הליגה הלאומית 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏29/5/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סגול בדם Member

פה צריך להגיד שאפו ענק לשחקנים של הכח שלא נגררו לפרובוקציות של עפולה ונכנסו לחדר הלבשה אפילו שקיללו אותם ולא ניסו להחזיר כל הכבוד הוכיחו בגרות

2. איתי שכן-טוב Member

אז כן.. כמו שאני כותב ואני אמשיך לכתוב ההגנה היא מאוד בעייתית אצלנו.. ככה זה שמאלתרים מגנים! שוב ושוב אני שומע שמנסים לסגור עם ליאור ראובן, אורי מגבו, טל חן ואולי גם עומר פדידה. עוז יפרח מגן שמאלי וצ'קאנה מגן ימני.. ככה בטוח לא נדבר בצמרת!

בשורה התחתונה ולמרות הכל אנחנו די פראיירים.. במצב של 2:0 צגאי מקבל כדור ארוך, זורק שחקן ומול השוער בועט לשמיים. מאוד מאכזב. ואם לא הכל.. הרכב שהגענו בו נתקע ביציאה 25 דקות לפני כניסת שבת. בסוף תפסנו טרמפ והגענו על הקשקש.

אם לא הקהל של קטמון שמגיעה להם יותר ממילה טובה.. אני לא בטוח שהקבוצה הייתה חוזרת לשוויון. עוד מילה על אוהד אדלשטיין.. מאוד התרשמתי ממנו. חבל שבפ"ת ויתרו על כישרון כזה. ולמי ששאל על האוהדים שלנו.. אז כן ככה זה אצלנו רובם אוהדי הצלחות! באו 200 בערך שהתעוררו מעט רק אחרי השערים שלנו. רציתי לכתוב גם על מאוולי.. אבל כל מילה עליו מיותרת!

ואגב.. 50 שקל כרטיס זה מוגזם! אנחנו בליגת העל ולא ידעתי..?!

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/13
  3. הרצליה Member

אני אומר את זה כבר שנה אבל התקציר הזה רק מחזק את הטענה שלי, יש לנו בעיה חמורה בעמדת המגן הימני, דניאל רז נראה רע מאז שהוא חזר מהפציעה, יותר מדי טעויות ושטויות, נקווה שלא יעלה לנו ביוקר.
    התקציר הזה גם הזכיר לי הזדמנויות גדולות שלנו ששכחתי, עוד יותר חבל על התיקו הזה.

4. B.M06 Member

קודם כל לגבי אוהד - הוא בד"כ עולה כמחליף של רז שטיין המורחק, שאלה מעניינת מה עופר יעשה עכשיו, שניהם שחקנים צעירים מוכשרים. תענוג היה לראות את אוהד במשחק הזה, עד שהתעייף לחלוטין.. ממה שהבנתי הבנאדם פשוט נפל בכניסה לחדר ההלבשה מרוב תשישות.

בנוגע למחיר- זו ההחלטה שלנו. בתור מועדון אוהדים שאין לו הכנסות, החשיבות של ההכנסות מהקהל הם משמעותיות יותר. נכון, יש שיגידו שזה גבוה מידי (בתכלס? 10 שקל יותר מכל שאר הקבוצות), וכבר היה ששילמנו יותר על משחקים בליגה א' (כפ"ס שדדו אותנו עם 80 שקל לכרטיס, 40 נוער), אבל אין מה לעשות, אין בעל הון שעומד מאחורינו.
    אגב, גם אוהדי הפועל משלמים אותו דבר.. זה לא שדפקו אותכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. Echte Liebe Member

יש כאלו שלוקחים הרבה ויש כאלו שפחות. בליגת העל יקחו ממך 80.

6. סגול בדם Member

30 ללאומית 40 גם לגיטימי 50 קצת מוגזם האמת

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אם זה 50 אז זה מחיר אחיד. ואם זה מחיר אחיד זה סבבה.

אבל אם זה 50 רק לנוער/סטונטדים/חיילים ומבוגר זה יותר אז זה באמת בזיון..

8. איתי שכן-טוב Member

אני בטוח שכולם משלמים 50 וזה לא רק אנחנו.. אבל לדעתי זה עדיין טיפה מוגזם. ולגבי אדלשטיין.. אני עדיין לא ראיתי את רז שטיין משחק אבל לפי כל המחמאות אני בטוח שהוא טוב ואולי כדאי לשתף את שניהם יחד. לדעתי 2-3 שחקנים מההרכב שלכם לא שווים ליגה לאומית.. וההגנה (לא ששלנו כזאת טובה) היא ממש חלשה! לא יודע איך לא ניצלנו את זה לשערים נוספים.. מסכן הבלם שלכם (נראה לי דור הלוי) מאוולי עשה ממנו סמרטוט פעם אחרי פעם.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת? אני יהיה מופתע אם העולות לא יקבעו מוקדם השנה. בכלל זה פארסה מה שקורה עם הליגה הזאת השנה, אבל האמת אני רואה את מכבי נתניה עולה בקלילות, ודווקא את הפועל רמת גן מצטרפת אליה למרות שהפועל פ"ת פתחה טוב מאוד. כאילו אם היא תצטרף אליה אני גם אשמח כי יש לה מגרש ביתי וקהל מה שאין להפועל רמת גן, אבל ממה שראיתי רמת גן קבוצה לא רעה בכלל והמשחק מול פ"ת היה די שקול. חבל שלא עושים פלייאוף בית-חוץ בין מקום 3 למקום 12 בליגת העל, אני חושב שזה הכרחי, או אפילו לעשות משחק אחד בבית של הקבוצה מליגת העל, כאילו לתת לה את היתרון.

אני חושב שעבור קטמון זו עונת התאקלמות ואני תסיים במקום טוב באמצע, ובעונה הבאה היא כבר תדבר חזק, אולי אפילו על עלייה. יהיה מצחיק כשיהיה משחק נגד הפועל ירושלים.
    מה יגידו? הפועל קטמון - הועל ירושלים? הפועל קטמון ירושלים - הפועל ירושלים? הפועל ירושלים - הפועל ירושלים? WHO KNOWS?

10. סגול בדם Member

אם ההגנה של קטמון תמשיך ככה הם יקבלו בראש מהרבה קבוצות הרבה עולים למעלה ומפקירים את ההגנה
    לגבינו
    יבנה בתקופה טובה מבחן מעניין
    חוות דעת עליהם מישהו?

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/13
  11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קבוצה שהחלוץ המוביל שלה הוא לירון דיאמנט לא יכולה לעלות ליגה.

12. הרצליה Member

לירון דיאמנט בחוד, אבי סופר בלם מוביל ואח של פשכצקי בשער. יותר מדי אנשים הסתנוורו מההופעה(באמת מכובדת) שלהם באירופה והפכו אותם למועמדים לעלייה, הם בעצמם יודעים שאין להם קבוצה לעלייה ואומרים את זה בכל הזדמנות.

יש שנה שאתה לא כותב את זה? והאמת שאתה בחיים לא פוגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

13. Don Joan Roman Member

פשוט מאוד: הפועל ירושלים נגד קטמון ירושלים.
    או אם אתה רוצה את זה בירושלמית: קבוצת האימונים של ירושלים מול קבוצת האימונים של קטמון.

14. aleminio Member

תהיה עונה צמודה וקשה כרגיל, הרבה קבוצות טובות העונה.
    גם הרבה קבוצות בעלות צבע, עניין וקהל, כך שיהיו גם הרבה משחקים מעניינים.

15. איתי שכן-טוב Member

מי כמונו יודע שבליגה הלאומית הכל יכול להיות והכל אפשרי! אבל פשוט הכלללל! ליגה משוגעתתתת! אז לקבוע עכשיו עולות או יורדות זה לא רלוונטי..

מצב נושא:
הנושא נעול.