הם לא אחים! הם בני דודים עוזי אתמול רשמתי לך על מוסא סלמן ומחמוד סלמן חשבתי שאתה מתכוון אליהם. לא ידעתי שאתה מתכון לסלמן עמר בכל מקרה החתמה מצוינת הוא היה אחד השחקנים הבולטים באשדוד השנה....חבל חשבתי שהוא יחזור.
מזל טוב לidans. יא ויתרו על בקסו ברעננה? מה יהיה מי יחזיק את ההגנה? אגב לכל הירושלמים שניצחו אותנו השנה, אנחנו ניצחנו בגביע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
מה הסלמנים רק בני דודים? הם לא אחים..? הייתי בטוח שראיתי באיזה מקום שהם אחים. טוב נו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אז מי זה סלמן עמר הזה, הוא לא שיחק פעם בהפועל ירושלים?
שכרו של אייל לחמן יעמוד השנה על 100 אלף דולרים ובכך ממוקם לחמן במקום הרביעי בטבלת השכר בשתי הליגות הבכירות. גיא צרפתי ישתכר 85 אלף שקלים לשנה. ושגיא שטראוס כאמור יקבל את המשכורת הכי גבוהה מבין כל השחקנים בלאומית.
למה מי הוא בכלל שמגיע לו את המשכורת הגבוהה ביותר. שאול סמדג'ה יותר טוב ממנו. אסי רחמים יותר טוב ממנו. טעות של שרצקי.
באמת אם כבר מדברים על אוברייטד, אז שטראוס צריך להיות ברשימה. מאז שהוא עצר 2 פנדלים בגביע מול מכבי חיפה ( וגם חטף 3 שערים באותו משחק ד"א)- עושים ממנו שוער ענק, בין הטובים בליגה. כל השוערים שהרצליה עכשיו אמר טובים ממנו, בטח סמדג'ה. ויש גם עוד שוערים בליגה הזאת שלא אמרת שיותר טובים ממנו. הרבה יותר טובים. קרית שמונה במקום לפזר את התקציב הגדול שלהם טוב הם עושים שטויות.
יוסי בצלאל בערך ברמה שלו אולי אפילו טוב יותר. דודו גורש השוער של עכו אולי פחות טוב ממנו אבל לא בהרבה. רוטני סנאדיי מראשון גם יותר טוב ממנו. הוא מחזיק מעצמו יותר מדי כנראה אם הוא דורש את המשכורת הגבוהה ביותר בליגה.
כן הוא שיחק בהפועל כל החיים של ורק בשנה האחרונה הוא עבר לאשדוד הוא היה שם שחקן הרכב...והיתה לא עונה יחסית טובה שחר שמש מהכח השוער הכי טוב בלאומית.
מורדי שוורץ נשאר בסופו של דבר במכבי ב"ש. גיורגי פטרוב ורומן שנקולוב(עירוני ראשל"צ בעונה שעברה) יחתמו במכבי ב"ש. חלוץ ברזילאי בשם אדו יגיע שבוע הבא למבחנים.
שוער מסכן , עלק שוער הכי טוב בליגה , בטח השוער השני הכי טוב בליגה הוא שלכם לא ? בן הרוש? נכון להיום אסי רחמים הוא השוער הכי טוב אם ישחק בבאר שבע , גם השוער של ראשון מעולה