הליגה הלאומית 2011/12 - הפועל ר"ג שבה לליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏31/5/11.

1. The best of The best Member

תראה, אפשר להגיד עליי הכל בפורום הזה, שאני לא אובייקטיבי וכ'ו...
    נס ציונה זו קבוצה עם מתקן מהטובים בארץ עם קהל לא רע במונחים של הלאומית (תתפלאו! אומנם הוא הדיר את רגליו בעונה וחצי האחרונות ) ועם תנאים שכל מאמן בארץ חולם עלייהם, ורפי עצמו יעיד על כך.
    העונה הזו הייתה מבחינת הכתומים צריכה להיות חלומית, הביאו שחקנים איכותיים! אבל כשזה לא נדבק זה לא נדבק. בעונה הבאה יהיו 2 עולות ואחת למבחנים כמו שתמיד היה, בנס ציונה כבר מעכשיו חושבים על העונה הבאה, והולכים להביא מאמן בכיר, על מנת להוות גורם מכריע כמו בכל אחת מהעונות האחרונות, רפי הוא מאמן בכיר מאד אבל במצב שנוצר היה חייב להיות זעזוע.
    כבר כתבתי כאן... שנה שנתיים שלוש, הקבוצה הזו תהיה בליגת העל, יכולים לגכך ולצחוק, אבל העובדות מדברות בעד עצמן, 3 עונות 2 עונות התמודדנו חזק מאד, עונה אחת התרסקנו, אבל המגמה ברורה.
    בעונה הבאה יהיה דם חדש במערכת ואני צופה לנו עתיד ורוד, גם היו"ר יהיה מעורב יותר, כשרפי כהן היה המאמן הוא שימש על תקן מנג'ר ועל פיו נשקו הדברים, ולא על פי ההנהלה.
    השינוי מתבקש אין מה לעשות, אבל תהיו בטוחים שלא יביאו לכאן חובבן, יביאו לכאן מאמן עם חשיבה לטווח ארוך כמו שעשו עם רפי, זה לא מועדון שמפטר מאמנים כל שני וחמישי, יש דרך.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/12
  2. Ice Cream חסה

תקן אותי אם אני לא טועה- לנס ציונה הלך כשהיא התבססה על החומר המקומי שלה, או סתם שחקנים שהיו בקבוצה הרבה זמן: אופיר חמו, יוסי אסייג, מורן ז'אן, שרון ברנשטיין, סהר משהו שהיה שחקן הגנה בולט, שלומי בן חמו... והשנה די פרקו את זה ואספו שחקנים מחדש (מוכשרים, אבל כמו שאתה אומר לא לכולם הלך).

3. The best of The best Member

תגיד, אתה אוהד שלנו? כל מילה שלך לא בסלע, אלה חרוטה בסלע.
    אני מכבד את רפי, ואמרתי מקודם, אלוהים ישמור ולזה התכוונתי....
    את מורן ז'אן שהיה הקפטן 3 עונות הוא שלח 'הבייתה' עקב 'פציעה' ומורן עושה חייל האחי נצרת, למזלנו הכרטיס שלו שייך לנו! ומורן יחזור בעונה הבאה.
    את יוסי אסייג שהוא תוצר מחלקת הנוער הוא שילח אחר כבוד לרעננה. את שרון כולם החליטו לשחרר מפאת גילו ופציעתו, מה שבדיעבד התברר כטעות כי אין לו מחליף ראוי! הוא סוס עבודה. סהר לוי המקומי כבר 3 חודשים פצוע עם קרע ברצועות.... שלומי זה השוער שלנו. אבל בגדול את פוגע בינגו, כשאמרתי אלוהים ישמור, רפי בנה קבוצה מדהימה ב3 עונות ובעונה ה-4 פירק אותה, תרתי משמע, לא יודע מה עבר לו בראש, זה האבסורד. את אופיר שיחררנו לקרית שמונה.

4. הרצליה Member

הציפיות של המועדון הזה כנראה גבוהות מדי, ואני לא מדבר על פתיחת העונה שבאמת היה רושם שיש קבוצה טובה בנס ציונה.
    לפני חודש רשמת כאן שהמטרות 1-4, הצעתי לך בזמנו להסתכל על לוח המשחקים שמצפה לכם בשביל להוריד אותך לקרקע וכנראה של טעיתי, לא מפתיע שיש בקושי שתי ניצחונות בעשרת המשחקים האחרונים, קורה לפעמים שיש עונות שלא הולך, אי אפשר במחזור 20 במרחק 8 נקודות מהפלייאוף העליון להצהיר שהמטרות הן 1-4, זה לא רציני ואפילו טיפשי.
    קצת מפחיד להסתכל על הטבלה מבחינת נס ציונה ולדמיין תסריט בהחלט אפשרי שבית"ר תל אביב ובת ים ינצחו מחר והפער מהקו האדום יעמוד על נקודה אחת בלבד.
    המטרה של נס ציונה עד סוף העונה לדעתי היא להישאר במקום העשירי, לא מעבר לזה ובטח שלא לחשוב על פלייאוף עליון ומקומות 1-4.

לא יודע אם הפיטורים הם בתזמון נכון, היה עדיף להביא מאמן חדש בקיץ מאשר לתת לו להיסחב שלושה חודשים עם שחקנים שגם ככה לא ישארו לשנה הבאה, ובטח חבל מבחינה כספית, גם פיצויים לכהן וגם מאמן חדש.
    זה שכהן נכשל וצריך ללכת זה ברור, השאלה אם זה הזמן ולדעתי התשובה היא לא, לנס ציונה יש סגל מספיק טוב בשביל להישאר בליגה וזאת צריכה להיות המטרה עד סוף העונה לא חשוב מי המאמן.

5. צהוב Member

יש מועמדים כרגע? בכל מצב כמו שאמרו פה קוליק מאמן מעולה ויסודי אבל אני לא בטוח שנכון להביא אותו עכשיו ולא בקיץ. במידה והפועל הרצליה תרד, גם בני טבק מאמן מעולה. רק שלא יביאו לכם את תומר קשטן או אורי מלמליאן שטובים בליחצן את עצמם אבל פחות בלעבוד.

6. איתי שכן-טוב Member

רק לא גיא עזורי!

7. חורחה סמבל Member

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זכורים לי כמה אוהדי רעננה פה, או לפחות אחד שהעריץ את לסקאנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx מישהו יכול לענות לי האם מנואל גולדברג שייך לסגל הבוגרים של הקבוצה או רק לנוער?

בהתאחדות הוא מופיע בנוער, אבל אולי העלו אותו בינתיים...

9. צהוב Member

התגובה של רייכמן פשוט עלובה... על מה הוא מדבר בגללו אין קהל במגרש אז הרוב איתו? נו באמת. חבל שבתקופה ששום רצה לקחת את הקבוצה זה לא הצליח.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/12
  10. הרצליה Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx.
    לא חבל על הדלק? לנסוע עד אום אל פאחם? עד נצרת עילית? עד לבאר שבע? שייסגרו מראש על 0-0 ויישארו לישון בבית.
    באמת שחבל על הזמן כבר.

11. אבי סנדור Member

הוא בנוער מעולם לא היה בסגל הבוגרת..

12. idans Member

מי זה איציק אבושדיד? הוא כל משחק מבקיע

13. The best of The best Member

כרגע מי שמדריך את נס ציונה הוא שחקן העבר של איציק פרנקו, שהוא המנהל המקצועי של מחלקת הנוער, הוא צפוי להמשיך עד תום העונה.
    אגב, רפי כהן ויתר על חלק משכרו, כי הבין שהוא באמת מיצא את עצמו.
    השחקנים כבר איבדו אמון במאמן והתחילו "לדבר" עליו, ברגע שמדברים על מאמן זה אומר שהפסדת בקרב.
    החילופים שלו היו הזויים הבטחון של השחקנים בקרשים וברור לשני הצדדים שרפי לא ימשיך בעונה הבאה, אז הוחלט לזעזע את המערכת וכן, גם להפרד מרפי. רפי הגיע לאימון היום נפרד מהשחקנים ולפי מה שהבנתי זה באמת היה מחזה מוזר אחרי 4 שנים רפי הולך... השחקנים היו המומים, ואת אימון הבוקר כבר העביר איציק פרנקו, האיש שטיפח את עידן סרור... לפני שנמכר להפועל תל אביב.

14. הפועל_כפר_סבא Member

אין, אם לא היית קיים אז היו צריכים להמציא אותך..

15. חורחה סמבל Member

שום לא בהפועל כפ"ס באשמתו הבלעדית של שאולי דור ששדד את המועדון מתחת לאפם של האוהדים ("קיבל" את המועדון בחינם לדורי דורות מאגודת הפועל כפ"ס שמורכבת מקרובי משפחה ואנשי שלומו) והעדיף במקומו שני עסקנים פוליטיים וקולגות (הראל רייכמן וחיים שאבי) שהם בעצם בובות של שאולי, כמו שבזמנו דאג אלי טביב להעביר את המועדון לידי חברו אילן ספיר שדאג לאינטרסים של טביב בהפועל כפ"ס.