לליגה הלאומית הוא מצויין. יש לו חלק גדול בעלייה של נצרת עילית לפני שתי עונות. הוא הגיע להרצליה בעונת 01\02 במחזור ה-17(!!!)והבקיע 16 שערים. אי אפשר גם לשכוח את הגול המדהים שלו במכתש. בעונת 02\03 היה לנו משחק בית נגד הפועל ירושלים שנאבקו איתנו על העלייה(בסוף שתינו לא עלינו.) דקה 83 התוצאה הייתה 3-1 לירושלים. הוא הבקיע פעמיים והמשחק הסתיים ב3-3 אני חולה עליו ומת שהוא יגיע להרצליה.
אווי נו למה הזכרת לי את המשחק הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx המשחק שהכי מסמל מי זאת הפועל ירושלים
עידן עדיין מגיעים הרבה קהל למשחקים של הפועל? אני זוכר שהייתם בארצית הייתם הקבוצה היחידה שהייתה מביאה אוהדים גם למשחקי חוץ... מה עכשיו כמה באים למשחק?
הכמות יורדת משנה לשנה..הרבה לא באים למשחקים בגלל ויקטור למשל אבא שלי ואחי הגדול לא באים למשחקים כל עוד ויקטור בהפועל ויש עוד הרבה כאלה גם בתחילת השנה כשהיינו מקום ראשון באו יחסית מעט, 2500 גג..בסוף העונה היו משחקים של 700 צופים וה700 האלה הם המעט שעדיין לא התיאשו השנה ויקטור עשה הכל לעלות את הקבוצה אבל מה לעשות שאין לו מספיק כסף בשביל להחזיק קבוצה לבד אם הוא ימכור את הקבוצה או שיוסיף אליו מישהו שינהל איתו הקבוצה תרוץ חזק וגם הקהל יחזור למגרשים הקהל של הפועל הוא מקום 8 בארץ מבחינת כמות.
שאלה רטורית הפועל ירושלים הביאו איזה 500 אוהדים לנתניה בעונה שעברה, יענו מתי שהם היו בצמרת . יש להם קהל .
לא נראה לי שהוא רוצה או לחליפין יש מישהו אחר שרוצה... אגב יש אתר להפועל ירושלים כדורגל? ועוד שאלה: למה שינו להפועל ירושלים את השם והסמל?
בינתיים בקרית שמונה ישנו עירפול מוחלטת על כל השחקנים שאמורים להגיע. לחמן שומר אותם בסוד ולא מוכן לגלות לאף אחד אפילו לא למקורב הכי גדול שלו בגלל שהוא מפחד שקבוצות אחרות יעשו לו מחטף של שחקנים כמו שקר עם שוקי נגר ועוד... יהיה טוב...
לגבי שוקי נגר לא היה מחטף פשוט מכבי הציעו לו חוזה לעונה נוספת... אגב מתי אתר האוהדים של קרית שמונה נפתח? : )
הוא יפתח בימים הקרובים בתור אתר רשמי של הקבוצה. שגיא שטראוס סיכם בקרית שמונה שוערה של הפועל חיפה בעונה החולפת סיכם את תנאיו לעונה הבאה בקרית שמונה מהלאומית. שטראוס: "מקווה שנצליח להוביל את קרית שמונה לליגת העל" על פי הערכות, שטראוס מחזיק באחד החוזים הטובים בליגה הלאומית, אם לא הטוב שבהם!!! http://www.sportline.co.il/Article.asp?newsid=16306