מסכים עם עידן. עמית עם כל הכבוד לשי אהרון,אם המטרה שלך היא להעלות ליגה אז הוא ממש לא מתאים . אם אתה רוצה להמשיך לדשדש במרכז-תחתית....הוא אופציה טובה. סימן טוב לפני שבוע קראתי שסיכם לעוד שנה בנצרת עילית. אם נביא את גוטיירס אנחנו חזק על הסוס אבל אני לא מאמין. עוד פעם בדיוק כמה שאמרתי שנה שעברה.הוא יביא איזה 2 זרים בהתקפה,אם נפגע בהם נהיה חזק מאוד למעלה.אם לא (קול,דרולאק שנה שעברה) תהיה איפה שהיית עד עכשיו.
אם כבר פתחנו את זה אז ניתן תחזית שלי לגבי הקבוצות בעונה הבאה: צמרת- קרית שמונה, הפועל ב"ש, הרצליה, אשקלון, ראשון, הכח עמידר. תחתית- עכו, רעננה, הפועל ירושלים, רמה"ש, מכבי ב"ש. הפועל חיפה בסימן שאלה גדול, למרות שלדעתי הם לא יעלו. מכבי ב"ש- הצליחה בעונה שעברה מאוד, למרות כדורגל די בונקריסטי, ובעיקר בזכות העובדה שהפועל ב"ש השאילה לה פחות או יותר את כל הסגל שלה. התקציב העירוני שלה לא יגדל, יכניראה תהיה עם קצת יותר מתקציב מינימום. בנוסף הפועל ב"ש מתכננת חזק פשוט על כל השחקנים שלה... וואג'די אבו יונס כבר עבר ומקי חזן בדרך. לדעתי אפשר לפסול אותה די בוודאות ממאבק העלייה. הרצליה- אם ישמרו על הסגל של השנה שעברה, לדעתי יהיוט אחת המועמדות הברורות לעלות. השאלה הגדולה היא באמת מרקו בלבול. אם הוא שווה משהו, אז בטח שהוא יוכל להצעיד את הקבוצה הזאת לפחות לצמרת הגבוהה ולמאבק. הפועל ירושלים- ניראית כאילו היא מתפוררת. כל השחקנים עוזבים, המאמן המיתולוגי שלהם עזב, והאוהדים עדיין בכסאח תמידי עם הבעלים. הרבה שחקני בית שסחבו את הקבוצה בשנים האחרונות שוחררו מהקבוצה. התקציב קטן, מאמן חסר ניסיון, כל זה יוביל לעונה בתחתית הליגה. הפועל אשקלון- בינתיים הקבוצה ניראית כמו חידה. מצד אחד הבעלים החדשים מעמידים קציב גבוה של כ-7 מיליון, ומצד שני עדיין לא פעלו בכלל בקבוצה. בגלל חוסר הניסיון שלהם איבדנו את הכוכב מס' 1. הם מנהלים מאבק מול העירייה על תקציב מוגדל, ובינתיים הקבוצה נפגעת. אבל כניראה שהביקורת התיקשורתית עשתה את שלה וכבר ביום ראשון הם יתחילו לפעול עם החתמת מישל דיין ופנייה לשחקנים. לדעתי הקבוצה כמו שהייתה בסיום העונה שעברה שווה צמרת ליגה לאומית. בלי צ'קאנה כבר לא ממש, אבל אם באמת יתחילו לזוז עיניינים השבוע, הקבוצה צריכה להיות בצמרת ולהילחם על אחד כרטיסי העלייה.
לא יודע מה ננעלתם שאנחנו הולכים לתחתית אבל שיהיה לכם בכיף חיים סלבס רמי עזיז ורונן שוורצמן סיכמו רפי כהן נישאר עוד עונה
אני לא מבין איך אתם כבר מגדירים קבוצות ש"ויתרו". למה, בגלל מאמן אנונימי? למה מי היה מומי זפרן כשהעלה את סכנין? קאפלו? מי היה איווניר כשהעלה את נצרת עילית? פרגסון? ראינו כבר כמה שנים ברציפות איך הליגה הזו מתפתחת. גם אם אתה עושה 20 נצחונות ברציפות אתה מביא אחריהם 5 הפסדים רצופים ובקושי עולה, ובדר"כ מי שפותח את העונה בצמרת מסיים אותה באמצע הטבלה במקרה הטוב.
קבוצות שויתרו זה לא רק בגלל מאמן אנונימי. קח לדוגמא את מכבי ב"ש- 2 השחקנים הכי טובים שלה בעונה שעברה (וכניראה גם כל שחקן טוב אחר שלה), עוברים להפועל ב"ש, התקציב הוא תקציב מינימלי, הקבוצה חסרת ניסיון. מכל הסיבות האלו- הקבוצה הזאת לא תעלה. היא בקושי מסוגלת להעמיד קבוצה בלאומית, אז בכלל אין לה מה לחשוב על עלייה לליגת העל. ואני לא חושב שזה עד כדי כך מוקדם לקבוע. האם זה מוקדם מדי לקבוע שמכבי ת"א תהיה בצמרת? ושהפועל פ"ת לא תהיה בצמרת? זה השלב שבו כל השחקנים ששווים משהו נחטפים ע"י קבוצות הליגה, וקבוצות שלא מיהרו ועשו את זה, ימצאו את עצמן בצרות.
יחסית לחלוצים שיש לנו עכשיו שי אהרון פי 10 עליהם. אם אתה מעדיף להישאר עם עבד טיטי,מאור ג'אנח,עידן רובין, חלוואני וטולדו שיהיה בהצלחה. לי נמאס מהחלוצים הגרועים האלה שמגיעים ל-200 מצבים במשחק ומבקיעים שער אחד בקושי. שני מלכי השערים שלנו בעונה שעברה היו קשרים(יניב לוזון ואיסאיקו.) לפחות להתחלה שי אהרון מתאים מאוד ועם הסגל שיש עכשיו מקומו בהרכב בטוח!. דניאל גוטיירס לא יגיע להרצליה לצערי, ולא נשארו עוד חלוצים טובים במיוחד בליגה הזאת. בקיצור עד שאני לא יראה אחרת אני חושב ששי אהרון מתאים להרצליה. וכמובן להעיף את טולדו בחזרה לרעננה כמה שיותר מהר! הליגה נפתחת עוד חודשיים בדיוק עד אז אלוהים גדול.
לפחות הם הגיעו למצבים..שי אהרון יגיע למצבים רק כשיבעט פנדל. עוזי אני בכלל לא מסכים עם מה שאמרת..אני עכשיו אתייחס רק למכבי באר שבע. בליגה הזאת התקציב ממש לא משנה אפשר לראות את זה בכל שנה שקבוצות עם תקציב הכי נמוך בליגה רצות בצמרת כך לדוגמא אותנו בסיבוב הראשון של העונה שעברה, ואת עכו. לפני כמה שנים היתה קבוצה בליגה הלאומית ביתר באר שבע שהיא בדיוק כמו מכבי באר שבע כל השחקנים הטובים שלה הלכו להפועל באר שבע הקבוצה היתה חסרת נסיון עם תקציב נמוך מאוד ובמשך שנתיים היא כמעט עלתה ליגה במחזורים האחרונים היא לא הצליחה לעלות..אז בבקשה דיי כבר עם כל ההימורים האלו.
תשמע מכבי ב"ש היא ממש לא בית"ר ב"ש... מכבי ממש משמשת קבוצת בת להפועל ב"ש. כל ההרכב של מכבי ב"ש בשנה שעברה (וגם בעונה שלפניה), מורכב משחקני הפועל. עכשיו הפועל ב"ש רוצה להחזיר את כל השחקנים האלו אליה. ככה שכל השלד של השחקנים שהרכיב את מכבי ב"ש בשנים האחרונות פשוט נעלם. זה לא שזה 4-5 שחקנים. זה הרבה יותר. מכבי ב"ש היא לא קבוצה שמסוגלת לגייס תקציב גדול, ואפילו העירייה לא מכירה בה, ומביאה לה תקציב שהוא בערך 10% ממה שהפועל מקבלת (להזכירך שתיהן באותה הליגה). אם הפועל ב"ש באמת תעשה את מה שהיא מתכננת, אז יש לנו יורדת אחת בטוחה.
נכון..חצי עונה...ולצערי הוא היה ממש חלש ולא הצליח להתבטא..כנראה שהוא שחקן שמתאים רק לליגה הלאומית ובגלל זה אמרתי שהוא השחקן שאני הכי אוהב בלאומית