל פעם שהגיע אליו הכדור, הוא ידע להפיק את המירב מאותו מצב. שחקן גדול ומהיר עם טכניקה טובה. אין ספק שקבוצה בליגת העל תלך עליו במידה ומכבי הרצליה לא תעלה ליגה. הוא הוכיח לגמרי שהוא שווה את זה.
פשוט מאוד: במידה ושלוש הקבוצות מסיימות את הפלייאוף עם אותו מס' נק' בודקים את התוצאות שהושגו לאורך העונה ביניהן. שתי הקבוצות עם המאזן הטוב ביותר ייאבקו על העלייה במשחק אחד ובמגרש נייטרלי. להפרש השערים אין משמעות, לכן אם במחזור האחרון הסטטוס קוו יישמר, הרצליה ור"ג ייתמודדו ביניהן על העלייה, גם אם לוד תנצח 30-0...
חורחה מה שאתה אומר זאת גם הגרסה של וואן. בספורט 5 מדברים על משהו אחר לגמרי. אני כבר מבולבל לחלוטין. בכל מצב זה לא ישנה אם לא ננצח ובזה צריך לעסוק כי מדובר במשחק לא פשוט ואני מקווה שנלמד לקח ממה שקרה לנו מנטלית נגד ר"ג. אוהד רעננה הזכרת שנאה בין נצרת ולוד אתה בטוח בדברים? כי אני הבנתי משהו אחר לגמרי והופתעתי לקרוא את מה שכתבת.
http://football.org.il/Game%20Rules/%D7%AA...D7%95%D7%AA.Xxx אני חוזר בי... מעיון בתקנון (ראו פרק 12 סעיף ג' - "שיטת קביעת המיקום בטבלאות הליגה") מתברר שאין טבלה פנימית בין שלוש הקבוצות וקביעת המיקום נקבע כך: 1. מס' הנק' הכללי הגבוה ביותר. 2. הפרש השערים. 3. מס' הניצחונות הרב ביותר. 4. מס' שערי הזכות הרב ביותר. רק במקרה של שיוויון בכל ארבעת הסעיפים, עושים טבלה פנימית באותו הסדר (1. מס' הנק' הגבוה ביותר, 2. הפרש שערים וכן הלאה...)
בקיצור, הפרש השערים בינינו לבין לוד יכריע (במקרה כמובן וכולן מנצחות). שימו לב שניצחון שלנו בשער אחד ושל לוד בשלושה שערים (ייצור שיוויון בהפרש שערים) ולוד תעלה כי אז מסתכלים על טור הניצחונות. יהיה....בלאגן.
נראה לכם ששיימן ייתן למישהו לגעת לו בידין זריס? זה כמו ליאור אסולין שהיה כוכב שהוא היה צעיר ושיימן החזיק אותו בביצים וגם שהא נתן לו לשחק בליגת העל הוא תמיד החזיק בו והרוויח עליו כספים
תראה ראיתי ראיתי אוהדיי סכנין אצל לוד ומהבחינה הזאת אני משאר שאחי נצרת לא אוהבים את זה אבל את הקללות של אבו סובחי על הנצרתים שמעתי טוב מאוד..