מכבי חיפה השאילה לכם גם את ג'וזף קול עידן שום גם לא יודע אני לא מכיר את הסגל שלכם אבל בטוח יש עוד נראה לי שיש קשר טוב בין שיימן לשחר
זאת יעל גרמן. דוגרי היא מפגרת ועוד לאחר שהם לקחו גמר גביע המדינה לנוער. איך אומרים הדשא של השכן ירוק יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
עידן אתה יודע מה בוא תראה. סיפור על האיש והאגדה: אריאל שיימן לאריאל שיימן יש שני צדדים. הצד הראשון הוא הצד החיובי: הבנאדם לא פראייר, לא מתפשר, משכורות בזמן, ניהול מועדון מסודר וברמה. הצד שני: הוא מעדיף כסף על הצלחת הקבוצה, אין לו יחס לאוהדים בגרוש והוא גם לא מנסה להבין אותם. לפני כמה חודשיים הייתה פגישה בין מספר אוהדים להנהלה-הוא אפילו לא טרח להגיע ושלח את מסיקה. חושב שהוא מבין גדול בעניניים מקצועיים והוא ממש לא, כמו שזה נראה ואני מאוד מקווה שאני טועה השנה הוא יהיה המנג'ר ומרקו בלבול יהיה המאמן בדיוק כמו לפני שנתיים עם יואל בן-נעים(כיום מאמן קבוצת הנוער) הכי נוח לו להביא מאמנים שיעשו כל מה שהוא מבקש ויתערב להם בהחלטות מקצועיות, וכמובן יקבע הרכב וחילופים. בקיצור:אני לא יודע עם אני מעדיף את ויקטור יונה עליו וכנראה שלא אבל אני כבר מחכה ליום שהוא ילך מכאן וכמה שיותר רחוק.
דיבר בשם כל אוהדי הרצליה הבחור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx שיימן ת-ת-פ-ט-ר!
זה מה שאני מנסה לומר לכם אבל אתם ישר מתעצבנים ! שיימן הוא מגלומן ויש לו שגעון גדלות ! הוא חיפש את הקבוצה הכי נוחה בשביל שהוא יוכל לאמן בשקט לחסוך כמה שיותר ואולי לגדל שחקן פעם בכמה שנים ולעשות עליו כסף וכמובן עניין השילוט במגרש. בנקודה הזאת אתם צריכים להיכנס,לדוגמא בקבוצות עם מסורת ארוכה זה לא היה קורה כי היה לו לחץ מצד הקהל,העיר,וכו...אצלכם גם הבודדים כנראה התעייפו או שהוא הצליח במשימתו לעייף את המעטים שכנראה התרגלו לליגה השנייה ואין להם דרישות .
מי מתנפל?לא התנפלתי על מה שאמרת על מסיקה/שיימן כל קללה,הקנטה,ירידה,טענה על שיימן אני יסכים. דפו בחייאת עכשיו, מי ילך ויעשה בלאגן?אני עמית ושימי? מה לעשות,אין לנו קהל,עובדתית,וקהל זה כח, תאמין לי הקומץ עושה מה שהוא יכול אבל מה כבר אפשר לעשות עם 4 וחצי אוהדים?!נמשיך לקוות כי תאמת,לפני שהוא הביא את שפיגל הוא אמר שאם לא שפיגל הוא היה עוזב. אז לך תדע אולי זה עוד יקרה. אם יש לך רעיון אחר,אני ישמח לשמוע.
מתקן את עצמי,עם כל האהבה הגדול של שימי למכבי הרצליה,הוא הלקקן מספר אחד של שיימן אז תוציא אותו מהרשימה..... דפו, תעשה טובה ותחצה תכביש ליריבה?זה למטרות טובות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אין קהל אז שולחים את אפי הנמר בשעת לילה מאוחרת רק שיציץ לו מהחלון של הבית... האמת שתמיד יעצתי לילדים לאהוד קבוצה קטנה כי אין יותר כיף מזה,תראו את מכבי חיפה לוקחים אליפות בסיבוב הראשון ואף אחד לא שמח רק מקללים... אצלנו כל נצחון זה מיני אליפות אבל למען האמת להיות אוהד הרצליה זה דבר קשה ביותר ואולי אם יעלו שלוש אז תחזרו אבל מה לעשות צריך לקחת בחשבון שיכול להיות ובאיזה עונה תרדו גם לליגה השלישית גם בגלל הניהול וגם בגלל המסורת. בכל מקרה קבוצה לא מחליפים ככה נולדנו גם אני צריך לסבול את טביב(הוא מוציא כסף והרבה) והניהול שלו(שהשנה השתפר פלאים) אבל בעצם כולנו אוהדים את החולצה והסמל שעליה.
תגיד תודה על מה שיש לך ותהיה בטוח שאם לא שיימן אף אחד לא יקח אותכם וסופכם יהיה דרבי בהרצליה ואחרי זה אפילו דרבי לא יהיה
נכון, אם כמה שאתם מתלוננים על שיימן, אם לא היה אותו- אז העירייה שלכם הייתה אחראית על הקבוצה. ועם הגברת הנחמדה שעומדת בראש העירייה, לא ניראה לי שהקבוצה הייתה מסתדרת כל כך.
למה לפני שיימן לא היו יו"ר????תאמין לי אם שיימן יעוף רצליה לא תסגר ואני שם איתך מה שאתה רוצה חוץ ולהגיד תודה אני ממש לא חייב בטח לא לו...... להזכירך מה שירד איתנו ליגה זה הוא.. והוא גם מי שתקע אותנו בליגה הזאת 5 שנים. היו לפני יו"ר מוצלחים מאוד...שאפחד לא התלונן. חוץ מזה, חצי מהקבוצות הישראליות האוהדים שלהם מתלוננים אז אנחנו צריכים להגיד תודה?הרי אנשים כמוהו זה איך שהכדורגל שלנו נראה.
כמו שאמרתי עוזי יש 2 סיבות שהעייריה שונאות אותנו 1.שיימן 2.מסיקה אז אם הם ילכו תאמין לי שהעיירה תפסיק את החוסר אכפתיות למכבי הרצליה ,ואם אני ראש עיר ורואה מה שיימן ומסיקה עושים- אגורה אחת אני לא נותן.
משום מה לי זה ניראה כאילו היא סתם מתקמצנת על התקציב. לא היה קורה שום נס לשיימן אם באופן חד פעמי בחצי גמר ובגמר היא הייתה עוזרת קצת לאוהדים ומעמידה הסעות, או מסבסדת כרטיסים כמו שהיא הבטיחה ולא קיימה. אני לא כ"כ מכיר את העניינים הפנימיים אצלכם בהרצליה, אבל לפי מה שאתם מספרים- זה נשמע כאילו נוח לה להתחבא מאחורי התירוץ של שיימן ומסיקה, כששואלים למה היא לא תומכת בקבוצה.
שלא תבין אותי לא נכון,אני לא אומר שהיא צדיקה גדולה היא גם מטומטמת לא קטנה. בעניין של האוהדים זה חצי מדויק כי העיירה כן קנתה כרטיסים ומכרה אותם במחיר מוזל וכל קבוצה מעל 30 אם אני לא טועה שרכשה היא העמידה הסעות. אז זה חצי מדויק מה שאמרת,העיירה כן עשתה אבל בהחלט לא מספיק....בקטע הזה אתה צודק. אם היא מחבאת מאחורי העניין הוא לא זה משהו אחר, אני לא יכול להגיד לך שהיא סתם אומרת את זה ולמעשה לא חשוב לה מי יהיה היור היא לא תעזור כי ביינתים אם זה הטיעו ןהמרכזי שלי אם שניהם יעזבו יגיע מישהו חדש והיא עדיין תגלה עוינות למכבי הרצליה....אז זה באמת בלוף התירוץ. אבל ביינתים זה מה שהיא אומרת ולדעתי,זה נכון. אם זה סתם בלוף וסתם תירוץ? לא חושב שאי פעם נדע.