4000 אוהדים יהיה בעונה הבאה בליגה הלאומית לא מעט פעמים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx הפועל פ"ת והפועל באר שבע יכולות להביא כל שבוע 4000 אוהדים ואני עדיין לא מאמין שהם אשכרה משדרים את המשחק המיותר הזה.
לוח משחקי מחזור 30 בליגה הלאומית: הפועל כפר סבא - הפועל הרצליה (שישי, 15:00) הפועל רעננה - הפועל ירושלים (שישי, 15:00) ביתר תל אביב רמלה - הפועל רמת גן (שישי, 15:00) סקציה נס ציונה - הפועל אשקלון (שישי, 15:00) מכבי אום אל פחם - מכבי אחי נצרת (שישי, 15:00) מכבי הרצליה - הפועל נצרת עילית (שני, 17:00) הכח עמידר רמת גן - מכבי באר שבע (שני, 17:00) עירוני בת ים - בני לוד (שני, 18:00)
הפועל פ"ת כן תביא, אבל ב"ש לא חושב.. אבל אין לי ספק שאתם תוסיפו לליגה הזאת אווירה טובה ואקשין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אחרי שעתיים של בלאגן, ננסה לעשות קצת סדר. מכבי אום אל פאחם הפסידה בבית לאחי נצרת וירדה למקום השביעי ולפלייאוף האמצעי, ירושלים אמנם לא הצליחה לנצח עשרה שחקנים של רעננה אבל הצליחה להשוות בדקה ה-88 ולסיים במקום השישי. מקומות 3-4-5 ייקבעו בהתאם לתוצאה של מכבי הרצליה ביום שני נגד נצרת עילית. רק במקרה של הפסד של הרצליה, אחי נצרת שלישית,רעננה רביעית,הרצליה חמישית. תיקו או ניצחון להרצליה, הרצליה שלישית,נצרת רביעית,רעננה חמישית. הפועל רמת גן עם הפסד 3-0 לבית"ר תל אביב רמלה, תגיע לפלייאוף לאחר הקיזוז עם 30 נקודות, אם בני לוד תנצח ביום שני את בת ים היא תגיע אם אותו מספר נקודות, כאשר מאחור, אחי נצרת עם 25, רעננה עם 24 ובמקרה והרצליה תנצח היא עם 26, 25 במקרה של תיקו, ו24 במקרה של הפסד, ירושלים תגיע עם 22 נקודות. בתחתית למרות התקופה הטובה יחסית נס ציונה יורדת לפלייאוף התחתון לאחר שלא הצליחה לנצח את אשקלון בבית, כפר סבא ניצחה 3-0 את הפועל הרצליה(שלושער לרן יצחק) וניצלה. כמה שהעונה הזאת נראיתה גמורה לפני שבועיים היא נפתחה היום בצורה מטורפת.
הרבה זמן לא הייתי בלחץ כזה! אוהד נס ציונה (best) תוכל לתת תקציר מה הלך במשחק.. מהלכי גולים וכאלה..? לא הצלחתי להגיע למשחק..
אני פשוט מאוהב בקבוצה שלי!השחקנים היום הקריבו את עצמם כאילו זה היה משחק העלייה אחריי שהם עם הגב לקיר כשהשופט ממציא צהוב שני בדקה ה-36 רעננה ממשיכים להילחם ולהתעלות על הלוזרים מירושלים ובדקה ה80 עולים ליתרון עם אחד הגולים היפים ביותר שראיתי במגרש ברעננה מרגליו של מיקי סירושטיין (שבשנה הבאה ייחטף לליגת העל בוודאות) ולירושליים לא היה כל סיכוי לנצח עם לא הגול העצמי של אלון זיו(מצוין למרות הגול) ולמרות התסכול מפסילת הגול בתוספת הזמן שהיה חוקי לחלוטין רעננה נלחמה עד הסוף ולא שחכה להודות למעט האוהדים שלנו....תענוג.
יכול להיות שאני מגזים שאני מצפה מהקבוצה שלי לניצחון חמישי ברציפות, ושישי בשבעת המשחקים האחרונים אבל הזדמנות כזו לא תחזור העונה. יהיה קשה מאוד בעיקר מהסיבה שאנחנו ללא שחקן העונה שלנו אבי איבגי שייעדר בגלל צהובים. להגיע לפלייאוף העליון מרחק ארבע נקודות מרמת גן, זה משהו שלא היה בכיוון בכלל לפני עשרה ימים. במקרה שאנחנו לא מפסידים אנחנו במקום השלישי מה שאומר שלא נצטרך לנסוע למגרשי חוץ קשים כמו עילוט וטדי והמשחק נגד הפועל רמת גן יהיה אצלנו. במקרה שאנחנו כן מפסידים, נסיים את העונה הסדירה במקום החמישי ואז תשאר רק מטרה אחת, במחזור האחרון הפועל רמת גן מגיעה אלינו וננסה לעשות להם מה שהם עשו לפני עשר שנים בדיוק.
איציק אבושדיד תותח...כל משחק כמעט מבשל או מבקיע תאמינו לי אם היו נותנים לו לפתוח בהרכב מתחילת העונה הוא היה יכול בכיף להיות מלך השערים.
רק בגלל דבר אחד שחקני הפועל רצו לעלות לפלייאוף העליון - כדי לפגוש את מכבי הרצליה וקירטיבה המלוכלכך שגמרו לנו עונה שיכלה להיות חלומית. כולם מחכים למפגש נגדם.
משחק חלש מאוד של מכבי הרצליה מספיק בכל זאת לסיים את העונה הסדירה במקום השלישי, מרחק 5 נקודות מהמקום הראשון, אנחנו לא נעלה ליגה ביכולת כזאת אבל לפחות שיסיימו את העונה הזאת עם טעם טוב. אתה ליצן.
טבלת הליגה הסופית + חלוקה לפלייאופים פלייאוף עליון : 1. הפועל רמת גן - 30 נקודות 2. בני לוד - 30 נקודות 3. מכבי הרצליה - 25 נקודות 4. אחי נצרת 25 נקודות 5. הפועל רעננה - 24 נקודות 6. הפועל ירושלים - 22 נקודות פלייאוף אמצעי : 7. מכבי אום אל פאחם - 22 נקודות 8. הפועל כפר סבא - 21 נקודות 9. בית"ר ת"א/רמלה - 21 נקודות 10. הפועל אשקלון - 20 נקודות פלייאוף תחתון : 11. נס ציונה - 20 נקודות 12. בת ים - 16 נקודות 13. הכח עמידר - 16 נקודות 14. נצרת עילית - 15 נקודות 15. מכבי באר שבע - 13 נקודות 16. הפועל הרצליה - 11 נקודות הכל צפוף, הכל פתוח
אוףףף איזה כיף לראות את הטבלה ולדעת שהקיזוז הארור הזה לא רלוונטי מבחינתנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx 2 דברים - יש לי הרגשה חזקה שמכבי הרצליה יהיו ממשיכי דרכם של אשקלון וראשל"צ ויגנבו את העלייה.. קרייזי תודה רבה לך שהעלת אותנו מהמקום התשיעי לשמיני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx