לא אמרתי שהוא עובר לנתניה אחי הוא עובר אבל. היה פערים כספיים במו"מ איתו ככה לפחות שחר אחר לי. ואל תדאג אחי תהיה לנו קבוצה מצויינת השנה יש מספר חלוצים מועמדים מצויינים שאסור לי להגיד כי זה לא סגור ואל תדאג גם מומי צופה עכשיו בקלטות של זרים ויש לנו 3 משבצות של זרים שיגיעו אל תדאג אנחנו נהיה קבוצה טובה מן הסתם שיבואו שחקנים איכותיים כי בחוד יש רק את שוורצמן ואברג'יל ובטוח הם יביאו עוד, וגם בההגנה יביאו עו כי יש רק את זיו ובראכת. הם רוצים להתחזק במגן שמאלי, קשר בונה איפה שהאגן שיחק וחלוץ מרכזי ככל הנראה זר
יש עכשיו בערוץ 55 משחק מעונת 99-00 מחזור 15 ,הרצליה נגד בית"ר. רואים במשחק הזה דבר שמאד אפיין את הרצליה בעונה האחרונה שלה בליגת העל : היו המון משחקים שהיא הייתה טובה אבל הפסידה.
גביע הטוטו לליגה הלאומית בית א' *עירוני רמה"ש *אחי נצרת *הפועל עכו *הפועל ירושלים *בני סכנין *הפועל חיפה בית ב' *הפועל ב"ש *הפועל אשקלון *עירוני קרית-שמונה *בני לוד *נצרת-עילית *הפועל רעננה.
אני יודע רק את הסדר של המחזור ה-1 הפועל ב"ש - הפועל רעננה הפועל אשקלון - נצרת-עילית קרית-שמונה - בני לוד רמה"ש - הפועל חיפה אחי נצרת - בני סכנין הפועל עכו - הפועל ירושלים אגב אחרי הכישלון הפולני במונדיאל ולמרות שמאור ג'אנח כבר לא משחק במכבי הרצליה החלטתי להחזיר את הסמל המזוהה ביותר שלי לצד ימין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
דווקא לפי מה שאני זוכר בניגוד לכפר סבא וקריית שמונה, בבאר שבע הוא היה סיפק את הסחורה והתקופה הטובה שלהם הגיעה בדיוק שהוא הגיע.
אבי מלכה ישאר ברעננה קשר ברזילאי ששיחק כבר בליגת העל יגיע לרעננה ההנהלה לא מוכנה לפרסם את שמו אבל הם טוענים שהוא שחקן יקר מאוד נתניה פנתה לכפיר צוקול שיבוא לתחילת האימונים שלה ,במקרה ויוחתם הקשר ברק ורד רעננה ישחררו אותו בחוליית הבלמים ברעננה בונים על הבלם הברזילאי שיגיע למחנה האימונים ועל אבי סופר שכנראה יחזור לרעננה ג'וני טננבאום מקרית אתה יאבק אם גבי ספיר על עמדת המגן השמאלי פיטר אמולה ולבו בקסו הביעו רצון לחזור לקבוצה ונכון לעכשיו רעננה לא מעונינת.
הפועל עכו: השוער דודו גורש הבלם אלון זיו הקשרים מיכה שושן,עידן ויצמן,נדיב סימנטוב והחלוץ רונן שוורצמן נשארים לעונה הבאה. אבל יש עוד כמה שחקנים בספק שישארו ככל הנראה...כמו אלכס לויט, רפי כהן, אורן יעקב,גיל אופק... אני חוזר בי!! קובי חסן לא עזב סופית את הקבוצה, אם כי ככל הנראה זה מה שיקרה אבל זה עדיין לא סופי! עזבו: איציק כהן[ק"ש] , תומר אליהו[הפ' ב"ש] , אסף בראון[הפ' חיפה] , ליאור לצ'ינסקי[?, יש מצב שהוא חזר לאשקלון?!}, שלומי חנוכה[?, כרטיס השחקן שלו שייך למכבי חיפה], ברנארד האגן[?], רן קוז'וק[ק"ש] , אושרי גיטא[הפועל רעננה] , פטי נימבה[ק"ש] עשינו החלפות עם קרית שמונה... כזכור השחקנים שהגיעו עד כה הם: ווהאב בראכת, עקיבא מגרלשווילי, יניב אברג'יל, ישראל דרור וחיים סילבס עידן ויצמן חתום לעוד 3 שנים החתמה מעולה