מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה קרלוס צ'אקנה באמת חתם בהפועל רמת גן איזה החלטה מפגרת טוב שם הוא הולך להיות כוכב שנה הבאה הפועל אמת גן בלאומית
נו מה לא הגיע הזמן כבר לעונת מלפפונים ללאומית? מה עם דיון? כי הדיון הזה הפ להיות דיון למלפפונים ולא של הלאומית...אז כדאי כבר להתחיל עם זה, מזמן היה כדאי לדעתי
החלוץ המצטיין יקי ויצמן ששיחק בעונה שעברה בנוער של עכו יתחיל להתאמן עם הבוגרת! ואם אתם שואלים אותי זה חיזוק מצויין לקבוצה.... הוא כבש בעונה שעברה 14 שערים בנוער וכולם היו בין המחזור הראשון לתשיעי!..במחזור ה-10 הוא הוקפץ לבוגרת ופתח במשחק מול רעננה, כל הקהל העכואי השתומם לראות איזה שחקן הוא ואני אומר לכם שהוא שחקן ענק איזה סוס הוא יאללה...בקיצור אותו משחק הוא סחט פנדל כאשר יוסי בצלאל שבר לו את הרגל וסיים לו את העונה...בעכו אגב אמרו שהם בטוחים שהוא אחד משחקני הכדורגל הישראלי המובילים ביותר{!!} בדור הקרוב והם גאים שנפל בחלקם שמשחק אצלם יקי שלנו פרטים- גיל:20 עיר מגורים:קריית ביאליק עזבו את עכו עד עכשיו: גיל אופק - הפועל חיפה איציק כהן - הפועל קריית שמונה תומר אליהו - הפועל ב"ש אסף בראון - הפועל חיפה אורן יעקב - ? ככל הנראה הרצליה ליאור לצ'ינסקי - ? {להתראות לך, בלוף נוסף של הוכנ...} ברנארד האגן - ? למישהו יש מושג לאן? רן קוז'וק - הפועל קריית שמונה קובי חסן - מכבי נתניה אושרי גיטא - הפועל רעננה רפי כהן - ? *פטי נימבה -עדיין במחלוקת בין עכו לקריית שמונה הסגל המלא עד כה: דודו גורש {חתם לעוד 3 שנים} רמי עזיז{חתום לעונה הקרובה} אלון זיו - קפטן ווהאב בראכת - מגיע מק"ש ישראל דרור - מגיע מנצרת עלית עקיבא מגרלשווילי - מגיע מק"ש מיכה שושן עידן ויצמן{חתם ל3 שנים נוספות} שלומי חנוכה{עוד לא חתם, אבל לבסוף ישאר כנראה} ליאור דה כלבו - מגיע מהפועל בני-טמרה בן בנימין - מגיע מעירוני שלומי\נהריה עלא סבע{ככל הנראה} - הפועל עכו{נוער} חיים סילבס - הפועל ב"ש ערן גאון{ככל הנראה} - מטמרה נדיב סימנטוב - חתם לעונה,עם אופציה לעונה נוספת אלכס לויט - חתום לעוד שנתיים רונן שוורצמן - חתום לעוד עונה יניב אברג'יל - מבני סכנין מומי זעפרן ממשיך לצפות בקלטות של זרים שבוע הבא הקבוצה יוצאת לחו"ל ,שם תשחק עם קבוצות משם {סלובקיה} יאללה עכוווווווווו
רועי, קראתי בעיתון שערן גאון משוחרר בגלל שעזב את אסיפת הקבוצה באמצע. לאן הוא הולך ? ווג'די אבו-יונס בדרך לחתימה בהפועל חיפה, לפי מה שהבנתי בערך.
נכון ערן גאון שעד לפני כמה שבועות הוא ודה-כלבו היו בטוח חוזרים עכשיו זה קצת השתנה.. דה-כלבו חוזר, אבל גאון ככל הנראה לא יגיע. לא שמעתי על זה שהוא עזב באמצע ואין לי מושג איפה הוא ישחק שנה הבאה{עכו או קבוצה אחרת} היה איתו איזה פיצוץ לא יודע...אם אני יראה אותו אני ישאל אותו. ודוקא לפני איזה 3 שבועות הוא התראיין לאיזה מק ומון עכואי ודיבר על זה שכל עכו אומרת לו שיש לו פוטנציאל אדיר להצליח וזה..ושהשנה הוא מתכוון להיות רציני לאכול נכון והכל...לא יודע אני רק היום שמעתי מאיזה כתב שהוא ככל הנראה לא מגיע וחבל! שחקן בית... עבאס רייחיל{לא משהו..} ששיחק בנוער של עכו ובעונה החולפת הושאל לבני ג'דיידה שסיימה במקום השני בליגה א', יכול להיות שיגיע לעכו