האגרוף ששחקן לוד נתן לאחד הבלמים (?) של אחי נצרת מפחיד ויותר מזה, מגעיל להרחיק אותו מהמגרשים, אין מקום לדברים כאלה!
כן, זה היה המגן הברזילאי, אברטון. הוא ידוע בתור שחקן ספורטיבי, לא ברור מה הוביל אותו לעשות את מה שעשה. מצפה מההתאחדות להרחיק אותו לתשעה משחקים, אבל אם להיות ריאלי, כנראה שזה יסתיים בשלושה בפועל ועוד שניים על תנאי.
המשחק היה קופי שידור חוזר של אותו משחק ארור מלפני שנתיים.. אני ספרתי 7 החמצות של 100 אחוז שלנו אבל כנראה שכשאתם מגיעים ללויטה אז השערים מתכשפים, אין הסבר אחר. אבל הפעם לא גנבתם ניצחון כי יש לכם קבוצה פח כשהשניים היחידים שאפשר לציין לטובה הם סטויקיץ הפנטסטי ודידי אונגר הנהדר, סה טו! לדעתי איבדנו מתחיל העונה 14 נקודות רק על החמצות והמשחק אתמול כנראה סתם את הגולל לגבי הסיכויים לתפוס מקום בפלייאוף העליון בתקווה שלא נדרדר איכשהו לפלייאוף התחתון. יודעים מה, אחרי שנתיים סוערות יהיה דווקא נחמד לסיים את העונה בלי לסבול מהקיזוז, בלי להיות בלחץ ובלי לצאת עם תחושה נוראית כמו שהיה בשלוש מתוך 4 השנים האחרונות.
אני לא הגעתי כי אני שומר שבת. אל תשכח שהפסדנו לכם 2:0 בגביע המדינה העונה ו-4:0 לפני שנתיים (גם 1:0 באשקלון העונה) אז לא נראה לי שהשערים "מכושפים". לגבי הקבוצה שלי, אני לא מסכים איתך שאנחנו פח, אני מסכים שכל הליגה הזו פח.. כולל הפועל כפר-סבא וכל קבוצה אחרת בליגה. דידי אונגר, דרגאן סטויקיץ', מאור אסור ואוסיי מאוולי, לדעתי, מעל הליגה.
נכון, גם מאוולי היה טוב. אבל כשאמרתי פח התכוונתי בעיקר לזה שהקבוצה שלך חלשה מדי ולא תוכל להתמודד השנה על גניבת העלייה מהפועל רמת גן גם אם יקזזו את הנקודות ב-3/4.....
אגב קראתי עכשיו את ה"סיקור" שלך למשחק באשקלונים. בוא נגיד שהסיקורים של ONE למשחקי הלאומית מדוייקים להפליא לעומת מה שאתה כתבת.
אנחנו לא בונים על עליה וגם אני מעדיף לא לעלות העונה.. ששחקני בית ישתפשפו קצת. לגבי ההודעה השנייה, המשחק הזה הוא מהבודדים שלא הייתי בו העונה בגלל שאני שומר שבת. שני אוהדים שאני מכיר היו במשחק ודיווחו לי מה פחות או יותר קרה.. יכול להיות שהם פחות אובייקטיבים.. ואני יודע שהסיקור הזה ספציפי פחות טוב כי פשוט לא הייתי במשחק. אולי אתה תספר לי מה היה?!
כבר סיפרתי מה היה אבל אני אספר שוב בצורה נרחבת יותר. המשחק התנהל תחת גשם שוטף + רוח חזקה לאורך כל 90 הדקות ואין ספק שזה השפיע לא מעט על מה שהתרחש בלויטה. אנחנו היינו הרבה יותר טובים לאורך רוב המשחק, בעטנו פעמיים לקורה, עומר פדידה החטיא שלוש פעמים מול שוער ורגע לפני הסיום בן אזובל רשם החטאה מזעזעת נוספת. סטויקיץ היה מצויין וממש כמו במשחק הגביע דפק כמה הצלות א-לה קסיאס כשמלבדו היטיבו לשחק מאוולי ואונגר שרשם 2 מהלכים יפים לקראת סיום המשחק, אחד מהם הסתיים בקורה. סך הכל אשקלון יכולה לצאת מרוצה מאוד מהתוצאה והפועל כפר סבא בדיוק ההפך. וכמו שאמרתי, התיקו הזה סוגר מעשית את הסיכויים שלנו להגיע לפלייאוף העליון אבל מרגע לרגע אני מתחיל להיות שלם יותר ויותר עם המיקום הצפוי בפלייאוף האמצעי - המשמעות היא שהעונה תסתיים מבחינתנו ב-31 במרץ! כלומר מבחינה מקצועית אנחנו הולכים להיות בחופשה של 5 חודשים שלמים. בימים הקרובים צפוי לעלות לאוויר אתר אינטרנט חדש ע"י עמותת האוהדים אשר יעדכן ויספר את סיפורה של המחאה ההולכת ונרקמת כנגד הנהלת הקבוצה והעומד בראשה הראל רייכמן. 5 חודשים זה מספיק זמן כדי לסלק מכאן את רייכמן, עוזרו חיים שאבי (המנכ"ל) ושאר החבורה מהוד השרון שהביאה את הקבוצה למה שהיא היום - קבוצה אפורה שמדשדשת בליגה הלאומית עם ניהול כושל, חובות עתק, מחלקת נוער מתפוררת ובעיקר יציע שומם מאוהדים! לפי אנשי העמותה בקרוב מאוד יחלו פעולות מחאה נרחבות כנגד הראל רייכמן כשהמטרה היא לארגן הפגנת ענק מול ביתו בהוד השרון בנוסף להפגנה ביציע במשחק מול מכבי חיפה בגביע המדינה שבוודאי יזכה לחשיפה נרחבת. כולי תקווה שעד תחילת העונה הבאה תהיה כאן הנהלה חדשה עם בעל בית ראוי שיוביל אותנו בחזרה למקומנו הטבעי בליגה הראשונה.
בליגה הזו אתה לא יכול לדעת כלום ומי כמו שנינו יכולים לדעת את זה.. לטוב או לרע! גם כפ"ס וגם אשקלון יכולים להגיע לפלייאוף העליון.. אבל עם סיכוי דומה להתדרדר לפלייאוף התחתון בגלל הקיזוז.
זעזוע עמוק מאד בנס ציונה מאז הוקמה הקבוצה והעפיה לליגה הלאומית לפני 3 עונות. בשעות הקרובות כולם ידעו, או כבר מנחשים על מה מדובר.
עכשיו זה רשמי http://www.one.co.il/Article/11-12/1,2,3677,0/195565.html אי אפשר לקחת לו את מה שהוא נתן לקבוצה, אבל מה שהוא עשה בעונה אחת... אלוהים ישמור. קשה לבנות, קל להרוס כמה שזה קלישאה זה אמיתי. העונה הזו כל חלקה טובה נהרסה. מעניין יהיה לראות את מי יביאו לנו.
גיא עזורי? מומי זפרן? מרקו בלבול? או סתם איזשהו מאמן ליגה לאומית כלשהו כמו רמי הדר/ רמי ורד או כל מיני שמות כאלה שצריך שהקבוצה שלך תהייה בליגה הלאומית כדי לשמוע עליהם?
כדורי יעשה נכון אם יחליט למנות את ערן קוליק, אבל סביר להניח שזה יהיה אחד מהמאמנים הראשונים שחסה הזכיר את שמם.