אולי בהפועל חיפה. להוציא את לוזון,דיוויס ואולי קדוסי איתן בלט מעל כולם בהרצליה, גם לפרדי דוד מגיע קרדיט על זה.
בעזרת השם הדרך לארצית סלולה והדרך להעלם מהמפה סלולה שהשחקים שהיו מנהיגים העונה עוזבים אין סיכוי להשאר בליגה [סואן , פיטו וכ"ו]
אחי נצרת: - גל גבע חתם לעונה נוספת...גם כן רג'א זועבי ומוחמד עווד. - ווסים עבאס ששיחק במכבי באר שבע בעונה שעברה,יבחן בקבוצה ובמידה שהוא ירשים הוא יוחתם. - ביום רביעי תחל הקבוצה באימונים במגרש העירוני ביפיע(ליד נצרת) בגלל השיזרוע באצטידון עילוט. - לתפקיד עוזר המאמן חתם מועאד נסר אל דין שאימן עונה שעברה את ה.כפר כנא והצליח להשאיר אותם ליגה.כזכור נסר אל דין היה עוזר של עזמי נסאר בשנת העלייה לליגה העל. - מחר או מחרתיים ינחתו בישראל 3 שחקנים מספרד שיבחנו בקבוצה.
אתה לא יכול לכתוב הכל בהודעה אחת?! וגם אני חושב שסכנין לא תיאבק בצמרת ותמשיך לנחות עוד... זאת הטעות של היו"ר. שהם בליגה הבכירה הם משקיעים כספים רבים אבל כשיורדים ליגה הם אומרים לעצמם שאפשר לעלות ליגה עם השקעה נמוכה בהרבה בכפסים ממה שהיה בעונה שעברה...ולכן לא עולים בחזרה. במקום להשקיע שוב ולעלות.. ואמן שסכנין ואחי נצרת יימחקו...
תודה רבה נשמה נפגש בפתיחת הליגה הלאומית לעונת 2006/2007 באיצטדיון עילוט...אחי נצרת-הפועל עכו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ..ואם אתה גבר תבוא לעילוט יא ... (אפילו חבל שאני אקלל אותך,כי ממש אני לא יודע מה לבחור איזה קללה,למרות שכל הקללות מתאימות לאנשים שכמוך) ולק תתביש לך...יא גזעני
אין בעיה.. נבוא ונפגש בעכו זה אם בכלל אתה בא למשחקים של הקבוצה.. בקשר לנושא הפוליטי,אני לא אכנס לזה..כי אני ממש נגד כל הטירור הזה..אם זה מצד הישראלי או מצד הפלסטיני...אל תחשוב שאני נגד השלום..להפך אני עם השלום..והלואי שיקרה.. אם לי יש ידיים על הדם,,,אז כנראה שזה היה מנסיוני לעצור את המלחמות...ואם הזכרת שיש לי רק על הידיים...אז כנראה שיש לך חידק ששמו "גזענות" שנפוץ בכל הגוף שלך...אם לא..אז על הבטוח בשכל שלך.. תפסיק יא גזעני...כן לשלום.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
אני יכול להבין את מה שרועי אמר, כולנו עוד כואבים ועצובים על האירוע שקרה היום. ואוהד של אחי נצרת מי אתה שאתה תאיים עליו אם יש לו אומץ לבוא לעילוט, למה מי אתה שאתה תגיד לו דבר כזה?? בושה.
כואבים כואבים אבל יש גבולללל!!!!!!!!!!!!! האוהד נצרת לא קשור לזה בכללל!!! מה הוא אשם למה בכלל צריך להוציא תכאב הזה עליו???? והוא לא איים עליווו מה אתה קופץ גם כן?! הוא בסה"כ התכוון שנראה אותו בא עם הדיבור הזה נגד ערבים לעילוט ושיגיד את זה שמה בפנים של כולם, ולא מאחורי המקלדת.
ועכשיו נחזור לנושא הדיון. הפועל חיפה שיחררה את הבלם רועי סבג. ועוד 2 קמרונים ינחתו להתרשמות במועדון ביום חמישי, מדובר בקשר ובחלוץ מרכזי שינסו להרשים את רפי כהן שעוקב אחריהם תקופה ארוכה.