הליגה הלאומית 2005/2006- יש עולות,יש יורדות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏31/5/05.

1. duglas da silva Member

לאלכסיס יש מניות רבות בעלייה של כפ"ס - הוא החזיק לבד את ההתקפה, כבש , בישל ואיפשר לקקון לחגוג על הגנות היריב, מכיוון שהוא תמיד משך אליו שני בלמים. כפ"ס תלתה בו תקוות רבות, העתיד נראה מבטיח והיו אפילו דיבורים על זימון לנבחרת, אבל אז הגיעה הפציעה ששיבשה את התוכניות ועצרה את התנופה שלו ושל הקבוצה.
    אני לא יודע מה מצבו הפיזי והנפשי כיום משום שהוא ניתק מגע מהקבוצה לפני מס' חודשים, לאחר שהחליט על דעת עצמו להפסיק לקחת אינסולין (חולה בסוכרת נעורים) מה שגרם להידרדרות במצבו הבריאותי.
    אני מאוד מקווה שהבחור התעשת ולקח את עצמו בידיים, כי הוא בנאדם מקסים ויקר לליבם של כל אוהדי כפ"ס.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/06
  2. idans Member

נאדה.
    ויקטור מחכה לדקה ה90 שהמחירים ירדו.
    הרס אותנו!!!

3. SharpSharkYR Member

יופי של רכש של הפועל חיפה בנתיים.....

4. HBSFC Member

הפועל ב"ש מחר ככל הנראה הולכת לפירוק....

5. XabiAlonso Member

פרט נמק והסבר

6. HBSFC Member

מתוך האתר ספורט בנגב

מס-הכנסה הגיש הבוקר (שני) בקשה נוספת לבית המשפט המחוזי בב"ש למנות את עו"ד גדעון פישר למפרק זמני של הפועל ב"ש בגין חובות מצטברים של 13.3 מיליון שקל. כך מפרסם אתר רשות המסים.

לפני כחודש, ב-4.5.06, הגיש מס-הכנסה לראשונה את הבקשה באמצעות עו"ד גדעון פישר, בטענה לחוב שלא שילמה האגודה בראשות אלי זינו. היום הגיש את הבקשה עו"ד אריק שמיר מהיחידה לפירוק כינוס נכסים ופש"ר. בבקשה נכתב שבחודש אוגוסט 2005 חתמה העמותה בראשות זינו על הסכם לתשלום חוב מס לפקיד שומה ב"ש, אבל לא עמדה בסיכום.

על-פי מס-הכנסה, העמותה לא הגיבה ולא פרעה את חובות הניכויים, ואף יצרה חובות חדשים אותם לא פרעה. שלטונות המס הגיעו למסקנה שהעמותה הינה חדלת פרעון. "קיים חשש שאם לא ימונה לאלתר מפרק זמני לעמותה ייגרם נזק בלתי הפיך בהמשך יצירת חובות חדשים מבלי יכולת לפרוע אותם", נכתב בבקשה.

עוד נטען: "מאחר ובמקביל להגשת בקשה זו מוגשת לבית המשפט בקשה לפירוק העמותה בגין חובותיה למס-הכנסה, קיים חשש כי בקשת הפירוק תגרום להפסקת פעילות העמותה, ובכך עלול להיגרם נזק כללי לכלל נושי העמותה שיוותרו בלא מקורות לפרעון החובות כלפיהם".

7. roeiuzan Member

נימבה ישחק בקרית שמונה רק במידה והיא תסכים לשלם לעכו סכום שנע בסביבות ה-200,000 ש"ח! דמי השבחה אני חושב...

ואל תבלבלו לי ת'מוח שהוא חתם וכו'. כי כל עוד זה לא קורה נימבה חוזר לעכו ותאמינו לי שאני יודע יותר טוב ממכם

8. הרצליה Member

דמי השבחה?
    אתם השבחתם את נימבה? או המועדון שלו שם בקונגו?

השאלה היא אם לנימבה יש חוזה לעונה הקרובה בעכו, אם כן ק"ש צריכה לשלם דמי שיחרור, אם לא הוא רשאי לחתום שם בקלילות.

ועם תקציב של 17 מיליון, 200 אלף שקל בשביל שירצקי זה כמו לקנות מסטיק.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/06
  9. ReL Member

מאיפה הפלצתם את המחירים האלו? תקציב של 17 מיליון ?! 200 אלף שקל השבחה על עונה בעכו ?!?!?

10. הרצליה Member

אני נוטה להאמין ליחי.
    עריכה:5000 הודעות, ניסים כהן חדש בפורום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/06
  11. לא מצאתי כינוי Member

לא רק יחי אמר את זה,גם בכל מקום זה היה רשום ששירצקי בלי קשר לאיך שהעונה האחרונה הסתיימה התכוון להגדיל את התקציב.
    דרך אגב,אם שירצקי משלם על נימבה 200 אלף שקל(מעניין כמה עשרות אלפי שקלים של קנסות הוא ישלם עליו במהלך העונה) הוא פשוט אידיוט מהסיבה שנימבה לא שווה את זה.אפשר להביא ב50 אלף דולר שחקנים הרבה יותר טובים מנימבה. למרות שבשורה התחתונה אני בטוח שהוא ישחק בשנה הבאה בקריית שמונה,אי אפשר להכריח שחקן לשחק במקום שהוא לא רוצה לשחק ולכן אני לא מאמין שהוא יישאר בעכו.

12. roeiuzan Member

יש שמועות שאומרות {סמי,מי שמכיר} שנימבה רוצה לשחק בעכו.
    ששאלתי איך זה מסתדר עם החתימה שהוא חתם אמרו לי שהסוכן שלו משכנע אותו ללכת לשם...לכסף הגדול...
    אז התקציב של ק"ש זה 17 מליון? לא יודע, בכל זאת הם עדיין לא הביאו שחקנים ברמה גבוהה כזאת שאפשר להעיד על כך שהתקציב הוא באמת כזה...אבל לי יש הרגשה ששירצקי לא ישלם 200,000...ולכן נימבה ישחק בעכו זאת ההרגשה שלי.

מה אנחנו מסתבכים הנה מקור הכתבה...צוטט מספורטליין

http://www.akkonet.co.il/forums/viewtopic.php?t=3604

ובבקשה תקראו גם את התגובות כדי שתהיו יותר חכמים...

וזה לא חכם שיבוא לי איזה מישהו ויגיד:"מה אתה רוצה הוא כבר חתם מה אתה מבלבל ת'שכל?" כי עד שחא משלמים נימבה בעכו.
    נחכה ונראה בכל אופן מה יהיה

13. הפועל אשקלון Member

מה הסדר משחקים בגביע הטוטו??

14. אחי נצרת Member

הגרלת משחקי גביע טוטו,לליגה הלאומית:
    בית א:
    רמת השרון
    אחי נצרת
    הפועל חיפה
    הפועל עכו
    בבני סכנין
    הפועל ירושלים

בית ב':
    הפועל באר שבע
    הפועל אשקלון
    קרית שמונה
    בני לוד
    נרצרת עלית
    הפועל רעננה

15. הפועל אשקלון Member

תבתים אני יודע אני שאלתי מה סדר המשחקים???